Fără categorie

Un traficant internaţional de copii si hot de case vrea sa ajunga în fruntea Guvernului Romaniei!

<p><strong>Scrisoare deschisă adresată domnului Traian Băsescu, Preşedintele României</strong></p>
<p><strong>Stimate domnule preşedinte,</strong></p>
<p>Subsemnatul Marius Albin Marinescu, în calitate de director al revistei <em>Justiţiarul</em>, mă adresez domniei voastre, deoarece aţi declarat război făţiş corupţiei.</p>
<p>Personal, cred că este total deplasată afirmaţia că numai noi, românii, suntem promotori ai corupţiei. În România sunt şi alte etnii, care au şi ele „uscăturile" lor. De aceştia de ce nu se atinge nimeni? Minorităţile naţionale sunt deasupra legilor sau beneficiază de drepturi în plus faţă de românii majoritari?

SCRISOARE DESCHISĂ

Stimate domnule preşedinte Traian Băsescu,

De ce să suportăm doar noi stigmatul de „hoţi”, când se ştie că sunt şi alogeni care s-au bucurat de bani nemunciţi. În calitatea mea de director al unei publicaţii de investigaţii, pot să vă pun la dispoziţie o listă cu politicieni şi oameni de afaceri de etnie maghiară, evreiască, aromână, ţigănească, ucraineană şi germană, la fel de pătaţi ca şi românii intraţi în colimatorul D.N.A.

Dar, în rândurile care urmează, mă voi referi la un singur astfel de personaj, primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis. Acesta este numele său corect, aşa cum îl are scris şi în cartea de identitate, nu „Johannis” cu „J” în loc de „I”, cum este scris de o presă care doreşte să-l „germanizeze” la maximum.

Presa naţională a scris în repetate rânduri despre acest „sas gospodar şi cinstit”. Mă refer la acel segment mass media care i-a ridicat un piedestal nemeritat, probabil pe bani grei. Totuşi, au existat şi opinii contrare, expuse de jurnalişti verticali şi lucizi. Începând cu 2000, anul în care a fost ales primar pentru prima oară, au scris despre ticăloşiile acestui individ, următoarele publicaţii: Jurnalul naţional, România liberă, Curentul, Ziua de Ardeal, Gardianul şi Gândul. De asemenea, în luna august a anului 2005, pe postul Naţional TV a fost un adevărat serial cu hoţiile primarului sibian care, să-l citez pe realizatorul Sorin Ovidiu Bălan, „fură cu tactică germană”! Pe scurt, îl acuz public şi îmi asum răspunderea pentru afirmaţiile mele pe numitul Werner Klaus Ionnnis de următoarele:

1. Trafic internaţional de fiinţe umane.

2. Trafic de influenţă şi luare de mită.

3. Evaziune fiscală.

4. Rapt imobiliar.

5. Abuz de putere şi corupţie în gestionarea banului public.

6. Atentat la siguranţa naţională.

Pentru toate acuzele mele deţin probe materiale şi, de asemenea, există martori dispuşi să dea declaraţii, deşi nimeni nu crede, la Sibiu, că această persoană va fi pedepsită cândva pentru ticăloşiile sale, deoarece este susţinut de Germania, ţară care, practic, conduce Uniunea Europeană.

La fel, îl acuz public şi pe fostul premier al României din intervalul 2000-2004, domnul Adrian Năstase, pentru protejarea infractorului şi subminarea siguranţei naţionale. Din ordinul personal al lui Năstase au fost blocate toate dosarele de urmărire penală împotriva învinuitului Klaus Werner Iohannis, iar împreună au pus la cale deposedarea statului român de imobilele din centrul istoric al Sibiului printr-un aşa-zis „Protocol”, încheiat pe data de 13 iunie 2002 între P.S.D. şi F.D.G.R., ambele formaţiuni politice fiind reprezentate de cei doi trădători ai interesului naţional.

Reiau acuzaţiile deosebit de grave, cu detalii despre fiecare în parte.

1. Trafic internaţional de fiinţe umane. În anii 1990-1991, Klaus Werner Iohannis împreună cu soţia, Carmen Georgeta Iohannis, au intermediat adopţii de copii din judeţul Sibiu pentru cetăţeni canadieni şi americani. De aceşti copii nu se mai ştie nimic. Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii din Camera Deputaţilor a cercetat acest caz. În anul 2004 a fost audiată Maria Iliuţ, bunica a trei fraţi adoptaţi de o familie de canadieni pe filiera Iohannis, împreună cu încă o fetiţă în vârstă de doar două luni. Solicitat de Comisia respectivă să se prezinte la audiere, Iohannis a refuzat, sfidând Parlamentul României. Maria Iliuţ i-a înmânat personal fostului preşedinte Ion Iliescu un memoriu în care arăta implicarea lui Iohannis în dispariţia nepoţilor săi, dar fără nici un rezultat. Puţin i-a păsat lui Iliescu de copiii altora. Doar el nu are copii! Nici Iohannis nu are copii, „bine” că i-a vândut pe ai altora! Dumneavoastră aveţi copii, domnule preşedinte, Traian Băsescu! Aşa că presupun că înţelegeţi gravitatea faptelor comise de „geambaşul” de copii. Cu banii câştigaţi din zecile de  copii vânduţi, Iohannis şi-a cumpărat casa de pe str. Bâlea, în anul 1991. Dosarul respectiv are la bază un memoriu înregistrat cu numărul 15160/17.03.2004 la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii din Camera Deputaţilor. Pe lângă probele depuse la dosar, deţin probe suplimentare constând în înregistrări video şi audio. Există şi martori dispuşi să dea declaraţii privind implicarea directă a soţilor Iohannis în traficul internaţional de copii. S-a avansat, de unele publicaţii, ideea că aceşti copii au fost sacrificaţi pentru bănci de organe. Nu este exclus, din moment ce nu se mai ştie nimic despre ei, de 19 ani!

2. Trafic de influenţă şi luare de mită. Aceste infracţiuni sunt similare cu faptele ce i se impută lui Adrian Năstase, privitoare la cumpărarea terenului din strada Zambaccian, la un preţ subevaluat, de la fostul deputat Bivolaru.

În anul 1999, în complicitate cu un anume Ioan Baştea, actualmente emigrat în S.U.A., Iohannis împreună cu soţia şi soacra, Lăzurca Georgeta, au sustras Statului Român două imobile imense situate în centrul istoric al Sibiului. În această fraudă au fost implicate şi următoarele persoane: Liviu Munteanu (secretar al Primăriei Porumbacu de Sus) şi Radu Gabriel Bucşa (notar). Menţionez că ultimul face parte din mafia imobiliară sibiană, care este  cea mai puternică, pe acest segment, din România! Toţi aceştia au fost implicaţi în fabricarea unui certificat de moştenitor pe baza unor adeverinţe false emise de secretarul Primăriei Porumbacu de Jos, Liviu Munteanu. Faptele descrise nu sunt fabulaţii, ci ele se regăsesc în Decizia civilă nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov, care a şi anulat Certificatul de moştenitor în cauză, ca fiind obţinut pe bază de documente false. Această decizie este definitivă şi irevocabilă. Iată că mai există şi judecători cinstiţi şi incoruptibili în România. Cinste lor!

Traficul de influenţă a fost făcut prin intermediul judecătorului Marcel Rusu, pe vremea aceea preşedintele Judecătoriei Sibiu, iar acum e preşedintele Tribunalului Sibiu. Prietenia dintre cei doi este notorie şi datează dinainte ca Iohannis să devină primar.

Mita a constat în aşa-zisa „vânzare-cumpărare” a unei jumătăţi din imobilul situat în Sibiu, str. N. Bălcescu, nr. 29. Suma cu care Iohannis şi soţia au cumpărat de la escrocul Ioan Baştea este ridicolă: 50 milioane lei, în anul 1999! Menţionez că pe spaţiul respectiv, închiriat băncii Raiffeisen, Iohannis încasează anual 20.000 USD – posed contractul de închiriere. Iohannis Klaus Werner este şi evazionoist fiscal (punctul 3 al acuzaţiilor), deoarece nu a plătit impozit pentru 60.000 USD – sumă încasată anticipat de la banca respectivă pentru chiria pe trei ani.

„Vânzarea-cumpărarea” a fost încheiată în aceiaşi zi, 1 iunie 1999, cu Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90 – cel anulat de Curtea de Apel Braşov! – de acelaşi notar corupt, Radu Gabriel Bucşa, care nici măcar nu avea competenţă teritorială pentru această succesiune, conform Curţii de Apel Braşov.

4. Rapt imobiliar. Această acuzaţie nu se referă doar la cele două imobile despre care am scris mai sus şi care au fost, efectiv, FURATE de Iohannis şi complicii săi.

În calitate sa de primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a emis o serie de decizii de retrocedare unor falşi moştenitori. Aici este implicat şi Dorin Nistor, şeful Serviciului Juridic al Primăriei Sibiu. Imobile valoroase au fost obţinute de proprietari impostori cu sprijinul direct al notarului Gabriel Bucşa.

Deţin probe materiale, documente, pentru implicarea numiţilor Iohannis,  Bucşa, Nistor Dorin, fost şef al Serviciului Juridic din Primărie şi Iordan Nicola, fost secretar al Primăriei Sibiu, în mafia imobiliară. Aceste probe se regăsesc în dosarul nr. 296/D/P/2006, pasat de la biroul central D.I.I.C.O.T. din Parchetul General la D.N.A.,unde au fost nevoie de trei ani pentru ca aceştia din urmă să-şi decline competenţa şi să-l retrimită înapoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, de unde şi plecase iniţial acest dosar.

În folos propriu, Iohannis a comis, împreună cu soţia, şi infracţiunea de fals în declaraţii, deoarece în 1997 au cumpărat în baza Legii 112 un imobil în Sibiu pe str. Pedagogilor nr. 14, deşi deţineau în proprietate, la vremea aceea, o casă pe str. Bâlea şi un apartament pe str. Şcoala de Înot.

În condiţii la fel de dubioase a obţinut, după ce a devenit primar, şi imobilul din str. Someşului, nr.13.

5. Abuz de putere şi corupţie în gestionarea banului public. În sprijinul jefuirii banului public, Klaus Iohannis şi-a a dus acoliţi din Germania, „oameni de afaceri” de aceeaşi teapă sau „ţeapă„. Edificatoare, în acest sens, este frauda din anul 2000, primul an de primar al lui Iohannis. Atunci a fost adus special din Germania cetăţeanul Gerhord Obermayer. Acesta a participat la fraudarea statului român prin evaziune fiscală alături de Klaus Iohannis şi Eftimie Costeiu (preşedinte al Consiliului Judeţean, la acea vreme, actualmente „emigrat” din P.S.D. la P.C). Dosarul de la Poliţie a fost muşamalizat, dar sper că mai există.

Acesta nu este singurul „om de afaceri” din Germania implicat în spolierea Statului Român. Pe meleaguri sibiene a sosit, mai bine spus a revenit – fiind sas din comuna Slimnic, judeţul Sibiu, emigrat în Germania – numitul Werner Keul. Gazetarul Sorin Ovidiu Bălan a prezentat în ancheta realizată la Naţional TV o casetă audio realizată de Ziarul de Sibiu. Un jurnalist a sunat la Primăria Sibiu, prezentându-se ca patron, care dorea un parteneriat în domeniul prestărilor de servicii. I-a fost indicat din start Werner Keul, fiindu-i oferit numărul de telefon al acestuia. Menţionez că acest cetăţean german nu este angajat al Primăriei. În schimb, firma sa de construcţii derulează afaceri cu Primăria Sibiu, în condiţii deosebit de avantajoase pentru ,,neamţ”. Împreună cu Iohannis a mutat indicatoarele  de intrare în municipiul Sibiu mai departe cu trei kilometri, doar pentru a prinde magazinul „XXL”, construit de acest Keul, în intravilan şi a semaforiza astfel accesul la acest magazin, deoarece Drumurile Naţionale nu-şi dădeau avizul pentru funcţionarea spaţiului comercial. Mai mult, Keul este vicepreşedinte al FC Sibiu, preşedinte fiind chiar Kaiser-ul Iohannis, în persoană. Sfidător, pe echipamentul fotbaliştilor nu era scris FC Sibiu, ci Hermannstadt, aşa cum stă bine unui „land german” – stat în stat, precum Vaticanul. Cei doi au pus fotbalul sibian pe butuci, folosind acest sport doar pentru a promova imaginea primarului, în campania electorală 2004.

Un alt „afacerist” sas revenit din Germania la „pescuit în ape tulburi”, în România este Andreas Huber, personaj pe care Iohannis l-a şi cununat. La nuntă a participat şi restul găştii, notarul Bucşa Radu Gabriel şi judecătorul Marcel Rusu.

Mare parte din lucrări sunt efectuate cu firme germane sau româneşti, dar conduse de patroni germani, ca în cazul Keul. La fel, instalaţii de calitate îndoielnică sunt aduse din Germania, pe bani grei. Exemplific cu stâlpii de iluminat public de pe viaductul Gării, aduşi din Germania şi evaluaţi la preţuri fabuloase, de parcă ar fi fost poleiţi cu aur. În felul acesta banii de la bugetul local şi de la Ministerul Transporturilor s-au dus în Germania, iar cetăţeanul de rând este intoxicat cu „ajutorul acordat de Germania”, când, de fapt, situaţia este exact inversă. Prin aceste dezvăluiri am ajuns la următorul punct.

6. Atentat la siguranţa naţională. Domnule preşedinte Traian Băsescu, dacă domnia voastră consideră că sunteţi preşedintele întregii Românii, permiteţi-mi să vă spun că vă faceţi iluzii. Patru judeţe din Ardeal precis nu mai sunt conduse de la Bucureşti. Ne referim la judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, dirijate de la Budapesta şi Sibiu, care primeşte ordine de la Berlin. Aşa că, doar scriptic aceste zone fac parte din teritoriul României, mai ales că în întreaga regiune mărginită de Arcul Carpatic terenurile au fost cumpărate de cetăţeni străini, în special unguri şi germani, dar şi italieni. Din păcate, Germania – „licuriciul mic” – conduce Europa, aşa că ea face Legea şi în România. De aceea Iohannis, ca reprezentant al intereselor germane, este personaj tabu!

Să nu credeţi că stăpânii acestuia de la Berlin nu-i cunosc „bubele” în cap, adică traficul internaţional de copii sau furtul de case, fapte comise anterior candidaturii. La densitatea de spioni pe metru pătrat, de la Sibiu, ar fi fost imposibil. Dacă nemţii de afară au optat pentru Iohannis, ca să-l propulseze în politică, au făcut-o deoarece nu mai prea aveau de unde alege, majoritatea saşilor plecând în Germania. Aici au rămas doar bătrânii şi „ciurucurile”, cei cărora nu le place munca. Iohannis este unul dintre aceştia, ca dovadă toate ticăloşiile în care s-a vârât doar pentru a câştiga bani nemunciţi, lăcomia acestuia fiind inimaginabilă. A fost „selectat” doar pentru că era relativ tânăr, înalt şi avea dinţii drepţi în gură, fiind pe placul babelor isterice.

Prin retrocedările masive făcute, în majoritatea lor, unor escroci care nu au nici un fel de legătură cu foştii proprietari, dar şi prin punerea în proprietate  – total ilegală! – a Bisericii Evanghelice, dar şi a Forumului Democrat al Germaniei din România, Iohannis a făcut ca oraşul Sibiu să nu mai aparţină românilor. Bomboana pe colivă, din punctul de vedere al românilor sau cireaşa pe tort, în opinia nemţilor, a constituit-o „retrocedarea” muzeului Brukenthal către aceiaşi rapace Biserică Evanghelică.

La această situaţie a contribuit, personal, Adrian Năstase, acesta semnând în 13 iulie 2002, în calitate de preşedinte  al P.S.D.-ului, un protocol cu Klaus Iohannis, preşedintele F.D.G.R.-ului. Prin acest protocol P.S.D.-ul s-a angajat să le dea saşilor tot ce doresc să revendice. Parcă mai avea importanţă dacă era legal sau nu, din moment ce Iohannis era, atunci, aliat „de nădejde” al P.S.D.! Adrian Năstase, fiind şi premierul României la vremea respectivă, a contribuit la preambulul punerii în aplicare a acelui Protocol ruşinos, iar urmările dezastruoase se văd acuma! Din aceste motive îl acuz pe Adrian Năstase de complicitate la subminarea siguranţei naţionale. Acestuia nu i-a păsat de interesul naţional, ci doar de interesul personal. Aceeaşi politică antiromânească a continuat-o şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu împreună cu ministrul său de la Cultură, Adrian Iorgulescu, care au deposedat statul român de patrimoniul său istoric!

Domnule preşedinte, uitaţi-vă la nemţi, că tot scriu despre un ,,neamţ pârât”. Dacă voi încerca să public, cu probele de rigoare, acuzele de mai sus în Germania, fiţi convins că nici un ziar nu le va publica, nici măcar o „fiţuică” de scandal, deoarece au tot interesul să-şi protejeze „omul”. La fel, indiferent ce partid va conduce în Germania şi indiferent cu ce partid se va alia Iohannis aici – până acum „s-a lipit” tot de cei de la Putere! – primarul Sibiului se va bucura de aceeaşi susţinere din Vaterland, deoarece, la nemţi, interesul naţional primează în faţa intereselor de partid. Or, interesul naţional este de a-şi stabili un cap de pod în Est prin recolonizarea germană a Sibiului. Exemplu de diversiune, dezinformare şi osanale nemeritate aduse unui individ corupt la maximum, în presa germană: „Cine l-a vizitat pe Johannis vreodată în Primăria sa ştie că fostul profesor de fizică, în vârstă de 50 de ani, este un om al lucrurilor concrete. El caută personal investitorii, pentru a-i convinge de oraşul său şi nu ezită să meargă şi pe şantiere. El este, practic, singurul în legătură cu care nimeni nu poate numi un scandal. (Scandalurile legate de traficul internaţional de copii sau imobilele furate de Iohannis personal nu există pentru corul lăudătorilor germani! – n.n. M.-A. M.). Este un politician care nu poate fi mituit – ceea ce în România, ţinută atâţia ani în lanţurile Securităţii, este o adevărată senzaţie” (Financial Times Deutschland). Aiurea! „Iohannis nu poate fi mituit…”. Penibil, când totul se rezolvă doar prin mită la Primăria Sibiu, cu cotă parte pentru primar. Aşa a ajuns acest impostor, care nici măcar numele nu-l are german 100 la sută, să fie transformat într-un adevărat Mesia, mântuitor şi „salvator al naţiunii”, prin manipulări ordinare în mass media!

Amestecul Germaniei în treburile interne este mai mult decât evident. Ministrul de interne german Otto Schily (devenit şi cetăţean de onoare al Sibiului  – pentru ce „merite”, neştiute de opinia publică?!), a vizitat Sibiul exact în campaniile electorale locale din 2000 şi 2004, cu o săptămână înainte de alegeri! Mai mult, Parlamentul german l-a decorat(!?) pe Iohannis în 2004 pentru că a câştigat detaşat alegerile, prin vicepreşedintele parla­men­tului german, Susanne Kastner, aceasta fiind mai mult la Sibiu, cu un rol activ propagandistic în acel an electoral, decât în Parlamentul german, de unde primea salariul! Aceasta continuă să se amestece în problemele interne ale României ducând o propagandă furibundă pentru numirea ca premier a protejatului ei, Iohannis, la postul de televiziune „Realitatea” – nici că se putea în alt loc! – alături de Emil Hurezeanu, Mircea Dinescu – cel care merge anual în Germania pentru schimbarea cipului din căpăţâna-i găunoasă – şi C.T. Popescu, salahorul, chiar şi ca aspect, oligarhilor financiari din România! Să nu uităm că patronul Realităţii TV este Sorin Ovidiu Vântu, cel care v-a dat în judecată, domnule preşedinte Băsescu, pentru că l-aţi fi făcut escroc. Nu domnule Traian Băsescu, nu dumneavoastră l-aţi făcut escroc, ci mama dânsului, atunci când l-a născut!

Tot Otto Schily, deşi nu mai era mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său, actualul ministru de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane (!!!) pentru anul 2007. Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România. Pentru că tot am vorbit despre ministerul de Interne al Germaniei, acesta finanţează un O.N.G.(!?) numit G.T.Z., care s-a infiltrat la Sibiu exact în anul 2000, când a venit Iohannis la putere. Scopul declarat al acestora este restaurarea oraşului, iar cel mascat este recolonizarea nemţească a Sibiului. Acest G.T.Z., prin informaţiile obţinute, a pus umărul la alungarea românilor din case. Prin ce metodă? Simplu! Au căutat în istoricul caselor, după cartea funciară, şi cum au găsit câte un proprietar neamţ, cu aceeaşi uşurinţă, i-au găsit şi un „moştenitor” în Germania.

În protocolul semnat de Năstase şi Iohannis, primul se obliga să retrocedeze „casele naţionalizate de comunişti”. Aiurea! Comunişti nu le-au naţionalizat etnicilor germani nimic. Imobilele respective au trecut în posesia Statului Român prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai. Decretul-Lege respectiv abroga Legea nr. 830 din 21 noiembrie 1940 prin care a fost constituit Grupul Etnic German (celebra Coloană a V-a, creată de Adolf Hitler) şi confiscarea bunurilor acestuia.

De reţinut: Grupul Etnic German a fost înfiinţat imediat după Diktatul de la Viena. El exista şi în alte ţări cu minoritate germană: Franţa (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeţi). Scopurile acestor Grupuri Etnice Germane (Coloana a V-a) erau: sabotajele economice, acţiunile diversioniste în spatele frontului, „intoxicarea” şi dezinformarea populaţiei majoritare din ţările respective.

Acelaşi lucru se întâmplă şi acum, F.D.G.R. şi Consistoriul Evanghelic fiind „demne” urmaşe ale Grupului Etnic German, ale cărui bunuri le revendică total nelegal!

La capitolul „siguranţă naţională” mai există şi alte informaţii, care sunt strict confidenţiale şi nu pot face parte din acest material. Datele respective vor fi oferite numai S.R.I., la nivel central, sau dumneavoastră personal.

Domnule preşedinte, de ce un astfel de individ nu este pedepsit pentru faptele comise? Deoarece este etnic „german”? Sau pentru că este primarul Sibiului, oraş pe care l-a oferit pe tavă Germaniei, în faţa căreia ne ploconim? Ori pentru că a fost ales de majoritatea electoratului sibian prezent la urne? Şi Hitler a fost ales de poporul german, dar asta nu-l face mai puţin vinovat de crimele comise! Sau pentru că Sibiul a fost „Capitală culturală europeană” în anul 2007, când şi atunci s-au deturnat fonduri imense prin intermediul „Asociaţiei Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007″ conduse în calitate de preşedinte de acelaşi Klaus Werner Iohannis?

Vă rog să primiţi asigurarea consideraţiei mele,

Marius-Albin MARINESCU,

Director al publicaţiilor Justiţiarul

P.S.: Anumite fragmente, care conţin date cu caracter strict-secret privind siguranţa naţională, au fost omise intenţionat de autor, dar se regăsesc în scrisoarea care va fi înmânată Preşedintelui României.

 

NOTA AUTORULUI: Am descoperit, cu stupoare, că acest material a fost publicat în ziarul „Tricolorul” din data de 11.11.2009, fără acceptul meu. Nu credeam că am alături un Iuda, un trădător! Încredinţasem textul pentru corectura finală redactorului-şef, Vasile Zărnescu. Acesta şi-a permis să-l trimită ziarului respectiv, fără acordul meu. De fapt, ar fi fost şi aiurea să apară un material semnat de mine în altă publicaţie, înainte de a apărea în revista care-mi aparţine. Ştiam de apartenenţa lui Zărnescu la partidul „România Mare”, nu mă deranja acest aspect şi a avut parte chiar şi de campanie electorală în această revistă, atunci când a candidat pe listele P.R.M. la alegerile parlamentare. Dar, de aici şi până la a face comerţ cu materialele scrise de mine personal şi de a profita, în interes propriu, de calitatea de redactor şef la „Justiţiarul”, numit tot de mine, este o cale lungă. Anunţ, pe această cale, că numitul Vasile Zărnescu nu mai este redactor şef la „Justiţiarul”, iar colaborarea noastră a încetat definitiv, datorită lipsei de loialitate a acestuia. Acum, poate să-l ia Vadim definitiv şi să se spele cu el pe cap! Oricum, poate că o să vină şi la judecătorie de mână, în cazul în care mă voi decide să acţionez în judecată atât publicaţia „Tricolorul”, cât şi pe imoralul Zărnescu pentru publicarea unui material, proprietate intelectuală, fără acordul autorului.

 

Marius-Albin MARINESCU

2 Comments

  1. gabi

    ca bine zici,eu sunt cnul din sutele de persoane care au ramas fara munca de o viata ,datorita acestui personaj,am cumparat ocasa de la primarie cu legea 112,si am ramas fara ea dupa ce am reparato si modernizat ,fara a primii despagubiri

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *