Colimator

Unde a dispărut Klaus Iohannis, dă meditații pe ascuns?

       Strategia abominabilă a lui Klaus Iohannis: asasinarea Alexandrei = Colectiv 2! Singurul obiectiv al lui Iohannis este […]

 

     Strategia abominabilă a lui Klaus Iohannis: asasinarea Alexandrei = Colectiv 2!

Singurul obiectiv al lui Iohannis este politicianist și electoral, mutarea „emoției colective” împotriva PSD! PRIN MINCIUNĂ!

El nu vorbește deloc de responsabilitatea Președintelui, în temeiul art. 80 alin. 2, pentru buna funcționare a autorităților publice! Nu vorbește deloc că STS, ca serviciu secret al statului se află în directa LUI coordonare, în temeiul art. 119 din Constituție, principalul responsabil pentru asasinarea Alexandrei: dacă s-ar fi identificat locația cu precizie, descinderea se putea face în 10 minute, iar Alexandra ar fi fost salvată!

Nu vorbește deloc despre PROCURORUL #REZIST, incompetent și imbecil, care a bulversat ancheta penală, care era exclusiv în răspunderea lui! Nu vorbește nimic, despre PROCURORII care n-au făcut nimic luni de zile înainte, în primul caz, al LUIZEI, asasinată de aceeași bestie!

Nu vorbește nimic despre decredibilizarea CONSTITUȚIEI de către chiar el, Președintele României, în Constituție existând obligația de intervenție FĂRĂ MANDAT, dacă viața unei persoane este pusă în primejdie!

KLAUS IOHANNIS ARE TREABĂ CU… PSD și Guvernul, care nu au nicio responsabilitate!  Legile justiției nu au nicio legătură cu cazul, ci numai Codul de procedură penală, care este cel vechi, noul nu a intrat în vigoare!

Nu spune nimic despre faptul că a blocat la CCR modificarea legii privind dreptul polițiștilor de a interveni fără mandat în situații de urgență, împreună cu PNL și USR!

ACEST INDIVID, PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, ESTE UN PERICOL LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE! TOT CE FACE ESTE PENTRU A CÂȘTIGA UN NOU MANDAT, MANIPULÂNDU-I DIN NOU PE ROMÂNI! TOATE FORȚELE POLITICE ȘI CIVICE TREBUIE SĂ BAREZE DRUMUL ACESTUIA SPRE UN NOU MANDAT DE PREȘEDINTE, AL URII ȘI MINCIUNII, CARE VA DISTRUGE ROMÂNIA!

                         Unde a dispărut, iar, Klaus Werner Iohannis?

Știe cineva dacă omul e la serviciu? El pentru ce ia banii în fiecare lună? Poate cineva în țara asta, un cetățean, să primească leafa dacă stă mereu în concediu? Țara e în flăcări, rețele de crimă organizată ucid și jefuiesc ce le stă în cale, milioane de cetățeni sunt înspăimântați, milioane fug din țară, copiii sunt asasinați pe capete. Tu, Klaus Iohannis, cu ce te ocupi?

Eu cred că ar trebui să dai banii înapoi, nu numai chiria casei prăduite, ci și cei din leafa pe care ai luat-o și o iei degeaba. Și nici măcar degeaba, n-ar fi atât de grav să iei câțiva bănuți de la națiune, că sunt mulți asistați social care nu merită. Dar cine a mai pomenit asistați social să dea ordine la popor și să stea în concedii de lux, să se dea cu mercedesul cel mai scump, cu avionul, cu SPP-ul, cu Cotroceniul și tot ei să fie supărați, că nu e bine?

Și totuși, dacă în ascuns Klaus Iohannis mai câștigă chiar acum, sub ochii noștri, grosul din meditații?

                                                                                                                     Aurelian PAVELESCU

1 Comment

  1. gigimutu

    Domnu Aurelian,

    eu cred ca nea klaunis ciolannis sta intr-un colt, si-si face o laba trista, pina simbata, cind ajunge la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.