Colimator

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (VI)

  Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca […]

 

Legată de statul subteran prin Grupul pentru Dialog Social soroșist, precum cățeau țiganului de căruța cu coviltir, Brîndușa Armanca „latră” în revista „22” a GDS-ului – susținută financiar de statul român, adică plătită din banii tăi și ai mei! – la toți cei care deranjează mersul spre globalism. Respectiva femeie „bugetivoră” a beneficiat de mai multe sinecuri oferite ca recompense de sistem: directoare a studioului din Timișoara a TVR (1997-2003), membră a Comitetului Director al Societății Române de Televiziune (1997-1999) și directoare a filialei Institutului Cultural Român de la Budapesta (2006-2012), unde s-a simțit ca peștele în apă, maghiara fiind limba ei maternă.

Brândușa Armanca, blonda rotunjoară, împreună cu colegii ei de la GDS: Gabriel Liiceanu – instalat președinte onorific pe viață de George Soros personal, Magda Cârneci, Andrei Oișteanu și Monica Macovei.

A predat pe bani frumoși jurnalistică la Universitatea de Vest din Timișoara (1994-2004), cunoscută ca antiromânească și secesionistă, iar acum este profesor la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, după o scurtă „escală” la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (2004-2005), ambele de aceeași orientare ostilă românilor ca și surata lor timișoreană.

„Anticomunista” de la GDS-ul lui Soros, Brîndușa Armanca, ajunsă directoare la Institutului Cultural Român din Budapesta cu adjunctul ei, Bartha Csaba, director adjunct la ICR Budapesta, cel care dădea note informative Securității, semnate cu numele de cod „Barbu”.

                         În loc de epilog…

           Când oamenii sistemului se apără între ei…

     Fragment din articolul „Lista rușinii: Apărătorii torționarului Augustin Lazăr”

„ BRÂNDUŞA ARMANCA este vicepreşedinta Societăţii „Timişoara”, cea care i-a acordat lui Augustin Lazăr premiul „Speranţa”! Fosta directoare a ICR Budapesta a declarat pentru „Mediafax” că „nu am primit nicio solicitare de acest fel, nu comunicăm cu alte organizații prin presă, deși suntem și noi jurnaliști. Sunt convinsă că orice discuție despre retragerea premiului este inutilă pentru că noi am premiat un om pentru atitudinea lui corectă și fermă în apărarea justiției. Acesta a fost criteriul cel mai important, el este îndeplinit și în ziua de astăzi”! Înţelegeţi? Brînduşa Armanca încă n-a aflat că Augustin Lazăr este, practic, revocat din funcţia de Procuror general şi-l consideră apărătorul Justiţiei, deci premiul i s-ar cuveni!

Impostorii neomarxiști se premiază între ei: soroșista Brîndușa Armanca îi înmânează premiul „Societății Timișoara” pe anul 2019 bolșevicului Mihai Șora, fostul consilier al Anei Pauker. Au mai fost premiați jurnalistul propagandist „domnul Pantazi” al lui Iohannis și procurorul stalinist Augustin Lazăr, torționarul de la Aiud.

Cînd i s-a cerut să-şi argumenteze poziţia, Brînduşa Armanca s-a năpustit pe Dan Voiculescu, ca şi cînd acesta l-ar fi numit pe Augustin Lazăr în Comisia de la Penitenciarul Aiud: „Nu participăm la campaniile Antenei 3 și ale lui Dan Voiculescu împotriva unor persoane sau șefi de instituții. Eu consider că este o campanie murdară de tip securistic, practicată în trecut de Dan Voiculescu în calitatea sa de om al Securității, care a fost transferată, iată, ca metodă în televiziunile sale. Nu vom participa, asta sunt sigură, la campaniile lui Voiculescu”!

 

Anul trecut, în 2018, au fost premiați alți doi impostori, amândoi sibieni: Laura Codruţa Kovesi, marioneta ambasadelor străine pentru arestarea patronilor români și propășirea corporațiilor din țările lor în România, plus pseudo-poetul Radu Vancu, propagandist progresist, inițiatorul și liderul țigăniei „Vă vedem din Sibiu”. Click pe imagine pentru mărire!

Mînjită bine de Sistem cu funcţii în TVR şi la ICR, Brînduşa Armanca se preface că nu ştie că unul dintre cei care au cerut Societăţii Timişoara să-i retragă lui Augustin Lazăr premiul „Speranţa” nu este Dan Voiculescu, ci Cornel Nistorescu, fostul ei şef de la „Expres”, din vremea cînd încă îi plăcea să fie jurnalist independent! De asemenea, Asociaţia 15 Noiembrie 1987 Braşov i-a cerut să-i retragă acel premiu lui Augustin Lazăr şi, din cîte ştim noi, nici această asociaţie, formată din revoluţionarii braşoveni care s-au ridicat împotriva lui Ceauşescu, nu este condusă de Dan Voiculescu!” („Lista rușinii: Apărătorii torționarului Augustin Lazăr”, Ion Spânu, Cotidianul)

Procurorul stalinist Augustin Lazăr și-a primit, în data de 15.04.2019, premiul „Speranța” de la „Societatea Timișoara”, adică de la ăia care cică luptă împotriva comunismului și susțin Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara! În fotografie Loazăr cel cu părul și cioara vopsite, împreună cu politrucii Florian Mihalcea, președintele „Societății Timișoara” și Brândușa Armanca, vicepreședinta aceleiași haite de impostori.

Reamintim că Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timișoara interzicea, prin lege electorală, dreptul de a candida la funcţii în stat tuturor foştilor activişti şi securişti, timp de trei legislaturi. În special „preşedintele României trebuia să fie unul dintre simbolurile despărţirii noastre de comunism”. Acum președintele României l-a făcut pe torționarul comunist Augustin Lazăr procuror general, iar securistul Gheorghe Mușat a devenit avocatul klausului în procesele sale tenebroase!

   Când lichelele se războiesc între ele, agenții de influență ai străinilor se dau reciproc în gât

Brîndușa Armanca despre Bogdan Chirieac, adică un agent de influență AVO (al Ungariei) despre unul al Mossad-ului (Israel)

                     Dacă și Bogdan Chirieac e jurnalist…

De ce nu se poate descotorosi presa românească de un personaj atât de dubios ca Bogdan Chirieac?

Plimbat de la o televiziune la alta deghizat în țoale ba de „comentator“, ba de „jurnalist“, activat pe DC News, Bogdan Chirieac n-a dispărut din pestrițul nostru târg mediatic nici după ce a fost gonit în 2007 de la ziarul Gândul pentru afa­cerile sale cu STS-ul, pe atunci vreo 8 contracte de milioane de dolari, nici du­pă jenantul episod al ten­tativei de șantajare a pre­ședintelui ANI, Cătălin Ma­covei, nici după implicarea în afacerile lui Sorin Ovidiu Vântu, pe care l-ar fi „îm­prumutat“ cu jumătate de milion de euro înainte de arestare. A rămas pe firmament pentru a ilustra corupția din mass-media, „liga mare“ a falșilor jurnaliști. Nici apelul unor organizații media de a retrage ti­tu­la­tura de jurnalist celor care nu sunt demni de ea n-a ajutat: Chirieac a continuat să fie pus în vitrină fără să aibă nevoie de acreditări profesionale sau de competențe. Comentariile livrate neobosit de acesta se compun din propagandă formulată șer­pește, miștocăreli ieftine, discreditări par­tizane, terfeliri pe ton reținut. Doar în vremurile când se gudura pe lângă pre­mierul Năstase, pe care îl intervieva apo­teotic la Cornu cu tot familionul în jur, vizând fotoliul ministrului de Externe, se dădea drept „analist“ pe politică externă și vindea platitudini culese din presa zilei, fără să cunoască chestiuni elementare de context internațional.

Și acum altă tărășenie iese la iveală, prin declarațiile fugarului Cristian Sima, care a luat cu sine nu doar banii clienților, ci și secretele lor: Bogdan Chirieac era in­ter­mediarul între compania Ericsson și  po­li­ticieni care încasau sume uriașe pentru cam­pania electorală. Asta susține Sima, asociat cu Chirieac în WBS Holding până în 2003. „O putem numi mită sau fi­nanţarea ilegală a unor partide. Da, în anul 2000 el a primit mulţi bani de la companii multinaţionale. După ace­ea, a primit banii pecare i-a trimis politicienilor care erau în campanie elec­torală în acel moment. Pot da nume. Compania Ericsson, care ulterior a câş­tigat proiectul 112 în România. Pot dovedi că Ericsson i-a trimis bani lui Bogdan Chirieac şi el a dat banii altor persoane“, a declarat Cristian Sima într-un interviu dat televiziunii islandeze. O că­utare pe Internet dezvăluie că erau cu­nos­cute operațiunile de acest gen efectuate de Bogdan Chirieac, un caz deloc singular: „Chirieac e doar un mic element… într-o rețea de ziariști care duc bani de la mul­tinaționale la politic. După care ne «for­mează» opiniile despre anticorupție și moralitate. Există documente și nu este exclus să apară cumva prin presă… exis­tă conturi și transferuri bancare swif­t­uri“, apărea un text premonitoriu în 18 iulie 2009 pe site-ul www.badpolitics.ro.

Chirieac zice că habar nu are, n-a fost acționar la WBS Holding, n-a văzut, n-a auzit și amenință cu justiția. Pe blogul lui Turcescu documentele vorbesc de la sine. A fost acționar la WBS Holding. Mai de­parte, Sima pare să stea cu hârtiile pre­gătite pentru a dovedi cum și-a tras Chi­rieac 60.000 de dolari pentru serviciile sa­le, bani transferați în contul soției la Na­tional Bank of Greece. „Categoric nu, nu am avut nicio relație financiară cu firma Ericsson“, a declarat Chirieac contactat telefonic de RISE Project-Islanda. „Pot dovedi că Ericsson i-a trimis bani lui Bogdan Chirieac şi că Bogdan Chirieac a trimis bani către alte persoane“, susține Sima. La rândul ei, Ericsson spune într-un comunicat de presă că „o investigaţie in­ternă a companiei referitoare la o de­tur­nare de fonduri efectuată de foşti an­ga­jaţi Ericsson din România şi Suedia a des­coperit că aceştia au transferat bani în contul WBS Holding în perioada 2000-2003“. Scandalul e în toi și lovește din nou în credibilitatea jurnalismului.

De ce nu se poate descotorosi presa ro­mânească de un personaj atât de dubios ca Bogdan Chirieac? Pentru că nu presa îl impune, nu presa îl manevrează, presa fi­ind doar o acoperire, destul de străvezie în acest caz. Dar și așa, de ce nu poate eli­mina breasla un corp străin, care îi face praf credibilitatea? Fiindcă sancțiunile au­to­reglementării mass-media sunt soft și au efect doar acolo unde normele deon­tologice sunt puternice și cu adevărat con­simțite de breaslă. Acte de desolidarizare morală s-au mai produs, ziariști, for­ma­tori de opinie s-au exprimat critic, ironic, uneori batjocoritor la adresa insului. Dar ei joacă de obicei în liga inferioară a jur­nalismului corect, deci nu contează.

                                                                                                                             Brîndușa ARMANCA

Sursa: http://www.revista22.ro/daca-537i-bogdan-chirieac-e-jurnalist-18992.html

Articolele anterioare:

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (V)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (IV)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (III)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (II)

„Unde-i baba, să-i rup laba?” La Grupul pentru Dialog Social nășit de George Soros și Silviu Brucan! (I)

 

3 Comments

 1. O leguma sorops cu pretentii de jurnalist

  Brîndușa Armanca, o legumă soros care depinde de banii sorosistilor. Romania s-a umplut de fomiști ca această babă anostă cu pretenții de jurnalist.

 2. gelu

  Ce posteaza un cretin #rezist pe pagina dcnews drept comentariu la un articol despre ispravile lui Lazar Augsutin la inchisoarea Aiud. Iar dobitocii de la dcnews ii mai si afiseaza comentariu de instigare directa la crima impotriva jurnalistilor de la Antena3.
  “Teodor Paiusan
  toti cei de la antena3 ar trebui ucisi poate va veni si ziua respectiva”

 3. gelu

  CSM, Sectia de Procurori, e in cardasie cu fostul criminal tortionar de la Aiud Augustin Lazar. Deoarece aceasta sectie ar fi trebuit sa sesizeze de indata Inspectia Judiciara inca de la aparitia informatiei cum ca hoasca vopsita de astazi aflata in fruntea PICCJ a fost Procuror Delegat la aceasta inchisoarea pentru schinguit si asasinat dusmanii de clasa. Pentru ca Inspectia Judiciara sa cercerceteza activitatea lui Laza Augustin la Aiud din punct de vedere a incalcarii drepturilor omului comise de acesta pe cand ocupa aceasta fucntie. Cu atat mai mault cu cat, fostii detinuti politici si de drept comun au spus cu subiect si predicat cum ca in perioada in care Augustin Lazar detinea aceasta functie au fost omorati in bataie doi detinuti si erau de asemenea violate detinutele de catre mai marii si gardienii inchisorii, fapte incuviintate de Augustin Lazar si musamalizate de acesta. Poate si Augustin Lazar participa la aceste violuri. 2. Aceeasi reactie trebuia s-o aiba si Tudorel Toader deoarece acesta trebuia sa trimita grupul de control al ministrului ca sa cerceteze activitatea lui Lazar Augustin la Aiud in acea perioada din prima clipa a izbucnirii scandalului. Ca sa nu mai vorbim de tacerea complice a lui Klauss Werner Johannis, Presedintele Romaniei care in ciuda scandalului continua sa nu-l demita pe Lazar Augustin de la sefia PICCJ. Neactionand in acest fel atat, procurorii din CSM, Tudorel Toader cat si Jonannis Werner Klauss nu fac altceva decat sa-l acopere pe criminalului Lazar Augusstin in crimele comise de acesta ca Procuror Delegat la Aiud. Sau Dragnia e de vina de faptele comise de Lazar Augustin??? Si atunci inteleg de ce autoritatile judiciare continua sa inchida ochii la crimele lui Augustin Lazar de acum 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.