Puncte de vedere

Ungaria, Israelul Europei

    De la unguri puteam învață un singur lucru  –  același ca și de la evrei, căci oricum nu-i […]

 

 

De la unguri puteam învață un singur lucru  –  același ca și de la evrei, căci oricum nu-i putem deosebi: să actionăm ca popor, toți, la fel! Ei au intrat pe ușă din dos la masă istoriei și, iacă, au noțiuni precum „imperiu”, „Ungaria mare” , „hazam, hazam, szent Magyar hazam!”. Au venit absolut rupți în cur, dar țin unii de alții, frați de cruce (mă rog) cu germanii și evreii, iradiându-i cu maghiarimea lor pe toți cei din jur, înhățând tot ce vedeau prin apropiere și fabricând o istorie ungureasca pentru toate cele pe care reușeau să pună mână! Au făcut zob Iugoslavia, Cehoslovacia și România cu metodă germană, capital evreiesc și tenacitatea asiatică, cu care nu te pui! Au luat orice formă le-a plăcut și le-a fost de folos și au bătut fierul cât a fost cald, fără „studii de fezabilitate”! Au falsificat istoria, filologia, antropologia și cam tot ceea ce le putea folosi!

Au făcut branduri de țara nu doar din gulașul unguresc, ci și din banala pâine cu untură, din palincă, din salamul de Sibiu, din mititei, din Cluj, din criminali de război, din hoți celebri și din o grămada de lucruri care nu au nici o legătura cu ei  –  cică au pus umărul la ridicarea Romei, s-au născut creștini și au luat cele mai multe premii Nobel!

mititei

Au dinamitat tot ce era bun la vecini și s-au semnat pe tot ce aveau aceia de preț! Au încetat demult să existe biologic, genetic dovedit  –  au 60% ADN românesc –  și e vizibil de la o poștă: 45% sunt blonzi – cam greu blond, prin Coreea, unde au fost menționați prima oară în istorie! Sunt minorități în tărisoara lor  –  au 12 minorităti, dar nu piuie nici una!  –, au fost înfrânți în toate bătăliile și rezistă de 1000 de ani ca slugi la germani, moștenind de la aceștia o grămada de calităti: ordine, punctualitate, disciplină, conștiință națională, lideri naționaliști și expansionism economic! Au mers pe însușirea celor mai bune principii naționaliste, indiferent de proveniența lor, au susținut promovarea propriei limbi și a indivizilor autohtoni valoroși. Cum au stat germanii, cu un ochi pe Alsacia și cu altul pe Lorena, așa au stat și ei cu amândoi ochii pe Ardeal.

Ca etnos, vatră, gene și aport la civilizație sunt, poate, cea mai imaginară populație de pe Terra. Dar fac tot ceea ce face un imperiu, o împărătie! Își doresc totul cu ardoare, cu disperare, mai mult decât orice! De fapt își doresc isteric. Dar își doresc! Ca atitudine național-constructivă sunt INFINIT peste români! Ungaria este Israelul Europei. Aceeași metodă, aceeași logistică, aceleași nume și aceleași gene. Aceeași rețetă de succes.

Românii au avut TOATE datele ca să scape neatinși! Care sînt aceste date? Păi, uitați-vă unde ne lovesc! În primul rând, numeric –  românii erau mulți. Nu mai sunt! Iar câți sunt, sînt debusolați. Românii aveau bogătii unice în Europa și în lume. Nu le mai au! Românii erau în ascensiune economică –  plătiseră datoriile. Acum sunt datori vânduți, dar ce auzim? Că Ungaria și-a plătit datoriile! Deși, ca resurse, sunt zero. Colonii, de unde să fure, nu au. Toată existența lor, ungurii au tras spre nemți –  nu le-au ieșit din vorba! Și dacă era o mizerie germană, o plăteau alții –  i-au deportat pe evreii din Ardealul unguresc, iar România plătește daune și azi.

Dacă nu poți ucide de la distanță, ucide de aproape! Și invers! Dacă nu poți azi, fă-o mâine! Dacă nu poți tu, lasă-l pe altul! Dacă nu poți singur, alătură-te altor ucigași! Să nu treacă o zi fără să muncești la asta! Soția ta să îți fie coleg, copilul tău ucenic, tatăl tău profesor!  Toată maghiarimea este datoare să facă totul, cu orice prilej, pentru realizarea Ungariei Mari. Apoi, și mai mare! Cât mai mare!

Pusta-maghiara

Nu ai cum să nu-i admiri și să-i iei de model dacă VREI O ȚARĂ! Nu ai cum să nu te întrebi: cine dracu sunt ăstia, căci toată logistică, metoda, numele și hibridizările sunt evreiești! Aceleași istericale, aceiași mânie a pârâtului, a lamentațiilor, a sadismului și rasismului! Aceleași fizionomii, ifose de supra-specie, de Herrenvolk (popor de stăpâni), de anticar imperial, deși 1000 de ani după dispariția unei civilizații precum cea egipteană, tu încă nu existai! Iar cât ai existat, numai belele ai adus!

După evrei, a două specie care va moșteni planetă sunt ungurii. Nu chinezii, nu rușii, nu americanii. Au avut atâta cap încât să se confunde cu evreii, până la suprapunere! Au scăpat de datorii, au aceleași nume, mutre și metode. Dacă te iei de unguri, nu e nevoie decât de un raționament de grădiniță ca să fii acuzat instant că ești antisemit! Și s-a zis cu tine!

                                                                                                                                   Gabriel LUPAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *