Colimator

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

  Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală […]

 

Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă: „Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 30 iunie 2018 este de 18.903.900, cu 1.216 mai mulți față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, potrivit căreia, la data de 31 mai 2018 figurau în Registrul electoral 18.902.684 de alegători români. (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-30-iunie-2018/)

Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă de aproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul pe traseul informatic de la BEJ la BEC și stabilesc câștigătorii de la prezidențiale, conform dorințelor stăpânilor coloniei. (STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 La alegerile palamentare nu intervin, fiindcă acestea nu sunt decât rotiri de cadre, ca pe vremea comuniștilor, toți politrucii fiind slugi umile ale acelorași stăpâni ai coloniei România.

Însă, la funcția de președinte al României, serviciile secrete obediente stăpânilor străini ai României veghează ca românii să nu aibă acces. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Ceaușescu a fost ultimul președinte român, toți cei care i-au urmat au fost alogeni, chiar dacă purtau nume românești, până s-a trecut, în anul 2014, la „next level”, cu instalarea fățișă a unui Gauleiter alogen cu nume străin la cârma coloniei. Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Vă invităm respectuos să citiți următoarele articole, care prezintă argumente și dovezi privind falsificarea numărului alegătorilor:

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Totuși, acest spor al populației, în ciuda declinului demografic, ar putea să fie real în cazul acordării cetățeniei române în secret, circulând informații subterane că un milion de israelieni au primit și cetățenia română în ascuns, fără publicarea acesteia în Monitorul Oficial, ceea ce ar crea o situație la fel de alarmată ca și în cazul falsificării alegerilor prin „electoratul fantomă”!

Se pare ca asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România”. Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții nostri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiu vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migratie inversă, Israel se mută în România. Este ținută la secret etnia a peste un milion de persoane care au obtinut recent cetățenia română!

Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, unii fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune, cum a fost Ilan Laufer la Antena 3, devenit ulterior ministru secretar de stat (deși are cetățenie israeliană!!!sau Niels Schneker, și acum la RTV.

Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

Nu mai vorbim despre israelienii mai puțin cunoscuți care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-s-a-blocat-intr-un-porsche-pe-bulevardul-ion-mihalache-politistii-l-au-putut-scoate-doar-cu-focuri-de-arma.html) Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!

Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. (România, colonie a Israelului?)

Da, s-a produs una din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 28 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.

Acum este târziu pentru soluții de salvare a României de sub cizma stăpânilor globaliști, doar o renaștere spirituală națională ne mai poate salva ca neam!

                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

 

7 Comments

 1. Doi si-un sfert

  Pai cu 4 milioane de voturi poti sa faci orice. Poti sa pui presedinti, poti sa bagi partide USR-gen in Parlament, poti sa trantesti Referendumuri ca n-au trecut un prag mincinos pe care l-ai ridicat in mod artificial. Mai tineti minte, la Referendumul din 2012 cand a zis Basescu: “Nu e bine domnu’ chestor, nu e bine”. Chestorul de poliţie Constantin Manoloiu a indraznise sa ne comunice numarul real al alegatorilor.

 2. Dan Cristian Ionescu

  Este adevărat că foarte mulți evrei au redobîndit cetățenia română. Unii au redobîndit-o chiar fără să o fi avut vreodată. M-am preocupat tangențial de această problemă și am examinat un număr de ordine ale MJ de redobîndire a cetățeniei române. Am scris despre acestea în “Codul lui Lucifer”, inițial în ediția a treia (tipărită – text preluat și de dl. gen. Radu Theodoru în ultima ediție a cărții sale ”România ca o pradă”) și am completat în ediția a patra (pe internet), în cap. XVIII. Citez din ultima ediție:

  « 6. În timp ce românilor basarabeni cetățenia română le este refuzată ori acordată cu greu și doar contra mită, mii sau zeci de mii de evrei redobîndesc în fiecare an cetățenia țării pe care o urăsc, dar vor să o stăpînească. Dau doar cîteva exemple. Prin Ordinul Ministerului Justiției nr. 746/C/13 martie 2008, din 155 persoane care redobîndesc cetățenia română, cel puțin 103 erau evrei, la care se adaugă 15 copii minori evrei, dar nici un român basarabean. Prin OMJ nr. 2572/7 oct. 2008 redobîndesc cetățenia română 103 persoane, dintre care cel puțin 71 evrei (3 născuți în Israel), la care se adaugă 27 copii minori evrei, dar nici un român basarabean; în aceeași zi, prin OMJ nr. 2573, redobîndesc cetățenia română alte 142 persoane, dintre care cel puțin 101 evrei (3 născuți în Israel și 2 în Brazilia) la care se adaugă 18 copii minori evrei – dar nici acum, nici un român creștin din Basarabia ori Bucovina. Într-o singură zi, prin cele două ordine ale MJ, au primit cetățenia română în total 217 evrei. Prin OMJ nr. 407/C/30 ian. 2009 redobîndesc cetățenia română 143 de persoane, dintre care cel puțin 76 evrei (4 născuți în Israel și unul în Africa de Sud) la care se adaugă 30 copii minori; prin acest ordin, a redobîndit cetățenia română și o românca din Basarabia. Nici unul dintre aceștia nu a cerut să își stabilească domiciliul în România. Prin cele patru OMJ a fost redobîndită cetățenia română de către alte 24 persoane care au cerut stabilirea domiciliului în România – printre acestea, o singură evreică (care oricum, locuia în România).
  Au redobîndit cetățenia română bătrîni evrei de peste 80 de ani, care au declarat că nu vor să se stabilească în România; au redobîndit cetățenia română tineri evrei care nu s-au născut în România, și ca atare nu aveau cum să redobîndească o cetățenie pe care nu au avut-o niciodată și nici nu vor să se stabilească aici; au redobîndit cetățenia română evrei din Republica Sud-Africană, Canada, Venezuela, Brazilia, etc., fără nici o legătură cu România. Cumpără bucată cu bucată pămîntul românesc și imobilele pe care le speculează, își exprimă votul la alegerile parlamentare și prezidențiale la ambasada română din țările în care trăiesc, iar cîteodată, cîte unul dintre ei, înainte să învețe limba română, ajunge în Parlamentul de la București. Cînd românii merg tot mai puțini la vot (fiindcă nu au pe cine vota), cîteva sute de mii de evrei din străinătate pot fi decisivi în a stabili atît majoritatea parlamentară cît și președintele României.
  Și după terminarea acestei ediții aceași politică a continuat, cu înmulțirea cazurilor de redobîndire a cetățeniei române de către evrei care nu au avut-o niciodată. Un singur exemplu: prin OMJ nr. 3064/23 nov. 2009 au redobîndit cetățenia română fără stabilirea domiciliului în țară un număr de 196 de persoane, dintre care 118 evrei (la care se adugă 25 de minori); 42 dintre acești evrei au redobîndit cetățenia română fară să o fi avut vreodată, 39 fiind născuți în Israel, iar cîte unul în Brazilia, SUA și Australia. Prin același ordin, au redobîndit cetățenia română cu stabilirea domiciliului în țară un număr de 3 persoane dintre care o evreica – paradoxal, aceasta este născută în Israel, are cetățenie franceză și locuiește în SUA. «
  Nu pot să știu cîți evrei au redevenit (sau devenit) români întrucît, mai mult sau mai puțin întîmplător, după ce eu am analizat în carte aceste ordine, MJ a încetat să le mai posteze pe internet.
  Este adevărat că prin redobîndirea cetățeniei române israelienii dobîndesc și dreptul de vot, dar nu asta îi interesa, îi interesa să obțină dreptul de a cumpăra în România proprietăți imobiliare.
  Atîta timp cît au cerut cetățenia precizînd că nu vor să se stabilească în România, chiar dacă se ridică la un milion de israelieni, importanța votului acestora este ușor de aflat, după numărul de voturi pe care îl dau la alegerile sau referendumurile organizate de ambasada română în Israel.

 3. Marian

  cetățenie română probabil că au dobândit și mii de africani și arabi. Bucureștiul e plin de ei.

 4. alex

  D-le Director, aveti mare dreptate: “doar o renastere spirituala nationala, ne mai poate salva ca neam!”. Oare romanii se vor mai trezi vreodata? Nu vreau sa cred , totusi, ca aceasta trezire e o cauza pierduta! Trebuie ca, Armata si Biserica in special, sa de-a semnalul pentru redesteptare nationala, implicit spirituala.

  • IQ100

   care armata?care Biserica??sunt rezolvate de mult…natiunea romana este un capitol inchis

 5. Camille

  Si eu am scris despre necesitatea cronica a unui recensamint, nu referendumuri prostesti, dar din pacate, nici un politician nu a auzit! Nu mai vreau sa fim furati la vot!

 6. In tara lui Papura Voda nimic nu este normal. Tnstitutul national de statistica, trebuie desfintat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.