Colimator

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (V)

  Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca […]

 

Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca „latră” în revista „22” a GDS-ului – susținută financiar de statul român, adică plătită din banii tăi și ai mei! – la toți cei care deranjează mersul spre globalism. Respectiva femeie „bugetivoră” a beneficiat de mai multe sinecuri oferite ca recompense de sistem: directoare a studioului din Timișoara a TVR (1997-2003), membră a Comitetului Director al Societății Române de Televiziune (1997-1999) și directoare a filialei Institutului Cultural Român de la Budapesta (2006-2012), unde s-a simțit ca peștele în apă, maghiara fiind limba ei maternă. A predat pe bani frumoși jurnalistică la Universitatea de Vest din Timișoara (1994-2004), cunoscută ca antiromânească și secesionistă, iar acum este profesor la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, după o scurtă „escală” la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (2004-2005), ambele de aceeași orientare ostilă românilor ca și surata lor timișoreană.

Brandusa Armanca a declansat o serie de scandaluri, menite sa torpileze credibilitatea a tot ceea ce purta marca TVR.

* XI 2002 – interviu, Evenimentul Zilei de vest: desfiinţare contracandidaţi pentru postul de director (nu a fost sancţionată pentru defăimarea angajaţilor TVR; potrivit ROF).
* 17 XII 2002 -în direct pe TVRT – „Zi de doliu” cu titlul „Profitorii Revoluţiei”: BA îi atacă pe oamenii de afaceri Ovidiu şi Marius Cristescu care s-ar ocupa cu spălare de bani, trafic de ţigări (caseta martor va fi trucată, dar există şi o copie de amator). Fraţii Cristescu solicită PDG al TVR şi CNA drept la rectificare şi acesta va fi acordat.
* 20 XII 2002 – ameninţări la SRTv că va distruge candidaţii la funcţia de director
* 21 XII 2002 – reacţie a Asociaţiei Victoria, a Luptătorilor din Revoluţia de la Timişoara că nu au fost luaţi în seamă de TVRT în cei 6 ani de când este BA director;
* 7 I 2003 – interviu de o pagină în Revista 22 – acuze nefondate la adresa unor membri ai C.A. al SRTv, a politizării concursului şi la adresa corectitudinii desfăşurării acestuia;
* 9 I 2003 – dă publicităţii o listă a intelectualilor care protestează împotriva noului director (a doua zi se va dovedi că lista era complet falsă). Reacţie împotriva BA venite din partea Societăţii ziariştilor din România şi a Sindicatului Mediavest (Timişoara, Ziua de Vest, Renaşterea bănăţeană, Prima oră, VIP în Banat);

* 15 I 2003 După validarea rezultatului concursului Armanca a organizat la sediul TVRT o conferinţă de presă ilegală, cu jigniri la adresa noului director (Ziua de Vest, Timişoara, Agenda zilei, Renaşterea bănăţeană, Evenimentul zilei de Vest)* 11 III 2003 – Întrucât s-a dat dreptul de rectificare, dar există două procese pe rol cu fraţii Cristescu pentru declaraţiile din 17 XII 2002, directorul C.Mărăscu ia decizia ca emisiunile „Pe fază” ale BA să nu mai fie în direct şi să se supună Controlului Ierarhic Redacţional potrivit ROF al SRTV.
* 3 V 2003 – Deşi nu a fost pusă în aplicare decizia privind emisiunea din 17 XII 2002, Armanca, membră a unui grup „POD” (neconstituit legal) lansează pe Internet şi se preia în presă Armaghedonul presei timişorene în care menţionează că este cenzurată (minciună sfruntata) (Evenimentul zilei de vest, Ziua de vest, VIP în Banat). Minciuna va fi reiterată în Senat de catre senatorul PRM Mihai Ungheanu şi apoi va fi preluată, fără verificare, în toate rapoartele oficiale privind presa din România
* 17 V 2003 – La Szegedin-Ungaria s-a sărbătorit un an de emisiuni „Eva magazin” la care TVR Timişoara participă, fără a exista un protocol (Agenda zilei, Timişoara, Prima oră). BA nu a prezentat niciodată un document oficial din care să rezulte modalităţile de realizare, costuri, drepturi şi obligaţii etc. (deşi pentru a colabora chiar în SRTV sunt necesare convenţii de producţie);
* VII 2003 – BA a înregistrat o ediţie a emisiunii Pe fază cu preşedintele Asociaţiei Cuponul Comtim (Creţea, membru PD) Ediţia nu a fost difuzată şi după o lună preşedintele asociaţiei a sesizat PDG şi CNA că a fost cenzurat. D-l Creţea a prezentat totul ca pe o manipulare din partea BA, că i s-ar fi interzis să apară pe post emisiunea pentru că el este de la PD. S-a dispus ca emisiunea să fie difuzată în regim de urgenţă şi au fost solicitate explicaţii BA, pe care aceasta nu le-a dat;
* 1 IX 2003 – Scandalul doctoratul Brandusei Armanca – dosarul de susţinere a doctoratului BA avea 6 carenţe şi a fost suspendată susţinerea tezei. BA declară presei că Universitatea este politizată, că sunt mârşăviile colegilor de la catedră, ale rectorului, ale celor din TVR, de unde s-ar fi timis o anonimă (Poliţia a luat declaraţii timp de 3 săptămâni de la personalul TVRT, iar presa a fost asmuţită din nou împotriva televiziunii publice: Jurnal Bănăţean, VIP în Banat, Evenimentul zilei de vest). Au fost intentate procese lui Mărăscu şi Tiberiu Ceia, dar aceştia le-au câştigat definitiv;
* 8 X 2003 – A fost desfăcut contractul de muncă al BA de la Universitate (rectorul a fost dat în judecată pentru calomnie şi acesta a câştigat);

Procese intentate de BA lui Constantin Mărăscu şi Tiberiu Ceia pentru că ar fi trimis la Universitate dezvăluirile privind deficienţele grave ale dosarului ei de doctorat. Cei doi au câştigat procesele şi a fost obligată la cheltuieli de judecată.

Procesul pentru agresarea directorului (cauza desfacerii cotractului de muncă al Brandusei Armanca) a fost câştigat de C. Mărăscu, dar, paradoxal SRTV, după schimbarea PDG al TVR nu a mai continuat procesul. Mai mult, noul preşedinte, Tudor Giurgiu, a trims către Armanca o scrisoare, înregistrată în SRTV, deci oficială, în care se arată dispus la o strânsă colaborare prietenească şi la proiecte comune. Scrisoarea a fost folosită de Armanca drept dovadă a renunţării televiziunii la acţiune. Cu această ocazie a fost despăgubită cu aproape un milliard şi jumătate de lei.

Sursa: Noua securitate-partea a II-a. Caracatita ICR – „bratul” Budapesta- Brandusa Armanca

https://raluca22.wordpress.com/2008/08/09/noua-securitate-partea-a-ii-a-caracatita-icr-bratul-budapesta-brandusa-armanca/

Brândușa Armanca, blonda rotunjoară, împreună cu colegii ei de la GDS: Gabriel Liiceanu – instalat președinte onorific pe viață de George Soros personal, Magda Cârneci, Andrei Oișteanu și Monica Macovei.

                             Caracatita ICR- astazi, „bratul de la Budapesta”

La numai cateva ore, de la incheierea emisiunii, Presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a anuntat ca a solicitat Comisiei de Cultura a Senatului Romaniei, demararea unei anchete privind activitatea ICR-ului.

In asteptarea demisiei gastii de la ICR New York (Corina Suteu si Cristian Neagoe), si a domnului H. R. Patapievici, poate ar fi cazul sa vorbim si despre celelalte saisprezece brate ale caracatitei securisto-mafiote, care au pus stapanire pe ICR.

Fara nicio legatura desigur, mi-am amintit o remarca mai veche, aKarinei : ” O sa ne termine securistii lui Basescu. 

Soroșiștii Gabriel Liiceanu și Brândușa Armanca la o întâlnire cu gruparea #rezist, dolfana propagandistă având și un „manifest” de-al ălora în brațe. (Click pe imagine pentru mărire!)

                       BRANDUSA ARMANCA – Director ICR Budapesta

CV-ul doamnei Armanca va poate spune, la o prima vedere ca este o excelenta profesionista. Iar cei malitiosi ar zice ca prietenia doamnei, cu Mircea Mihaies- vicepresedintele ICR, a propulsat-o in fruntea filialei ICR Budapesta.

Sa analizam cum stau lucrurile, si judecam la sfarsit.

Brandusa Armanca-excelenta profesionista, promovata pe „ochi frumosi-prietenosi” de catre Mircea Mihaes. Mda! Partial adevarat. Doamna Armanca este o excelenta profesionista, dar nu in jurnalism, ci in domeniul Serviciilor. Serviciile Secrete, desigur.

De-a lungul anilor, toti cei care au subestimat-o pe Brandusa Armanca (fostii colegi din TVR Timisoara), preferand sa o socoteasca mai degraba usor…excentrica, decat periculoasa, au avut parte, pana la urma, de „surprize” ingrozitoare.

Spre exemplu, bataia(fizica, la propriu) pe care doamna Armanca i-a administrat-o cu mult zel, domnului Manescu-director al TVR Timisoara,a ramas in memoria tuturor! Motivul?! Manescu indraznise sa o atentioneze ca s-a terminat cu „publicitatile mascate” . Bietul Manescu! A luat bataie la sapte coaste. Ca la Securitate.

Cum la fel, nimeni nu poate uita, „memorabilele” emisiuni realizate de Brandusa, in care „distinsa” „doamna” il injura, la modul cel mai direct cu putinta, pe Ion Iliescu. Brandusei nu-i pasa de CNA, si cu atat mai putin de sefi.

Epoletii de pe umeri si piovra securista din TVR o impinsesera in tot felul de organisme europene ale televiziunilor publice si in special a celor cu profil regional, drept pentru care Brandusa Armanca pleca foarte des in strainatate. Cu alte misiuni, mult mai importante. Chiar si decat aceea de a injura birjareste in live, guvernarea pesedista.

Inca din acele vremuri, doamna Armanca nu facea niciun secret din prieteniile stranse care o legau de cel ce avea sa devina Zeus, sau de ofiterul de Securitate (la acea ora nedeconspirat) Mona Musca, si chiar de pupila lui DragaStolo-Raluca Turcan (fosta Tatarcan).

Cu putin timp inaintea alegerilor din 2004, mai-marii TVR-ului, exasperati de scandalurile monstruoase provocate de Brandusa Armanca, si de mismasurile acesteia cu materiale publicitare mascate, au luat hotararea de a-i desface contractul de munca. Cam in aceeiasi perioada, doamna conferentiar universitar Armanca a mai reusit inca o „performanta notabila”. Aceea de a fi data afara si din Universitatea de Vest din Timisoara.

Desi Brandusa Armanca fusese recompensata imediat dupa desantul portocaliu din 2004, cu reangajarea simultana la TVR si la Universitatea de Vest, sefii din Servicii l-au presat pe Traian Zmeus Basescu sa o inainteze in grad si sa o trimita la munca informativa in Ungaria. Patria avea nevoie de ea!

Intreb si eu, chiar nu exista nicio legatura intre „misiunea” ofiterului acoperit Horia Roman Patapievici- in civilie-Presedinte al ICR, si doamna Armanca, spre exemplu?!

Sursa: ICR Budapesta BRANDUSA ARMANCA (raluca22.blogspot.com)

Citiți și:

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (IV)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (III)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (II)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.