Puncte de vedere

Va stopa guvernul Orban finanțările ilegale pentru pretinsa casă regală din REPUBLICA România ca să plătească alocațiile copiilor?

  Guvernul Orban își va angaja răspunderea în Parlament pe proiectul de lege privind interzicerea finanțărilor ilegale pentru pretinsa casă […]

 

Guvernul Orban își va angaja răspunderea în Parlament pe proiectul de lege privind interzicerea finanțărilor ilegale pentru pretinsa casă regală din REPUBLICA România, cu scopul de a plăti alocațiile de stat pentru copii?

          După Unirea Moldovei cu Țara Românescă, la 24 ianuarie 1859 și alegerea colonelului Alexandru Ioan Cuza ca Domn al Principatelor Române a început și s-a desfășurat un amplu program de reforme care au condus la modernizarea țării, în perioada 1859-1866. În anul 1862, prin Decret semnat de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, a fost dat numele România pentru noul stat rezultat după Unirea din 24 ianuarie 1859. Cu toate că a avut merite deosebite în Istoria României, pentru domnitorul Alexandru Ioan Cuza au fost realizate doar câteva monumente în toată țara. După 160 de ani de la înfăptuirea Unirii din anul 1859 și după ce ziua de 24 ianuarie a devenit Zi Națională a venit vremea ca în toate municipiile, în multe orașe și comune, autoritățile locale cu sprijinul Guvernului, să înalțe monumente domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Adevărul istoric confirmă că:

-Monarhia ereditară în România a fost impusă de forțe oculte din străinătate, începând din 14/26 martie 1881. Toți cei patru regi ai României (Carol I, Ferdinand I, Carol al II-lea și Mihai I) au fost alogeni, iar soțiile lor au fost principese alogene aduse din străinătate, conform Statutului Casei Regale.

Primul rege s-a numit Karol Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen și a fost introdus clandestin în România, în 10 mai 1866, cu un pașaport fals eliberat pe numele Karol Hettingen, fiind deghizat într-un mare investitor care a avut o traistă goală. Cu încălcarea Constituției României, tânărul alogen prusac (sublocotenent de cavalerie, care avea 27 de ani) a fost ales în unanimitate în Parlament, la 10 mai 1866, ca domnitor al României, în locul Domnitorului Unirii și făuritorului României moderne, care a fost colonelul Alexandru Ioan Cuza.  Pentru că românii nu puteau să-i rețină și să-i pronunțe numele de Karol Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, mincinoșii științifici oficiali și monarhiștii i-au falsificat datele de identitate și i-au zis Carol I. De asemenea, adevărata sa identitate a fost falsificată și pe piatra sa de mormânt, de la Curtea de Argeș. De altfel, pentru toți regii României, soțiile și partenerele de viață înmormântate de Curtea de Argeș au fost falsificate datele lor de identitate pe pietrele lor de mormânt. S-a recurs la această falsificare a identității lor pentru ca generațiile de români să nu realizeze că toți regii României și soțiile lor au fost străini de Poporul Român și de Limba Română.

Domnitorul Karol Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen s-a căsătorit cu prusaca Elisabeth Pauline Ottilia Luise zu Wied Hohenzollern, care și-a ales pseudonimul literar Carmen Silva. Regele Carol I – care avea patru clase – și soția sa Elisabeta nu au cunoscut Limba Română și au condus România și Academia Română prin translatori, până în anul 1914 (când el a decedat). În timpul și cu știința regelui Carol I s-a pus la cale, în anii 1883 și 1889, asasinarea Genialului Mihai Eminescu, iar criminalii nu au fost cercetați penal niciodată și nici nu au fost pedepsiți. Tot în timpul și cu aprobarea regelui Carol I au fost uciși peste 20.000 de țărani în timpul răscoalelor din anii 1888 și 1907.

Al doilea rege a fost un nepot al regelui Carol I pe nume Ferdinand Viktor Albert Meinrad von Hohenzollern-Sigmaringen, un autodidact care nu a urmat nicio școală, care s-a căsătorit cu alogena Maria Alexandra Victoria de Saxa-Cobury-Gota. Cei doi regi au fost Președinți de onoare ai Academiei Române și le-au numit pe soțiile lor academiciene.

După moartea regelui Ferdinand, în anul 1927, i-a urmat la tron fiul său Carol al II-lea. La 10 februarie 1938, Carol al II-lea a instaurat dictatura regală, respectiv: a suspendat Constituția, a dizolvat Parlamentul și a interzis partidele politice. Regele Carol al II-lea era poreclit 10% deoarece atâta pretindea și încasa din valoarea marilor contracte încheiate de Guvernul României. Cu știința regelui Carol al II-lea s-a plănuit asasinarea marelui patriot și istoric Nicolae Iorga de către un alogen infiltrat printre legionari. Regele Carol al II-lea nu l-a iertat pe Nicolae Iorga pentru Adevărurile spuse de acesta în plenul Academiei Române cu privire la bolile mintale ale celor din familia Hohenzollern.

-În anul 1940, regele Carol al II-lea și Casa Regală au sfârtecat România Mare prin cedarea: Basarabiei, nordului Bucovinei și Ținutului Herța către Uniunea Sovietică, la 26 iunie 1940; Cadrilaterului către Bulgaria, la 21 august 1940; Ardealului de nord-vest către Ungaria, la 30 august 1940. În plin război mondial, în ziua de 6 septembrie 1940, regele Carol al II-lea a abdicat și cu toate că era mareșal al Armatei Române a plecat din România, în noaptea de 6 spre 7 septembrie 1940, împreună cu amanta sa Magda Grunberg-Wolf, pe românește Elena Lupescu, cu un tren care avea 12 vagoane pline cu bunuri furate din patrimoniul național, inclusiv coroana de aur a regilor României. La solicitarea Primului-ministru, Mareșalul Ion Antonescu s-au făcut cercetări penale și Parchetul a stabilit prejudiciul produs Statului Român de către fostul rege Carol al II-lea și bunurile furate din patrimoniul național.

-La tronul României i-a urmat fiul său, regele Mihai I. El nu a depus niciodată în Parlament jurământul prevăzut de Constituție. Regele Mihai I s-a pus în slujba hitlerismului (în perioada 7 septembrie 1940-22 august 1944) și a comunismului (de la 23 august 1944 până la 30 decembrie 1947). Cei care au pus la cale dezmembrarea României Mari prin Pactul Ribbentrop-Molotov, din 23 august 1939, au fost decorați de regele Mihai I, respectiv: conducătorii Germaniei și Uniunii Sovietice, Adolf Hitler și Iosif Visarionovici Stalin, precum și Joachim von Ribbentrop (ministrul de Externe al Germaniei fasciste) și Mihai Veaceslav Molotov (ministru de Externe al URSS). Regele Mihai I a fost decorat de Hitler cu Ordinul „Vulturul german” în grad de mare cruce, în 26 noiembrie 1941, când a făcut o vizită în Germania, împreună cu mama sa Elena.

Până la 23 august 1944, regele Mihai I a fost un rege dictator (a condus țara fără Constituție și fără Parlament), un rege nazist (a colaborat cu Hitler și a decorat 24 de generali ai Germaniei fasciste), un rege antisemit (a semnat Decrete-lege împotriva evreilor din România și nu s-a opus trimiterii lor în lagărele din Germania hitleristă). În perioada 23 august 1944-30 decembrie 1947, regele Mihai I a fost un rege trădător, un rege comunist, un rege antiromân și un rege anticreștin. La 23 august 1944, regele Mihai I împreună cu comuniștii trimiși de la Moscova au dat lovitura de stat împotriva Poporului Român. Regele Mihai I a trădat Armata Română și a dat prizonieri la ruși aproape 200.000 de soldați și ofițeri români. Regele Mihai I a predat România în ghearele Comunismului, prin capitularea necondiționată semnată la Moscova, în 12 septembrie 1944! Regele Mihai I a blocat, la 23 august 1944 semnarea armistițiului  negociat de Mareșalul Ion Antonescu, Primul-ministru al României, cu I.V.Stalin, conducătorul Uniunii Sovietice. Acest armistițiu prevedea că: România era recunoscută ca stat cobeligerant în al doilea Război Mondial; România nu va plăti datorii de război; teritoriul României va fi reîntregit cu partea din Ardeal ocupată de Ungaria după Diktatul de la Viena din 30 august 1940; pe teritoriul României se va evita continuarea războiului, iar Armata sovietică va trece spre Ungaria și Germania prin nordul țării noastre.

Regele Mihai I a trimis la Moscova, la porunca lui I.V.Stalin, un număr de 314 plăci de aur din Tezaurul de la Sinaia (găsit întâmplător în anul 1875) pe care este scrisă Istoria Poporului Primordial Get, strămoșul real al Poporului Român. Regele comunist Mihai I a primit de la I.V.Stalin cea mai înaltă decorație a Uniunii Sovietice, „Ordinul Victoria”, titlul de Erou al URSS, două avioane pentru uz personal și o mare rentă viageră în ruble.

-Regele Mihai I  și Casa Regală au adus Comunismul în România! După 23 august 1944 și până în februarie 1945, regele Mihai I a numit prin Decrete-lege mai multe guverne în care au intrat miniștrii comuniști alături de miniștri din partea Partidului Național Țărănesc și ai Partidului Național Liberal. În ziua de 2 martie 1945, regele Mihai I l-a desemnat pe Dr. Petru Groza să formeze primul Guvern Comunist din România! În seara zilei de 6 martie 1945, începând cu ora 19,30, Guvernul Comunist condus de Dr.Petru Groza a depus jurământul în fața regelui Mihai I. Prin Decret-regal semnat de regele Mihai I a fost instaurat Guvernul Comunist în România! Regele comunist Mihai I a patronat toate acțiunile Regimului comunist în Holocaustul împotriva Poporului Român, până la sfârșitul anului 1947. Regele comunist și antiromân Mihai I a fost complice la exterminarea a peste 200.000 de români, până la 30 decembrie 1947. În perioada 1945-1947, cu acordul tacit al regelui Mihai I, Regimul comunist a trimis elita intelectualității românești în închisorile conduse de alogeni și la Canalul Dunăre-Marea Neagră. Cu complicitatea regelui anticreștin Mihai I au fost arestați și trimiși în pușcării peste 8.000 de preoți și călugări, au fost închise multe biserici românești și mănăstiri, au fost scoase icoanele din școli și s-a interzis disciplina „Religie” în programa școlară.

-Regele Mihai I, împreună cu mama sa Elena, a negociat (în cursul anului 1947) cu Guvernul Dr. Petru Groza condițiile abdicării sale și ale abolirii monarhiei în România, respectiv:

a)Să i se permită, în vara anului 1947, să trimită în Elveția, câteva avioane (inclusiv cele două primite de la I.V.Stalin) și o parte din autoturismele sale de lux.

b)Să plece din România, în noiembrie 1947 și 4 ianuarie 1948, cu două trenuri, având 20 de vagoane de marfă, încărcate cu numeroase bunuri din patrimoniul național.

c)Regimul comunist să îi plătească lunar (în străinătate) o rentă viageră de 10.000 dolari USA.

-Regele Mihai I, în bună înțelegere cu Guvernul Groza și nesilit de nimeni, a abdicat la 30 decembrie 1947, considerând că monarhia a devenit anacronică în România! În noaptea de 3 spre 4 ianuarie 1948, fostul rege Mihai I a plecat cu trenul spre Elveția. La 30 decembrie 1947 și-a dat obștescul sfârșit monarhia străină din țara noastră și România a devenit Republică! În urma abdicării regelui Mihai I bunurile care au aparținut Familiei Regale și Casei Regale a României au intrat în proprietatea Statului și Poporului Român. Ele nu au fost confiscate de Regimul comunist.

-Fostul rege Mihai I, cetățeanul Mihai de Hohenzollern a renunțat la cetățenia română (în luna mai 1948) și a dobândit cetățenia elenă (după mama sa care făcea parte din familia regală din Grecia). La 10 iunie 1948 a intenționat să se căsătorească cu prințesa alogenă daneză Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma, de religie catolică. Conform legislației din Grecia, cetățeanul Mihai de Hohenzollern ca să se poată căsători era obligatoriu să obțină acordul scris al regelui Greciei, publicat în Monitorul lor Oficial. Fără acest acord orice căsătorie era nulă de drept. Regele Greciei nu și-a dat acordul pentru căsătoria ortodoxului Mihai de Hohenzollern cu catolica Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma. Probabil că a avut și alte informații despre aventurile domnișoarei daneze. Papa de la Roma s-a opus și el acestei căsătorii dintre o catolică și un ortodox. Ca urmare, cei doi tineri nu s-au căsătorit legal și ca atare nici nu există vreun certificat de căsătorie, acesta nu s-a găsit niciodată. Istoricii și biografii fostei Case Regale nu au găsit nici un document și nicio fotografie de la cununia lor religioasă și de la ofițerul stării civile, de atunci din iunie 1948. Totuși, la 10 iunie 1948, la Atena s-a desfășurat petrecerea programată pentru nuntă, la care au refuzat să participe părinții  și rudele domnișoarei Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma.

-În perioada 1949-1964 s-au născut, în alte țări, cele cinci fiice (Margarita, Elena, Irina, Sofia și Maria) ale doamnei Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma, care au fost recunoscute de partenerul său de viață, Mihai de Hohenzollern. Văzute de aproape sau privite în fotografiile recente – care pot fi vizualizate pe internet – apar alte semne de întrebare în legătură cu aceste doamne. Ele nu s-au născut într-o familie regală! Ca atare, nu există nici un temei legal și nici logic ca acestora să le fie atribuite oficial titluri regale în Republica România, respectiv de: alteță regală, majestatea voastră, custode al coroanei României etc. În realitate și legal, custode al Coroanei României este Muzeul Național de Istorie aflat în București.

Dovada că Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma nu a fost căsătorită cu cetățeanul Mihai de Hohenzollern o constituie faptul că la numele ei nu s-a adăugat niciodată Hohenzollern. În cazul domnitorului Carol I care s-a căsătorit cu domnișoara alogenă prusacă Elisabeth Pauline Ottilia Luise zu Wied la numele ei s-a adăgat oficial cel de Hohenzollern.

Doamna Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma nu a avut cetățenia română și a refuzat să învețe Limba Română. Până la lovitura de stat din decembrie 1989, cele cinci fete nu au învățat Limba Română. Unele nu o știu nici acum, după 30 de ani. Cetățeanul Mihai de Hohenzollern a practicat incestul post-regal și i-a făcut un băiat fiicei sale Sofia, în anul 1988. Copilul cu numele Nicolae Vasile de Hohenzollern a fost abandonat într-un orfelinat. El a fost adoptat de către o familie din Franța și acum este căsătorit. Acest subiect a fost prezentat la televiziunile din București, în urmă cu doi-trei ani, împreună cu cel legat de căsătoria secretă a voievodului minor Mihai cu o principesă din Anglia care a fost însărcinată la Sinaia, în vara anului 1939. Căsătoria a avut loc la Azuga, în ziua de 7 septembrie 1939. La câteva luni după căsătorie s-a născut băiatul lor care trăiește acum în Germania și care s-a rugat de tatăl lui să-l recunoască și să-l primească în noua lui casă, alături de cele cinci fete ale Annei Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma.

-Doamna Margarita de Hohenzollern s-a născut la 26 martie 1949 în Elveția, după 15 luni de când cetățeanul Mihai de Hohenzollern a abdicat, în înțelegere cu Guvernul comunist, din funcția de rege al României atât pentru el cât și pentru urmașii lui.  Fetița Margarita nu s-a născut într-o familie regală și nu a trăit timp de 70 de ani într-o casă regală. În toată viața ei, tatăl ei nu a fost rege și nu a avut niciun regat. Mama sa nu a fost niciodată regină, ci doar partenera de viață a tatălui ei. Ca urmare, legal și logic nu există nici un temei pentru a pretinde și a i se atribui în Republica România titlurile de: alteța sa, principesă, majestatea sa, custodele coroanei României. În plus ea a aflat și știe că tatăl său Mihai de Hohenzollern, în perioada 1940-1947, a fost un rege dictator, hitlerist, antisemit, trădător al Poporului Român și al României, comunist, antiromân și anticreștin. Ea știa că tatăl ei a fost decorat de Hitler și de Stalin. Doamna Margarita de Hohenzollern știe că regele Mihai I a adus și a instaurat Comunismul în România, cu sprijinul lui I.V.Stalin și al Uniunii Sovietice, în perioada 23 august 1944-30 decembrie 1947. De aceea a primit titlul de „Erou al Uniunii Sovietice”. Regele Mihai I  a numit prin Decret-lege primul Guvern Comunist din România, la 6 martie 1945.

Conducătorii României post-decembriste și ai partidelor politice parlamentare au cunoscut și știu multe Adevăruri despre faptele cetățeanului Mihai de Hohenzollern din perioada cât a fost rege al României și după abdicarea sa, la 30 decembrie 1947. Cu toții au știut și știu că regele Mihai I a adus și a instaurat Comunismul în România, cu sprijinul Partidului Comunist din Uniunea Sovietică! Cu toate acestea, conducătorii de țară și de partide politice, care au ascuns Adevărul și au combătut doar în vorbe Comunismul, au acceptat-o pe doamna Margarita de Hohenzollern lângă ei în diferite prezidii, i s-au adresat cu „Majestatea voastră” „Custodele Coroanei României” (fără ca România să aibă Coroană), au invitat-o la numeroase recepții și să le țină (cu mare greutate) cuvântări. Cu toții erau mândri că au lângă ei pe fiica principalului vinovat de instaurarea Comunismului în România și i s-au adresat cu titluri regale imaginare și jignitoare pentru Poporul Român! Mai mult, ignorând Adevărurile istorice, sfidând Poporul Român și Constituția țării, Președinții Senatului și Camerei Deputaților, domnii Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu și Liviu Nicolae Dragnea au înregistrat la Parlament o propunere legislativă prin care au insistat să-i facă mortului (Mihai de Hohenzollern) o Casă Regală în Republica România, să-i dea în folosință gratuită, pe 49 de ani, Palatul Elisabeta din București și, pentru început, 25 milioane euro pe an pentru cele și cei care cerșesc o super-luxoasă  milă publică de la Poporul Român, pe care îl urăsc și disprețuiesc. În prezent, se află pe agenda Parlamentului o altă variantă a acestei propuneri legislative. Astfel, se încearcă să fie răsplătiți, după 74 de ani, de către Poporul Român, urmașii fostului rege Mihai I care a instaurat Comunismul în România! Avocații interesați ai imposibilei Case Regale în Republica România, fără regat și fără rege, ignoră voința decedatului (mort în anul 2015 sau 2016) înscrisă în actul de abdicare din 30 decembrie 1947.

Conducătorii României post-decembriste au organizat și au participat la funeraliile naționale, plătite din bani publici, pentru cel care a instaurat Comunismul în România, a trădat Poporul Român și România, a fost un antiromân, antisemit și anticreștin. Aceiași conducători au acceptat și au participat la funeraliile naționale pentru fosta parteneră de viață a cetățeanului Mihai de Hohenzollern, cea care nu a avut cetățenia română și a refuzat să învețe Limba Română, limba oficială a țării în care mincinoșii științifici oficiali și alienații mintali zic că aceasta a fost regină în Republica România, în vremea Regimului Ceaușescu și a Regimurilor Iliescu, Constantinescu și Băsescu.

-În anul 1966, fostul rege Mihai I s-a dus la Vatican unde a renunțat la religia ortodoxă și a trecut la religia catolică. Când au murit, în Elveția s-au făcut slujbe catolice pentru Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma și Mihai de Hohenzollern, iar la București și Curtea de Argeș au fost slujbe de înmormântare ortodoxe și, pentru ascunderea Adevărului, pe piatra de mormânt a Annei Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma scrie Regina Ana. Dar, Adevărul este că aceasta nu a fost niciodată regină, nu a apărut în nicio fotografie cu coroana regală. Se știe că, la 30 decembrie 1947 regele Mihai I a abdicat. Atunci el nu era căsătorit, iar doamna Anna Antoinette Charlotte Zita Margarita de Bourbon-Parma nu a fost niciodată regină, nu a depus în Parlament jurământul prevăzut de Constituție.

-În luna iunie 1989, fostul rege Mihai I și partenera lui de viață au semnat în Elveția documentul intitulat „Declarația de la Budapesta” privind anexarea Ardealului la Ungaria. Acest document a fost semnat și de alți trădători ai Poporului Român și ai României, aproape toți fiind alogeni cu nume de împrumut românești, indivizi care au năpârlit din comuniști în democrați capitaliști.

-Din 30 decembrie 1947, România este Republică! Prin referendumurile din anii 1991 și 2003, Poporul Român a hotărât că România este Republică. Pe cale de consecință, România nu este regat, nu are nici rege, nici regină și nici alte persoane care să poarte legal titluri regale. Cu toate acestea, mincinoșii științifici oficiali scriu și vorbesc, la timpul prezent, despre: casa regală, familia regală, regele Mihai, regina Ana, majestatea sa Margareta, custodele coroanei României, altețele regale, principele consort etc. Ei ignoră un aspect fundamental: lipsește regatul! Atribuirea ilegală a unor asemenea titluri regale unor persoane nu este întâmplătoare, ea constituie o faptă penală! Ea face parte din strategia unui grup infracțional organizat care a acționat, după anul 1989, și acționează pentru dobândirea ilegală a unor uriașe proprietăți imobiliare din averea Poporului Român, precum și pentru a beneficia ilegal de numeroase privilegii, ca de exemplu: folosirea gratuită a Palatului Regal și a Palatului Elisabeta din București; subvenționarea așa-zisei Case Regale din Bugetul de Stat cu 25 milioane euro în fiecare an; salarizarea din bani publici a 20 de angajați (slugi) ai pretinsei Case Regale; folosirea gratuită a trenului regal și a unor avioane ale Armatei Române; pază de la SPP; sute de excursii în străinătate finanțate din bani publici; plasarea ilegală a doamnei Margarita de Hohenzollern pe locul doi în ierarhia Statului Român după Președintele României și înaintea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, a Președinților Senatului și Camerei Deputaților, precum și a Primului-ministru. O asemenea tâmpenie nu există în niciuna dintre țările în care a existat monarhie. În unele țări europene care au fost cândva regat s-a interzis prin lege ca urmașii foștilor regi să intre în țară și să li se restituie proprietăți în natură sau să fie despăgubiți.

În România post-decembristă, în mod ilegal, pe calea retrocedărilor în natură, urmașele fostului rege Mihai I și alți descendenți din răposata familie și casa regală au dobândit numeroase clădiri, terenuri agricole și păduri a căror valoare întrece cu mult suma de 10 miliarde euro!

-Fără nici un temei legal, în timpul Guvernului Năstase (2000-2004), pe baza unei înțelegeri între reprezentanții acestuia și ai cetățeanului Mihai de Hohenzollern s-a ajuns ca fostul rege al României, care a abdicat de bunăvoie la 30 decembrie 1947, să fie împroprietărit cu palatele de la Sinaia și Săvârșin, cu numeroase castele și case de vânătoare, cu multe mii de hectare de terenuri agricole și cu zeci de mii de hectare de păduri. La toate acestea se adaugă atribuirea în folosință gratuită a Palatului Elisabeta din București și acordarea anuală a 5-7 miliarde de lei către cetățeanul Radu Duda (care din sublocotenent în rezervă a devenit colonel și, se pare, general activ al Armatei Române și consilier pentru Apărarea Națională al Premierului Tăriceanu) ca reprezentant special al Guvernului României, dar fără obligația de a justifica cheltuirea sumelor primite din Bugetul de Stat.

Adepții monarhiei în Republica România se pregătesc să sărbătorească, la 6 martie 2020, împlinirea a 75 de ani de la numirea de către regele Mihai I a primului Guvern Comunist condus de Dr.Petru Groza. Unii dintre monarhiști propun să fie consacrată evenimentului o ședință solemnă a Parlamentului la care să ia cuvântul Președintele României, fostul Președinte Traian Băsescu (care a „uitat strategic” să pomenească meritele Casei Regale în instaurarea Comunismului în țara noastră), Primul-ministru și președinții partidelor politice parlamentare, pentru a sublinia contribuția decisivă a regelui Mihai I și a Casei Regale în instaurarea Comunismului în România și în genocidul împotriva Poporului Român, în perioada 23 august 1944-30 decembrie 1947.

Având în vedere indicațiile Președintelui României, Klaus Werner Iohannis și preocupările Cabinetului Orban pentru a găsi resursele financiare pentru a putea plăti alocațiile de stat pentru copii, majorate de la 1 ianuarie a.c., consider că e momentul potrivit pentru angajarea răspunderii Guvernului în Parlament pe un proiect de lege care să prevadă următoarele:

-Se suspendă orice plată din Bugetul de Stat și din bugetele locale către urmașii fostului rege Mihai I până la încheierea cercetărilor penale pentru fiecare sumă plătită până acum, precum și pentru sumele pretinse de aceștia.

-Se suspendă toate finanțările din bani publici pentru cei care pretind că fac parte din răposata (din anul 1947) Casă Regală a României, precum și pentru fundațiile din care aceștia fac parte.

-Se solicită noului Procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și noului Procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) să dispună cercetarea penală pentru toate retrocedările ilegale, de fapt împroprietăririle către fostul rege Mihai I, către urmașele sale și alți urmași ai răposatei Case Regale a României.

-Se solicită Curții de Conturi a României să verifice legalitatea tuturor sumelor acordate din Bugetul de Stat și din bugetele locale către: fostul rege Mihai I; fiicele sale; cetățeanul Radu Duda; alți descendenți ai răposatei Case Regale a României.

Din valoarea imobilelor recuperate de la hoții regali și din sumele imputate persoanelor care le-au încasat ilegal va putea Guvernul României să plătească alocațiile de stat pentru copii pentru următorii, cel puțin, 10 ani.

                                                                              Dr. Gheorghe Funar

                                                                   Președintele Partidului România Noastră

Citiți și:

Pomeni din banii românilor pentru așa-zisa „Casă regală”: Margareta și Duda ei, trai neneacă pe banii poporului român!

Cum îi vom plăti curentul şi căldura ,,fostei şefe de stat”, Margareta Duda

Dudele regale trăiesc în lux pe spinarea românilor

Regele Mihai, noua legendă a regimului politic din România

Ex-regele trădător prezentat ca erou naţional

Hohenzollern – o familie regală compromisă

Cum l-a făcut statul român putred de bogat pe „regele” Mihai

Singurul „rege bărbat” care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria

Istorie secretă: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern

Alte puncte de vedere, tot despre familia regală

Carol al II-lea, regele asasin

Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română

Minciuni permanente despre „familia regală” la posturile de televiziune

 

1 Comment

  1. IQ100

    “Cu știința regelui Carol al II-lea s-a plănuit asasinarea marelui patriot și istoric Nicolae Iorga de către un alogen infiltrat printre legionari. Regele Carol al II-lea nu l-a iertat pe Nicolae Iorga pentru Adevărurile spuse de acesta în plenul Academiei Române cu privire la bolile mintale ale celor din familia Hohenzollern.” Poate nu doar mintale.De asemenea se pare ca doreau sa isi conspire origina negermana, aceeasi cu cea a Duducai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.