Colimator

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (III)

  Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca […]

 

Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca „latră” în revista „22” a GDS-ului – susținută financiar de statul român, adică plătită din banii tăi și ai mei! – la toți cei care deranjează mersul spre globalism.

Brândușa Armanca la o dezbatere GDS cu reprezentanți #rezit, încadrată de Gabriel Liiceanu și Magda Cârneci, alături de Andrei Oișteanu . Click pe imagine pentru mărire!

Respectiva femeie „bugetivoră” a beneficiat de mai multe sinecuri oferite ca recompense de sistem: directoare a studioului din Timișoara a TVR (1997-2003), membră a Comitetului Director al Societății Române de Televiziune (1997-1999) și directoare a filialei Institutului Cultural Român de la Budapesta (2006-2012), unde s-a simțit ca peștele în apă, maghiara fiind limba ei maternă. A predat pe bani frumoși jurnalistică la Universitatea de Vest din Timișoara (1994-2004), cunoscută ca antiromânească și secesionistă, iar acum este profesor la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, după o scurtă „escală” la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (2004-2005), ambele de aceeași orientare ostilă românilor ca și surata lor timișoreană.

Impostorii neomarxiști se premiază între ei: soroșista Brîndușa Armanca îi înmânează premiul „Societății Timișoara” pe anul 2019 bolșevicului Mihai Șora, fostul consilier al Anei Pauker. Au mai fost premiați jurnalistul propagandist „domnul Pantazi” al lui Iohannis și procurorul stalinist Augustin Lazăr.

Anul trecut, în 2018, au fost premiați alți doi impostori, amândoi sibieni: Laura Codruţa Kovesi, marioneta ambasadelor străine pentru arestarea patronilor români și propășirea corporațiilor din țările lor în România, plus pseudo-poetul Radu Vancu, propagandist progresist, inițiatorul și liderul țigăniei „Vă vedem din Sibiu”. Click pe imagine pentru mărire!

Click pe imagine pentru mărire!

    O mai ţineţi minte pe Duşi Armanca? Unor ziarişti le prieşte în conul de umbră

După ce a făcut vâlvă ani de zile în studioul TVR Timişoara, prin sălile tribunalelor şi s-a războit cu toată lumea, celebra ziaristă Brânduşa Armanca a intrat într-un total con de umbră. Nimeni, la Timişoara, nu mai pomeneşte nimic despre ea. Firesc, cei de la TVR Timişoara nu mai vor să îşi aducă aminte. La fel şi cei de la Universitatea de Vest. Din ambele locuri, ziarista a plecat cu scandal şi procese, unele câştigate altele nu, însă nimic pentru o cauză pierdută.

După prolificii ani de haiducie gazetărească de la începutul anilor ’90, când făcea echipă cu o altă amazoană a presei timişorene şi se bucurau de protecţie, atenţii şi cadouri (gen maşini de spălat, mixere de bucătărie şi excursii de shopping) din partea unor persoanje controversate ale lumii arabe din Timişoara, astăzi oneşti oameni de afaceri, Armanca şi cealaltă amazoană au găsit un nou mijloc pentru a practica cu spor traficul de influenţă: dosarul „Forfecuţa” şi prietenia cu procuroarea Constanţa Cârstea.

Sfârşitul de secol XX i-a adus doamnei Armanca mulţi duşmani şi antipatie din mediul gazetăresc şi din cel univeristar, în care se infiltrase cu un doctorat încă neonorat prin metode ortodoxe. După instalarea lui Traian Băsescu la Cotroceni, Armanca, fost cenzor pentru publicaţiile de limbă maghiară pe vremea lui Ceauşescu, s-a orientat spre Bucureşti. Aici nu a mai funcţionat nici prietenia cu Cornel Nistorescu şi nici cu alţi şefi de ziare, astfel că a intrat într-un stagiu de reciclare pe domeniul informativ extern. Durataacestuia, ce coincidenţă, exact cât Armanca s-a flendurat cu o emisiune gen interviuri cu mari români la televiziunea de nişă Naţional TV.

Imediat după aceea, Mihai Răzvan Ungureanu, pe atunci ministru de externe, s-a trezit cu Brânduşa la uşa ministerului, cu bagajul gata făcut şi investitura pentru funcţia de director al Institutului Cultural Român din Budapesta.

„Anticomunista” de la GDS-ul lui Soros, Brîndușa Armanca, ajunsă directoare la Institutului Cultural Român din Budapesta cu adjunctul ei, Bartha Csaba, director adjunct la ICR Budapesta, cel care dădea note informative Securității, semnate cu numele de cod „Barbu”.

Prima mişcare a Brânduşei, imediat după instalarea în capitala ungară, a fost invitarea la ICR Budapesta, a unui grup de ziarişti timişoreni, aleşi pe sprânceană. Chefuri, cazare, cadouri şi amabilităţi, în schimbul unei linişti totale asupra activităţii ICR Budapesta în presa de Timişoara.

Aici au intervenit mai mulţi ziarişti cu caracter mai tare, din Bucureşti, care şi-au dat seama că doamna Armanca duce o viaţă de huzur pe banii publici ai minsterului de externe. Mai grav, ei au descoperit şi alte activităţi, cel puţin interesante lae directoarei ICR Budapesta, adică încurajarea extremiştilor maghiari pe banii statului român.

Clanul Armanca: Brîndușa cu domnu’ Doru.

Fără să neimplicăm încă într-o anchetă pertinentă asupra subiectului, vă vom prezenta dezvăluirile făcute de câţiva reputaţi ziarişti bucureşteni, care nu se simt cu musca pe căciulă că au dormit o noapte li au băut un coniac la conacul ICR Brânduşa Armanca, unde soţul ei, domnul Doru, îi  mai şi plimba pe la cumpărături, cu Peugeotul 407 din banii contribuabilului. Normal, oricine se simte mai tare cu un paşaport diplomatic în mână.

Sursa: https://mafiadintimisoarareloaded.wordpress.com/2009/01/04/o-mai-tineti-minte-pe-dusi-armanca-unor-ziaristi-le-prieste-in-conul-de-umbra/

Citiți și:

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (II)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *