Observator

Instigarea la ură fratricidă, „guwernerul meu” și primele efecte

    Ura s-a transformat în deprimare cu Iohannis la guvernare Așa va trebuie români care ați votat cu ură […]

 

  Ura s-a transformat în deprimare cu Iohannis la guvernare

Așa va trebuie români care ați votat cu ură împotrivă unei guvernări care făcea performanță și care avea un program real pentru dezvoltarea României. Nu v-a plăcut pentru că vă zicea Iohannis că fostă guvernare e „de sorginte comunistă”, „de penali” și că „trebuie să dispară”.

Să vă duceți acum la Iohannis (pe care îl doare la șapca de țara asta) să va micșoreze facturile la credite și utilități, care au început să salte binișor. Stați să vedeți din ianuarie 2020 încolo, când Banca Națională (care a tocat în ultima luna 1,2 miliarde euro din rezervă națională că să țină cursul valutar în frâu) nu va mai interveni să stopeze asaltul asupra leului și euro va sări lejer de pragul 5 lei.

Români – cei care ați votat cu Iohannis – ați luat cea mai mare țeapă!

V-a prostit leneșul de la Cotroceni cu mesajele lui pline de ură, v-a orbit rațiunea și i-ați mai dat un mandat de 5 ani, deși știați că nu a făcut absolut nimic în primul. V-ați tăiat singuri craca de sub picioare, cum se zice pe românește! Acum primiți ce ați votat, căci știați foarte bine ce ați votat, dar ura vă era mai aproape de cămașa! Unde sunt râurile de lapte și miere și cozile la intrările în țara cu românii gata să se întoarcă acasă?

În toată țara, la oamenii cu care vorbești în ultimele zile, le vezi pe chip îngrijorarea. Oamenii se tem pentru viitorul lor, o spun deschis. Păi nu l-ați votat români pe Iohannis? Nu săreați în sus de bucurie în seară de 24 noiembrie, mai ales cei în Diaspora, că a fost alungată hidra pesedistă?

Nu aveți acum „Guvernul meu”? Și un viitor luminos înainte?

-sare cursul valutar? Pupați-l pe Iohannis!

-cresc facturile la rate, leasing-uri și utilități? Pupați-l pe Iohannis!

-sare Roborul? Pupați-l pe Iohannis!

-cresc prețurile? Pupați-l pe Iohannis!

-nu se mai fac niciun fel de autostrăzi? S-a îngropat autostradă Comarnic-Brașov? Pupați-l pe Iohannis!

-crește deficitul de țara de la 2,8 la 4,3% și vor interveni organismele internaționale să ne bage credite uriașe pe gât? Cioclii de la FMI abia așteaptă! Pupați-l pe Iohannis!

-ne-am îndatorat într-o luna de două ori mai mult decât guvernarea anterioară (care nu era bună, era câh) și la dobânzi mult mai mari? Pupați-l pe Iohannis!

-se dau zeci de mii de bugetari afară ca să-și aducă guvernul penelist amantele și protejații în loc? Pupați-l pe Iohannis!

-magistrați care ați protestat împotriva legii, contra fostei guvernări, veți pierde vreo 2000 euro lunar la pensie, prin supra-impozitarea pe care v-o pregătește noua guvernare? Pupați-l pe Iohannis!

-se închid toate programele fostei guvernări pentru fermieri și tineret? Pupați-l pe Iohannis!

-s-a sistat programul „Prima casa”? Pupați-l pe Iohannis!

-se vor reduce drastic pensiile speciale? Pupați-l pe Iohannis!

-cumva serviciile au pus control pe mai toată presă și nu mai aveți acces la informații critice la adresa lui Iohannis? Pupați-l pe Iohannis!

-am aruncat deja câteva miliarde de euro în ultimele săptămâni pe avioane F16 vechi de 35 ani și pe rachete depășite tehnologic? Pupați-l pe Iohannis!

-continuă defrișările masive de păduri operate de prietenii lui Iohannis? Pupați-l pe Iohannis!

-cumva s-au dat gazele de la Marea Neagră pe o șapca? Pupați-l pe Iohannis!

-bugetul va deveni tot mai sărac și trebuie luate 10 piei de pe micii întreprinzători, căci de la multinaționale nu mai e voie? Pupați-l pe Iohannis!

Pupați-l pe Iohannis români (dacă o să-l mai găsiți prin țara) până nu o să mai puteți, că el are grijă să va fie bine! El veghează la bunăstarea voastră. E marele meșter cârmaci. El veghează necontenit că celelalte partide să dispară!

Și ură pe care v-o transmite va da viață, va ține de foame și va asigură viitorul.

Și nu ați văzut încă nimic din ce va să vina. Mai aveți olecuță de răbdare că „Guvernul meu” să abroge și Ordonanța 114, să nu mai plătească multinaționalele taxe și impozite și să se liberalizeze (dubleze) prețul la gaze. Că așa e to-do list-ul de afară. Atunci ne vom câștiga cu toții, cum spunea Iohannis, „respectul partenerilor”. Vom simți ce înseamnă mândria de a fi români! Și când vor începe să zboare prețurile și inflația, și inevitabil va veni și supraimpozitarea veniturilor, veți putea mulțumi și lui Orban, și lui Cîțu și lui Turcan… și tuturor minților luminate care ne vor călăuzi pas cu pas spre noua societate multilateral dezvoltată.

Bravo români! Nu ați învățat nimic de la Băsescu. Și ăla instigă la fel la ură! Să trăiți bine!

                                                                                                               Răzvan SAVALIUC 

P.S.: Nenorocirea e că pentru românii care au votat în „Duminica urii” la îndemnul instigatorului național la ură și dezbinare, suferă acum toți românii care simt pe pielea lor binefacerile „Guvernului meu”. Și în loc să continuăm spre prosperitate, ne întoarcem la austeritate.

2 Comments

 1. gigimutu

  pai nu spunea chiolhanis ca el vrea o Romanie normala?

  asta e Romania normala pentru el, romanii, sclavi si strainii, stapini, aici in tarisoara noastra!!!
  cine iubeste strainii, minca-i-ar inima cainii!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • edgar rice burroughs

   CORECT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *