Observator

Va fi demis sau schimbat din funcție ori se va pensiona, în anul 2019, guvernatorul Isărescu al Băncii Naționale a României?!

  Eternul guvernator al Băncii Naționale a României (B.N.R.) și cel mai longeviv guvernator de Bancă Centrală din lume, domnul […]

 

Eternul guvernator al Băncii Naționale a României (B.N.R.) și cel mai longeviv guvernator de Bancă Centrală din lume, domnul Mugurel Constantin Isărescu a fost singurul candidat și a fost ales de Parlament în anul 1990 (la 4 septembrie) în această funcție. Anterior, el nu a lucrat în nicio bancă, dar a fost dus în Statele Unite ale Americii, pentru câteva luni, la un curs de pregătire. Ulterior, a ajuns profesor universitar, academician, Prim-ministru și candidat la funcția de Președinte al României în anul 2000 (când s-a clasat pe locul patru cu 9,54% din total voturilor exprimate).

Având origine sănătoasă și mai multe pașapoarte, domnul Mugurel Constantin Isărescu a fost numit (de cei din neamul său aflați în diaspora) în Comisia trilaterală, iar de câțiva ani a fost promovat în Clubul Bilderberg, în Guvernul Mondial Evreiesc. Guvernatorul B.N.R. este singurul dintre cetățenii României care a ajuns să activeze în Clubul Bilderberg.

Mulți români au văzut, la televiziune, în numeroase cărți și pe internet, câteva fotografii cu Papa Francisc care sărută mâinile membrilor Clubului Bilderberg! Fără alte comentarii.

Necunoscând toate aceste informații, foarte mulți români nu înțeleg de ce guvernatorul B.N.R. sfidează legea, Regulamentul Senatului României precum și Comisia Economică și Comisia de Buget-Finanțe prin refuzul de a se prezenta la audieri pe tema indicelui artificial al ROBOR (prin care au fost păgubiți milioane de români datori la bănci) și a cursului leu/euro. Probabil că, pe surse, a aflat guvernatorul Isărescu că nu toți senatorii din cele două Comisii permanente ale Senatului sunt dispuși să-i sărute mâna, iar câțiva i-au pregătit întrebări incomode.

În situația delicată în care a ajuns, guvernatorul Mugurel Constantin Isărescu are în față și de ales, în viitorul foarte apropiat, între următoarele perspective: să fie demis de Parlamentul României; să fie schimbat din funcția de membru al Consiliului de Administrație al B.N.R.; să se pensioneze.

1.Demiterea guvernatorului B.N.R., domnul Mugurel Constantin Isărescu poate fi făcută de Parlamentul României, în conformitate cu Legea nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naționale a României. Aceasta ar fi cea mai umilitoare variantă pentru cel nominalizat, dar ea va permite aflarea Adevărului despre faptele sale. Parlamentul României l-a ales în funcție în anul 1990, apoi l-a reales și tot Parlamentul are dreptul și obligația să-l schimbe din funcție, oferindu-i șansa să se bucure de cea mai mare pensie din România.

2.Schimbarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație al B.N.R. este posibilă în baza Legii nr.312/2004 coroborată cu Hotărârea nr.27 din 16 iunie 2014 a Parlamentului prin care au fost aleși membrii acestui Consiliu pentru un mandat de cinci ani. În următoarele patru luni, acestora le expiră mandatul și Parlamentul va alege alt Consiliu de Administrație al B.N.R. format din nouă membrii, respectiv: un guvernator; un prim-viceguvernator; doi viceguvernatori și cinci membri care nu sunt salariați ai B.N.R. Dintre cei cinci membri actuali unul este reprezentantul U.D.M.R., care a fost ales de parlamentarii anti-naționaliști, internaționaliști și globaliști.

3.La 1 august 2019, actualul guvernator al B.N.R., domnul Mugurel Constantin Isărescu, va împlini vârsta de 70 de ani și până atunci se poate pensiona. Înainte de pensionare el va beneficia de niște privilegii uriașe ca valoare, iar pensia lunară pentru limită de vârstă va depăși 100.000 lei. Domnul Isărescu refuză ca pensia sa să fie calculată în RON-i, denumire arbitrară și batjocoritoare care încalcă Constituția României. Guvernatorul Isărescu a sfidat Constituția României unde, la articolul 137, alin.2, scrie că: „Moneda națională este leul, iar subdiviziunea acestuia este banul”. Pentru RON nu a reușit guvernatorul Isărescu să-i stabilească subdiviziunea. Poate va avea o idee pe această temă după ce nu va mai fi guvernator al B.N.R.

Guvernatorul Isărescu și Consiliul de Administrație al B.N.R. au făcut și o faptă bună care trebuie cunoscută de toți românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni. Ei au pus pe bancnota de 200 lei o fotografie a „Gânditorului de la Hamangia”, statuetă găsită de arheologi în Dobrogea (în anul 1956) și care are o vechime atestată de 6.000 de ani înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. Această statuetă și cea a soției sale confirmă că Poporul Primordial al Geților, strămoșul real al Poporului Român, cunoștea, cu 6.000 de ani î.Hr.: Cifrele Primordiale (scăunelul pe care stă „Gânditorul” are patru picioare); figurile geometrice (dreptunghiul și cercul); știa să măsoare unghiul; litera P, literă din Alfabetul Primordial al Geților; împărțirea și numărul PI; Crucea, fiind Primul Popor Creștin din lume care a avut Religia Crucii.  Statuetele de la Hamangia și bancnota de 200 de lei confirmă Adevărul istoric privind Poporul Primordial al Geților și anulează tezele și teoriile false ale mincinoșilor științifici oficiali în legătură cu cifrele așa-zise arabe (cu o vechime de 1.000 de ani d.Hr., dar pe care arabii nu le au), așa-zisa cultură și civilizație romană de ispirație grecească etc. „Gânditorul de la Hamangia” și guvernatorul Isărescu aruncă la lada de gunoi a Istoriei teoriile false și absurde privind originea romană a Poporului Român și latinitatea Limbii Române, în fapt urmașă a Limbii Primordiale a Poporului Get, așezat de Bunul Dumnezeu în Grădina Maicii Domnului, în Sfânta Geție, Țara Primordială pe planeta Pământ.

Îi dorim actualului guvernator Isărescu să fie sănătos, să ia o decizie înțeleaptă, să respecte Parlamentul României și să nu încerce să sfideze și Poporul Român.

În curând se va confirma că și guvernatorul B.N.R. poate și trebuie înlocuit după aproape 30 de ani de la numirea și alegerea sa în funcție. În Clubul Bilderberg sunt alte reguli de care poate beneficia în continuare domnul Mugurel Constantin Isărescu până la adânci bătrâneți.

                                                                                                           Dr. Gheorghe FUNAR

 

1 Comment

  1. R. Daneel Olivaw

    Ati uitat o varianta! Sa fim optimisti! Poate moare!
    “Si ii va fi mormantul incununat cu flori!”

    Speranta moare ultima, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.