Editorial

UNDE ESTE „STRADA”?

    După drama de la „Colectiv”, au manifestat pe străzi coloane de tineri care, venind în întâmpinarea politicii anarhice […]

 

 

După drama de la „Colectiv”, au manifestat pe străzi coloane de tineri care, venind în întâmpinarea politicii anarhice a preşedintelui Iohannis şi a unor ONG-uri finanţate din exterior, au avut ca revendicări – punând astfel în pericol Statul Român – dizolvarea Guvernului şi Parlamentului. Deşi mulţi dintre ei nu au înţeles că vor fi transformaţi în masă de manevră, în revolta lor faţă de şi consecinţele sărăciei generalizate, această mişcare bine orchestrată a reuşit trista performanţă de a înlocui un Guvern care a restituit populaţiei salariile şi de a  genera aducerea la putere a unui Guvern de oengişti al cărui prim-ministru desemnat a fost exponentul celor care au tăiat românilor salariile şi pensiile. „Rocada” aceasta a fost posibilă doar după ce, acţionând „pe faţă” într-un context delicat, a venit inoportun în România – ca să poată culege „roadele” ongeurilor care au „virusat” protestul stradal – magnatul evreu ungur George Söröş, sponsorul islamizării Europei creştine. Pentru cine nu ştie cine este acesta şi nici cu ce se ocupă oengeurile pe care le patronează, subliniez: George Söröş este campionul proiectelor antiromâneşti, prin deznaţionalizare, iar ONG-urile sale sunt nişte „căpuşe” care îşi permit să se pronunţe în numele poporului şi să pervertească moravurile în relaţia cu autoritatea de stat.

Concluzia ar fi, stimaţi cititori, că ne-am pomenit peste noapte – în ideea că „strada” a vrut o clasă politică nouă – nu doar cu un Guvern al cărui prim-ministru a fost „omul” lui Băsescu, ci şi cu ciudata nominalizare a unor miniştri incompetenţi aflaţi în slujba intereselor anti-naţionale (şi anti-creştine)! Oare pentru aceasta zâmbea preşedintele Iohannis, în „dialogul” său populist din Piaţă, ca unul ce a reuşit să profite exclusiv de incidentul trist de la „Colectiv”? Unde este, acum, „strada”?

 

Prof. Costel Neacşu

1 Comment

  1. Dan D

    Strada este la casierie sa isi incaseze drepturile de postac-protestant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *