Atitudini

Un preot curajos despre trădătorii de la vârful BOR: În Biserică fără mască, în Biserica Ortodoxă nu s-a îmbolnăvit nimeni niciodată!

  În Biserică fără mască! Mască = sclav! Credința Ortodoxă nu permite să vii cu masca în Biserică! În Biserica […]

 

În Biserică fără mască! Mască = sclav! Credința Ortodoxă nu permite să vii cu masca în Biserică!

În Biserica Ortodoxă este legea lui Dumnezeu şi doar de Dumnezeu ascultăm!

Nu vă luați după aceştia care vor să ne lepădăm de Credința Ortodoxă şi să purtăm măşti şi să nu vorbim, să nu sărutăm icoanele sau să nu ne împărtășim.

În Biserica Ortodoxă nimeni nu s-a îmbolnăvit din Sfânta Împărtăşanie sau sărutând Sfintele Icoane și Sfânta Cruce!

Accesați linkul: https://danielvla.wordpress.com/2020/08/03/audio-un-preot-curajos-care-spune-lucrurilor-pe-nume/

8 Comments

 1. needucat

  Schimbati liderii sau veti pieri ca cult (cacofonie deliberata ptr pudibonzii redactiei)! Va ramane doar credinta in sufletele enoriasilor si cam atat. Cu timpul si aceea va pieri asemeni unui foc care nu mai e alimentat!

  • unLegionar

   @Maria ,Of nemernico, “fariseii” originali sunt jidano-evreii tăi talmudiști NU CREȘTINISMUL ORTODOX.. iară ataci tot ce face biserica… Comparația ta cu fariseii e cel puțin reducționistă și pune eticheta pe toți și toate… Ești o obsedată anti-ortodoxie, ai o fixație, nu prea simți nici românește am observat doar arunci anatema pe acest popor în comentarii… Am înțeles.. peste tot replichezi doar contra… Dacă tu crezi în viruși, fără să înțelegi semnificația Talmudistă a termenului “covid”(posedat, înșelat) și influențele satanice neoMarxiste în toată povestea… plus faptu că totul e o manipulare și nu se riscau “mai marii” cu unul pe bune greu de controlat/stăpânit la răspândire și ținut sub-supraveghere(au încercat pe bune cu Africa și Ebola, Sida ca testare dar au realizat că e greu și nu merită dacă tot au instrumentul francmasonic de manipulare și toată Mass-Media cu televiziuni la comandă) deci atunci fă ce crezi e problema ta… Iar aia cu datul Cezarului e o nemernicie dovedită! Se aplica doar pt mozaicii(ovreiașii) răzvrătitori din Palestina (adică se adresa ca să respecte împăratul roman, nu invers cum e acuma… Îți mai zic ceva: Capul plecat sabia nu-l taie într-adevăr DAR NICI LUMINA ȘI ADEVĂRUL NU-L VEDE, care tot în Biblie se găsește “Adevărul te va elibera” -Truth shall make u free) DE CE CREZI CĂ IISUS A SPUS CĂ AVENIT PT CEI PĂCĂTOȘI în special, FIX ÎN ZONA DE ACOLO ALES DE TATĂL… încercând Reformarea acuzându-i pe farisei?? În fine, dăi tu “Cezarului” tot ce vrei, oaie proastă.. acum când “Cezarul” a devenit Satana de cam 1 secol și ceva TREBUIE SĂ NE OPUNEM răului… Se numește “katechon” (catehonie)-caută termenul, cineva își ia rolul de sacrificiu pt bine omenirii și tuturor… În al 2lea război mondial Europenii a avut rolul ăstă(și încă îl avem) de-a se opune bolșevizării iudaice ateiste antiumane… Acum pare că greul a venit pe umerii Americii.. Deci ești varză, nu cunoști istorie, n-ai treabă cu bunul-simț și nici spiritualitate, religie, adevăr…

   Îți scrie un patriot “mistic” Ortodox Naționalist care vede cât de cât ce se întâmplă cu mascarada asta de PLANdemie… Tu mai studiază dedesubturile înainte să arunci cu noroi nesimțito mică! Fiecare oricum face ce vrea nu ai dreptul tu oricum să impui altora masca și cum să trăiască. Punct.

  • ioanca

   Ai grijă la vorbele tale, #Maria, nu mai băga zâzanie, că te poţi „arde”, urât…

  • cata

   @Maria: Maria, ceea ce tu gresit numesti trufie, este NADEJDEA in DUMNEZEU, predarea deplina in voia LUI; de secole crestinii , omul neputincios de orice nivel intelectual, si-a pus nadejdea in DUMNEZEUL CEL VIU, in BISERICA ORTODOXA in vreme de restriste, boala, etc ! Crestinul in Biserica lui DUMNEZEU gaseste Mantuirea, vindecarea, izbavirea si nu Cezar ! Macar de-ai incerca sa afli despre Cezar cu ce se ocupa in aceste timpuri,….
   Din aceasta cauza DUMNEZEU vazand smerenia omului, numaidecat “cu mana tare si cu brat inalt” cum bine scrie psalmistul in Psaltire, il izbaveste de orice napasta pe om !
   Fara supurare, iti raspund cu o fraza bruta: pune burta pe carte( pe cateheza Bisericii Ortodoxe) caci altii au jertfit pret de sange ca tu, in mod nedrept si batjocoritor sa scoti din putul gandirii proprii astfel de dizertatii rusinoase si egoiste ! Nu crezi in Dumnezeu? Esti atee? Treaba ta, dar nu judeca pe aproape ce face cum face , ce gandeste, etc. Nu este corect ca in ignoranta sa judeci aproapele, vorbesti de cele sfinte fara sa ai cunostiintele necesare sau,daca o faci cu intentie si atunci singura te osandesti intreit! Este ca si cum un pictor ar discuta despre fizica cuantica, e un non sens, nu insista, pune doua masti, una peste alta si nu judeca tu pe cel care nu pune, nu il acuza , punand inainte indemnurile celor platiti cu bani grei sa spele creiere. Tot omul este dator cu o moarte, atunci cand va socoti DUMNEZEU . Cine esti tu sa judeci pe aproape ? Trezeste-te pana nu e prea tarziu ! Tot omul este pacatos deoarece in pacate sa nascut cum spune iarasi psalmistul dar tot pacatosul pana la moarte e dator sa strige la DUMNEZEU, pentru iertare , pana in ultima clipa, in Biserica LUI.
   Vrand sa ne arati desteptaciunea ta, arati de fapt egoismul si limita bunului simt ! Fi sanatoasa, DUMNEZEU sa te ierte !

 2. cata

  @Maria: PS – am uitat sa lamuresc cateva lucruri pe care ar fi bine sa le citesti si verifici 1. Exista vreun tratat medical care sa dovedeasca eficienta mastii impotriva virusilor ? ( dar unul temeinic, facut de microbiologi , in ani de cercetari ) iti raspund eu: NU EXISTA ! Ai idee de faptul ca la exprimarea figurata vorbesc, masca este ca cea mai fina sita cu ajutorul careia posesorul vrea sa opreasca apa turnata prin ea ? Cezar-ul spune ca particulele de virusi sunt atat de mici incat nu foloseste la nimic, mai mult, iti ia din aerul necesar oxigenarii sangelui, rezulta reducerea imunitati, sper ca intelegi ce scriu, cauta si convinge-te !
  2. Exista vreun tratat medical despre virusi facut de specialisti( nu de Arafat ) cu experienta pe planeta pamant? Despre cum ia nastere cu se propaga, etc ? Iti spun eu, NU EXISTA ! Medicina moderna de astazi, Cezar-ul isi arata neputinta din nou, tot ce auzi la presa MSM, se bazeaza pe presupuneri, pareri simple fara concluzii profesioniste , rezultate ale unor cercetari reale facute de specialisti reali in domeniu.
  Cand o sa cauti, o sa constati spusele mele , nu sunt doctor dar stiu sa ma informez, nu sunt prostul propagandei !
  3. Cezar-ul pomenea de razboi, de eroi , etc atunci cf unei logici simple, asa se procedeaza la razboi ? Se ascund soldatii prin case ? Nu dau piept cu inamicul? Nu mai trecem strada ca ne loveste masina????
  Nu neg virusul, nu ma leg de cum a aparut cu toate ca se poate citi despre asta , exista surse inca sigure, ca de asa este viata nu numai secrete, dar sa ne intoarcem , chiar trebuie sa ingradim libertatile fundamentale ale oamenilor pentru asta ? Sa ai terorizam zilnic cu presa motivata puternic de guvern ? Chiar asa dintr-o data ai pasa Cezarului asa de mult de sanatatea plebei incat sa il urmareasca , haituiasca amendeze, sa il bage in inchisoare cu forta ? Simti ca este totul ok asa? Dar despre coordonarea asta in toata lumea, dupa acelas tipar, nu ai intrebari? Nu te mira putin ? Pe timpul malariei, cancerelor de tot felul, ebola, sida, etc cum de nu sa facut asta iar acum nu se mai pridideste de grija pt plebe?
  Sunt probleme reale, de acord dar cine plateste pentru cei care batrani fiind , copii fiind innebunesc de frica fiind terorizati zilnic , in numele sanatatii oamenilor ? Cum poti sa-i interzici omului intrarea in Biserica ???? Sa se roage DUMNEZELUI care il asteapta, ai da viata, minte , grai, cuget ? Sa il haitui pe strazi, in casa , sa ai faci viata un calvar, sa distrugi destine, slujbe, familie, trai zilnic ? Ba , a innebunit lupu”?
  Trebuie minte, intelepciune, socoteala , impletita medicina cu rugaciunea la Dumnezeu ( de care vrem sa scapam uniii dintre noi cu tot dinadinsul ) masurile trebuiesc luate in spiritul celor de mai sus, fara masuri nebunesti care nu au niciun rost, dar care sunt din plin, pline de simbolisme( de exmplu sf cruce pentru crestini este mantuire ) ; asa ca, verifica cu atentie, cauta , nu mai judeca aproapele ca te pagubesti de prisos!
  De ce nu sa procedat cu cap in spiritul stiintei ? 2 variante : din prostie si obedienta sau din obligatie si obedienta ! In rest sa auzim de bine !

 3. D

  Voi nu v-ati prins? Vine cate un/o postac/a dinasta si arunca pastila ca sa vada ce raspundem noi. Apoi tace ca doar n-are de ce sa se mai agite ca a lansat-o deja la apa.

 4. Propagandista alogenă Maria Dakhel, cea care semnează cu „Maria” comentarii antiromânești și antiortodoxe, nu va mai avea acces la comentarii pe site-ul Justițiarul.

 5. Elza

  Foarte bine ca ati blocat-o pe aceasta Marie ! Asa cum si adversarii adevarului cenzureaza pe cei ce lupta pentru adevar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *