Lichele

Universitatea din Bucureşti acordă titlul de Doctor Honoris Causa unui susținător al pruncuciderii și zoofiliei

Titlul de Doctor Hoinaris Causa acordat lui Peter Singer de Universitatea din Bucuresti Universitatea din Bucureşti îl onorează pe „Profesorul […]

Titlul de Doctor Hoinaris Causa acordat lui Peter Singer de Universitatea din Bucuresti

Universitatea din Bucureşti îl onorează pe „Profesorul Moarte” Peter Singer, susţinător al pruncuciderii, zoofiliei, pedofiliei şi căsătoriilor homosexuale, cu Doctor Honoris Causa

După ce în urmă cu puțin timp un propagandist olandez al pedofiliei mascat în profesor de „sexologie“ a fost invitat să conferenţieze în cadrul „Lunii Homosexualilor” la Facultatea de Sociologie a Universității București, sacrilegiul fiind oprit de SRI şi organizaţiile de apărare a vieţii şi copilului, iată că aceeaşi instituţie recidivează la cote şi mai „înalte“.

De data aceasta, invitatul special este „renumitul filosof” Peter Singer, un susţinător deschis al infanticidului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi… zoofiliei. Da, aţi citit bine! Iată că s-a ajuns şi la asta. Pe dalele unde au păşit Spiru Haret şi Mircea Eliade vine acum şi Peter Singer, „renumitului filosof“ şi „biotetician“, după cum este gratulat în invitaţia Centrului de “Etică Aplicată” al Universităţii Bucureşti. Conform ActiveNews el ar urma să primească şi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti. Cultura Vieţii ne confirmă că acest „eveniment“ va avea loc pe 21 mai, la ora 10, în Aula Facultăţii de Drept, chiar acolo unde a fost interzisă Conferinţă doctorului în bioetică Virgiliu Gheorghe împotriva “culturii morţii”. Pe lângă Prinţul Charles, Regele Mihai şi Patriarhul Ierusalimului, de ce să nu meargă un Honoris Causa şi pentru un ideolog al „mişcării de eliberare a animalelor” şi nu numai ale lor, după cum e cunoscut Peter Singer?

Singer este invitat să conferenţieze pe 20 mai la Universitatea din Bucureşti de un acolit de-al lui Tismăneanu şi Liiceanu, marxistul Valentin Mureşan, de la aşa-numitul „Centru de Cercetare în Etică Aplicată”, pentru a susţine, chipurile, o conferinţă despre etica şi “drepturile animalelor”. Peter Singer, profesor de „etică” la Princeton şi membru al Partidului Verzilor, e “faimos” de unde vine atât pentru susţinerea înfocată a „căsătoriilor” homosexualilor, cât şi pentru apologia crimei, a infanticidului, respectiv pentru „dreptul” părinţilor de a-şi omorî copilul după naştere, aşa zisul “avort post-natal“, militând, totodată, şi pentru uciderea copiilor cu disabilităţi, din raţiuni de “economie”. Momentul în care aterizează în România, în plină dezbatere privind legalizarea “parteneriatelor civile”, este, desigur, întâmplător, deşi ar fi fost mai de folos dacă Remus Cernea nu omitea să introducă în proiectul său şi legalizarea căsătoriilor între vacile apărate de „societatea civilă” şi boii susţinuţi de „lumea academică”.

Potrivit ActiveNews, în 1979, Singer a scris în cartea sa, “Practical Ethics”, (1st ed. Cambridge: Cambridge University Press, 1979): „Copiii umani nu au conștiință de sine și nu sunt capabili să priceapă faptul că există. Nu sunt persoane. În consecință, viața unui nou-născut are o valoare mai mică decât viața unui porc, a unui câine sau a unui cimpanzeu“. Referindu-se la copiii nou-născuţi şi cei cu disabilităţi, “profesorul de etică” foloseşte în scrierile sale pronumele pentru obiecte sau animale: “it”.

„Dacă o formă de activitate sexuală aduce satisfacţie celor care o practică, şi nu răneşte pe nimeni, ce poate fi imoral la ea?”, se întreba Singer, revoluţionarul animalelor şi al „stângii darwiniene”, într-un „editorial” pro-homosexualism şi pro-pedofilile din 2006, publicat de Guardian. „Argumentul” în cauză este folosit cu „copy-paste” în mai multe scrieri ale „renumitului filosof”. Astfel, Singer susţinea încă din 2001 că sexul cu animalele ar trebui condamnat doar dacă provoacă brutalizarea acestora. Altfel, dacă însă există o satisfacţie mutuală” ca urmare a activităţii sexuale de natură bestială, nu ar fi nici o problemă. Filosoful american Tom Regan, profesor emerit de filosofie la Universitatea Statului Carolina de Nord, a făcut observaţia că, atunci, „acelaşi argument poate fi folosit pentru a justifica sexul cu copii” (Regan, Tom. Animal Rights, Human Wrongs. Rowman & Littlefield, 2003, pp. 63–4, 89).

Într-un “eseu” circulat al „renumitului filosof”, acesta militează pentru normalizarea “sexului între specii” şi a “plăcerilor sodomiei”. Sensibiloşii intelectuali oripilaţi de limbajul frust al scriitorului Nicolae Breban – care transpunea, practic, în câteva cuvinte „epoca” Patapievici la ICR – vor găsi cu siguranţă mai multă înțelegere la “renumitului filosof” care susţine sexul paşnic cu animalele folosind expresii “academice”, probabil kantiene sau hannaharendtiene, ca “blowjob”, cunt”, “fucking”

„Să salvăm balenele, dar să omorâm copiii“se scria despre activitatea celui poreclit “Profesorul Moarte”, înainte de instalarea lui la Princeton, în 1999, soldată cu manifestaţii de protest din partea organizaţiilorpro vita şi ale persoanelor cu handicap. Singer David Albert Peter provine din Australia şi este ateu declarat, conferenţiind şi la Convenţia Mondială Ateistă desfăşurată la Melbourne în 2012, manifestare sponsorizată de Fundaţia Ateistă din Australia şi Alianţa Internaţională Ateistă.

Numirea sa la Princeton a atras şi criticile publicaţiei evreieşti Jewish World Review: „Profesorul Moarte se potriveşte perfect la Princeton“ ridiculiza jurnalistul JWR Don Feder numirea sa la chiar la Centrul de studii asupra “Valorilor Umane” al Universităţii. Acelaşi autor oferea şi un citat al celebrului evreu „vânător de nazişti” Simon Wiesenthal, dintr-un protest transmis unui Târg de Carte din Suedia, unde urma să fie lansată o lucrare a „renumitului filosof”: “Un profesor de morală care justifică uciderea pruncilor cu handicap este, în opinia mea, inacceptabil de a fi reprezentat la nivelul Dvs.“.

În urmă cu un an, pe 26 mai 2014, la propunerea aceluiaşi Centru de „Etică Aplicată”, Universitatea din Bucureşti oferea titlul de Doctor Honoris Causa unui discipol al lui Peter Singer, Julian Săvulescu, un alt „filosof”, născut în Australia, din tată român, care la rândul său susţine infanticidul şi eutanasia. Profesorul universitar de bioteică dr. Pavel Chirilă a amintit la vremea respectivă conducerii Universităţii câteva citate din „opera” premiatului: “Totuşi scopul publicaţiei Journal of Medical Ethics – publicaţia lui Săvulescu, nota red. – nu este să prezinte Adevărul sau să promoveze o vedere morală sau alta… Dacă avortul este permisibil, şi infanticidul ar trebui să fie“;  “Putem schimba din nou definiţia morţii […] mutând momentul un pic mai devreme în procesul de a muri” (J. Savulescu, Death Fiction and Taking Organs from the Living)ş.a.

„Prin acordarea titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Julian Săvulescu, Universitatea din București onorează performanţa profesională a unui filosof cu recunoaștere internațională”, se afirma în Comunicatul oficial al Universităţii cu 150 de ani de onorabilitate.

Rectorul Universităţii, Mircea Dumitru, înainte de 1989 instructor la Casa Pionierilor Buftea, a fost angajat al Fundaţiei lui Andrei Pleşu, „Noua Europă“, şi al Editurii Humanitas a lui Gabriel Liiceanu, postură din care a tradus mai multe cărţi din germana pe care nu o cunoaşte. Cu toate acestea, numele său figurează pe traducerea din germană a lucrării „Cercetări filosofice“ a lui Ludwig Wittgenstein, apărută la Humanitas, conform unei anchete publicate de Cotidianul privind frauda intelectuală jenantă. Mircea Dumitru l-a susţinut şi pe falsul doctor Horia Roman Patapievici să obţină titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara. Preşedintele Senatului Universităţii este deputatul „liberal“ Vlad Nistor, istoric moşit de Zoe Petre şi declarat pe 6 mai a.c. drept incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate.

                                                                                                          Victor RONCEA

Sursa: http://www.ziaristionline.ro/2015/05/15/universitatea-din-bucuresti-il-onoreaza-pe-profesorul-moarte-peter-singer-sustinator-al-pruncuciderii-zoofiliei-pedofiliei-si-casatoriilor-homosexuale-cu-doctor-honoris-causa/http://roncea.ro/2015/05/19/sexul-cu-animale-si-uciderea-copiilor-omagiate-la-universitatea-din-bucuresti-dr-mengele-peter-singer-distins-cu-doctor-honoris-causa-se-cere-anularea-manifestarii-si-demiterea-celor-responsab/

 

ADDENDA

Un material excelent despre proliferarea imposturii la nivel universitar și „academic“. Dacă Universitatea București a ajuns să aibă printre cadrele sale de conducere ageamii ca Vlad Nistor, „istoric moşit“ de Zoae Petre, și impostori ca rectorul Mircea Dumitru, atunci este explicabil că unui ticălos ca Peter Singer să i se acorde, nemeritat, onorantul titlu de Doctor Honoris Causa, care, în cazul său, trebuie citit, așa cum am scris în titlu, Doctor Hoinaris Causa. Din păcate, autorul articolului, reputatul ziarist Victor Roncea, se mai lasă contaminat de clișeele propagandistice și îl citează pe «celebrul evreu „vânător de nazişti“ Simon Wiesenthal». Nu este fondată această celebritate, căci şi Simon Wiesenthal este un mare impostor: vedeţi articolul „Simon Wiesenthal: impostorul nr. 2“, pehttp://ro.altermedia.info/romania/2012/12/12/simon-wiesenthal-impostorul-nr-2/. Cât despre terminologie, este necesar să amintesc propunerea de a se înlocui noțiunea de „homosexual“ cu aceea corectă de poponar: vedeți aici: http://www.altermedia.info/romania/2008/07/03/interzicerea-cuvantului-homosexual/.

Oricum, mizeria morală și oficială prezidată de nedemna conducere a Universității București atestă că am avut dreptate atunci când, într-o alocuțiune publică rostită la poalele Dealului Patriarhiei Române cu prilejul unei manifestaţii contra pederastiei, am precizat că ar fi cazul să tolerăm existența unor organizații ale poponarilor numai în situația când se vor înființa și organizații de protecție a păduchilor care transmit ciuma, ale puricilor care transmit tifosul exantematic, ale țânțarilor care transmit malaria, ale râiei (Sarcopetes Scabie Varietas Hominis), ploșniței ș.a.m.d., căci și acestea sunt vietăți ale naturii și trebuie protejate. Dacă nu se vor înființa și asemenea organizații neguvernamentale de protejare a unor asemenea paraziți, atunci acelea ca „Accept“ sau altele ale poponarilor trebuie eliminate din peisajul social, iar indivizii respectivi trebuie castrați. Cu privire la lesbiene am propus un program educațional special: înființarea unui colegiu susținut de stat, cu instructori aleși dintre cei mai buni atleți și alți indivizi de asemenea factură care să le „educe“ (citiți: fuck them, adică „să le fută!“, cum zice și Victoria Nuland, în limbaj diplomatic, aici: http://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/07/eu-us-diplomat-victoria-nuland-phonecall-leaked-video) cât mai activ până vor scoate scântei din ele!

Fapte ca acestea, că un chitaroid britanic poponar, făcut și „Sir“, s-a îmbrăcat mireasă și s-a „măritat“ cu un individ, că un poponar american, Michael Guest, ne fusese trimis ca ambasador, că prim-ministrul LuxemburguluiXavier Bettel, poponar notoriu, s-a „căsătorit“, zilele trecute, cu Gauthier Destenay, partenerul său, și alte asemenea aberații ne sunt impuse de directivele Uniunii Europene ca fapte „normale“ nu înseamnă că nu constituie anomalii periculoase și, dacă nu vom ieși din acest clinci politic în care ne-au băgat lichelele de politicieni postdecembriști, atunci drumul spre Sodoma și Gomora ne este asigurat și repetarea pedepselor aruncate asupra acestor orașe este iminentă. De aceea, pentru această etapă istorică, este de preferat, cum am mai spus, „principiul“ de viață al lui Bill Clinton: „Mai bine curvar decât poponar!“

                                                                                                   Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU

http://www.altermedia.info/romania/2015/05/21/titlul-de-doctor-hoinaris-causa-acordat-lui-peter-singer-de-universitatea-din-bucuresti/

 

3 Comments

 1. CORNELIU NICULESCU

  CE SA MAI ZIC, RAMAI BLOCAT, SOCAT, SIDERAT, ORIPILAT, CAND AUZI DE ASEMENEA ANIMALE:PACAT CA NU SI-A DAT SEAMA MA-SA DE EL CAND ERA MIC SA-L FI BAGAT UNDEVA, INTR-UN BORCAN CU FORMOL;ACUM AVEA VALOARE;UITE, ASTA DACA AJUNGEA LA MATURITATE , UITE CE DEVENEA…………………..

  • Pica

   Si ne mai plangem ca ne bate Dumnezeu… dar ce meritam ? Cel care infaptuieste o grozavie e mai putin vinovat ca cei care stau pe margine , privesc ( chiar siderati) dar nu fac nimic . RUSINE „lumii civilizate ” – ca asa se numeste cea in care ne-am zbatut atat sa ne integram ! RUSINE celor care ne conduc !!!

 2. SISI

  DE UNDE A MAI APARUT SI SPECIA ASTA DE DRAC ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *