Abuzuri

Vaccinarea obligatorie, una dintre metodele globaliștilor pentru rărirea omenirii

  Motto: „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Și ar putea crește până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am […]

 

Motto: „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Și ar putea crește până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” (Bill Gates)

 

Este cutremurător să citești cele ce urmează!

                      Când ești incapabil să gasești soluții inteligente, omori oameni!!!
     “Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”
Theodore Roosevelt
    “Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat “.
Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984.
 “O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon
     “Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. ”
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie
     “In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. ”
Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991
     “Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . ”
Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”
     “Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

   “Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”

“Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”

– Dave Foreman

    “În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. ”
J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO
     “Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice. ”
Mihail Gorbaciov
     “Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. ”
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991
     „ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult …
Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973″Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate”.
“Puterea este cel mai puternic afrodisiac.”
“Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”
“Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”
Dr. Henry Kissinger
     “Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ”
David Rockefeller
      “Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă ”
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. Interviu aici !
     “Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. ”
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !
     “Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca  sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. ”
Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT
     “În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru.”
Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008
     “Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt  mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.”
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian
     “Menţinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura”
Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones
     “Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”
“Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare .”
Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !
     “Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii  deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare..”
David Brower, directorul executiv Sierra Club
     “Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.”
“Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA
     “Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi.”
Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg
     “Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. ”
John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !
     “Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la o  conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. ”
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică
     “Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!”

– Bill Gates* *

                                                                            * * *

În principiu și la prima vedere, indivizii ăștia au dreptate. Pentru că privesc doar din punctul lor de vedere. Adică al celor cinci la sută bogați care dețin 90 la sută din bogățiile lumii! Ceea ce nu mai este deloc corect – nici politic, nici social-economic!

Normal ar fi ca aceștia să fie ei exterminați, iar bogățiile acumulate de ei prin fraudă să fie împărțite săracilor. Dar aceasta nu este posibil, deoarece ei sunt înconjurați de armate proprii și, în plus, armatele țărilor țintă, cum e și aceea a României, au fost desființate sau reduse la „armate de profesioniști”, adică de mercenari, create să țină sub control și chiar să reprime poporul respectiv în caz de revoltă că nu vrea să se vaccineze, că nu-i mai ajung apa și hrana, că nu-și mai poate asigura locuința și locuirea în ea prin plata utilităților etc.

Pe de altă parte, dacă s-ar reduce drastic sau chiar s-ar desființa cheltuielile de înarmare, s-au putea ecologiza planeta și s-ar putea asigura hrana și asistența socială pentru dublul sau mai mult din populația actuală a planetei. Într-un articol publicat într-o revistă franceză acum vreo trei decenii, se arăta că alimentele care se aruncă la gunoi în țările dezvoltate industrial constituie hrană de lux pentru săracii lumii!

Deci, pe lîngă dezarmare, eliminarea risipei criminale din țările „civilizate” ar rezolva toate problemele lumii contemporane și de viitor.

Desigur, trebuie convenită și o „planificare familială”, un control al nașterilor, pentru a se asigura o dezvoltare echilibrată a populației.

De ex., politica demografică a României promovată de guvernanții postdecembriști este de-a dreptul criminală: se acordă indemnizație de naștere și ajutor social puradeilor pînă la 18 ani pentru țigăncile care nu au muncit niciodată! E normal ca țiganii să se înmulțească la fel de rapid ca șobolanii și să se ajungă la realizarea previziunii țiganului Mădălin Voicu, care, acum vreun deceniu, avertizase că, „dintr-o minoritate conlocuitoare, în 50 de ani țiganii vor ajunge o majoritate conducătoare!” I.D. Scurtu scria acum vreo 60 de ani că ne vom țigăniza tot mai mult! Iată că, din păcate, se adeverește și premoniția lui! Soluția prioritară este cea preconizată de cehoslovaci prin anii 50: dreptul țigăncilor să facă cel mult doi copii, dacă muncesc și au venituri; dacă nu, să li se provoace avortul; cele care nu muncesc și își ascund și sarcina, să fie exterminate, întrucît constituie o bombă ecologică și demografică, fiindcă poluează societatea  – evident, în baza concepției și a măsurilor propuse de „ecologiștili de mai sus, care vor să curețe Planeta de 90 la sută din populație, ca să huzurească ei mai sigur în viitor.

Desigur, aceste măsuri par cinice și chiar criminale, precum opiniile barosanilor din colecția de citate de mai sus. Dar trebuie remarcat că măsurile propuse de oculta mondială au început să fie aplicate, chiar în mod legislativ, prin obligarea la vaccinare a populației! Guvernul de lichele al României s-a și grăbit să legifereze în acest sens, iar o parvenită ca Adriana Săftoiu a propus chiar condamnarea la închisoare a celor care refuză vaccinarea (cf. aici: https://www.activenews.ro/stiri-politic/Deputata-PNL-Adriana-Saftoiu-vrea-pedepse-cu-inchisoarea-de-la-3-la-10-ani-pentru-cei-care-nu-si-vaccineaza-copiii-si-pun-%E2%80%9Ein-primejdie-grava-dezvoltarea-lor-intelectuala-sau-morala-ori-raspandesc-boli-infecto-contagioase-147439)!

Or, toate vaccinurile importate sunt toxice, menite să îmbolnăvească populația.

Vaccine-Baby

La începutul anilor 90 am primit informații cum că se va încerca desființarea Institutului Cantacuzino – care fabrica vaccinul POLIDIN, foarte eficient și specific populației României – și a Centrului de colectare a sîngelui din Spitalul Militar Central, pentru a fi nevoiți să importăm vaccinuri și sînge de la Institutul Pasteur din Paris. Am elaborat sinteze informative trimise principalilor decidenți ai României – eu fiind comandantul Biroului de Apărare a Ordinii Constituționale din Diviziunea de Analiză, Sinteză și Informare a S.R.I. –, prin care relevam că aceste intenții agresive constituie atentat la siguranța națională. Cum decidenții s-au schimbat, în baza „algoritmului democratic electoral” impus de oculta occidentală, iată că, în acești ultimi ani, Institutul Cantacuzino a fost cvasidesființat și se încearcă resuscitarea lui – care va dura mult timp! –, iar România importă masiv vaccinuri străine! Am relevat aceste informații și recent, într-o emisiune la postul 6TV!

Să ne amintim că, la începutul anilor 90 am aflat siderați că existau în România copii de circa 17-18 ani, proveniți din centrele de asistență socială de stat, care erau bolnavi de SIDA! Aceasta s-a întîmplat fiindcă centrele respective primiseră, anterior, ca ajutor, de la unele firme „generoase” occidentale, rezerve de sînge pentru transfuzii, dar care fusese infectat cu SIDA! Este evident că fusese o acțiune deliberată, criminală a acelor firme, pentru a fi acuzată România că așa și pe dincolo! Acum se va proceda la fel cu vaccinurile importate. Așa că, pînă să se ajungă la sterilizarea țigăncilor, trebuie început cu sterilizarea conduceri principalelor instituții ale țării, infestate cu alogeni, care nu au nici un interes să apere Neamul Românesc!

Denigrarea României este din ce în ce mai agresivă. Vedeți și aici: https://www.incorectpolitic.com/rusine-maimuta-londoneza-reprezinta-romania-centenara/.

                                                                                                               Col. (r) S.R.I.  Vasile ZĂRNESCU

 

7 Comments

 1. Vasile Zărnescu

  Pentru o opinie suplimentară despre nocivitatea vaccinurilor, ascultați aici, „Les vaccins servent à affaiblir le peuple“ – Docteur Ploncard d’Assac : https://www.youtube.com/watch?v=MGkRSjJnFBE.

 2. Nu e deloc normal sa acreditezi ideea ca unii, pentru ca sunt primitivi, sau necivilizati n-au dreptul sa traiasca, sau sa se puiasca. E un lucru natural si crestinesc (!). Bineinteles ca ar trebui incetinit ritmul, dar nu hotarand cine trebuie sa traiasca si cine sa moara. Faptul ca Europa traieste acum imbatranirea populatiei, depopulare, lipsa de fertilitate, n-ar trebui sa ne sperie, reprezinta doar consecinte ale civilizatiei. Deci, asta ar fi solutia si pentru restul lumii. Suprapopularea e o consecinta a foamei, a subdezvoltarii, a nesigurantei ca un copil n-ar putea ajunge la maturitate. Majoritatea citatelor de mai sus au fost spuse intr-un context colocvial, asa cum multi dinttre noi gasesc solutii radicale la orice, intr-un anumit cerc, de prieteni, de cunoscuti, colegi, etc. Dar, dincolo de teribilismul solutiilor gasite se afla preocuparea reala a celor ce conduc lumea. Si aia e adevarata problema a planetei, la acesti degenerati, care, daca n-ar fi putrezi de bogati ar deveni tinta tefelistilor ca “inutili consumatori” ce sunt. Nu cred ca planeta e in pericol sa dispara din motive de suprapopulare, pentru ca, daca resursele ar fi putin mai bine gestionate, ne-am putea tripla numarul fara ca planeta sa se “supere”. Problema apare la acesti degenerati care nu produc si n-au produs nimic bun pentru planeta, singura lor calitate fiind banul, adica detinerea puterii planetare. Daca acesti bani ar fi investiti in lumea a treia pentru civilizare, pentru sanatate, natura ar primi rapid semnalul si numarul oamenilor ar fi reglat natural. E ca in agricultura, unde plantele salbatice se inmultesc haotic, pana le ingrijesti, le altoiesti si le transformi in cultura folositoare (ma rog…). Dincolo de monstruozitatea discursurilor de eradicare a populatiei, e minciuna ca ei, acesti luciferi ai noii ere, chiar si-ar dori asta. Poate in viitor, dar nu acum, pentru ca industria vaccinurilor si a medicamentelor cu “efecte secundare” actioneaza pentru un viitor incert. Pana atunci, acesti “responsabili cu binele planetar” isi investesc mare parte din avere in industria de armament si pentru “testare” ai nevoie de suprapopulare. Cel mai periculos lucru e, insa, ca isi aroga intentii mesianice, de parca nu tot ei au contribuit masiv la polarizarea civilizatiei. Ceva incercari, in orice sens se fac, de exemplu alimente hiperbogate in E-uri si declarat nocive ajung ca “ajutoare in Africa., vaccinuri obligatorii pentru boli “care ca sa vina”, dar negratuitatea, sau lipsa de pe piata a vaccinurilor absolut necesare, cum ar fi cel antidifteric…Pe de alta parte, se incearca un transfer masiv de populatie (ca “refugiatii”, ce altceva ar putea fi?!) catre imbatranita Europa. Toate masurile in curs de realizare, sau, doar, preconizate, nu tin deloc cont de cultura, religie, suflet, in general, omul supus acestor experimente este dezbracat de umanitate, este “doar” un subiect” si can va fi deschisa fereastra Overton, toate aceste masurri, expuse, doar “la nervi” se vor napusti peste planeta, ca nu stiu daca vor avea capacitatea sa opreasca extintia la cea jumatate de mlion, ascunsa prin buncare din vreme construite, probabil…
  P.S. In privinta tiganilor, ce sa zic, o alta tinta falsa, o alta dezinformare a propagandei ascunsa in spatele corectitudinii politice. De-a lungul timpului au fost multiple actinuni menite sa stopeze numarul aceste populatii primitive traitoare in mijlocul celor mai avansate civilizatii. Mai nou, chiar unii din vecinii nostri, comunisti, au incercat sterilizarea si controlul nasterilor. Cand, dupa mascarada din ’89, am vazut “ingrijorarile” publice, i-am linistit pe “preocupati” cerandu-le sa astepte efectul occidentalizarii asupra satrelor si clanurile citadine de tigani.Si s-a vazut, e ultima ingrijorare. Aaa, ca au plecat romanii si nu se mai intorc, ca, totusi, tiganii tin mai mult decat noi la plaiurile “natale”, e alta discutie, dar civilizatia isi”face treaba ” (ca sa o citez pe sefa DNA, cea mai scatologica institutie din lume, procurorii DNA functionand intre doua verbe: “se tin” si “isi fac treaba”, de te intrebi ce sfinctere or fi avand oamenii aia…, scuze!).

 3. Mihai

  Sunt întru totul în acord cu ce spune colegul nostru, Vasile I. Zărnescu, mai mult, aș merge mai departe în cugetare.

  Banii lor nu trebuie confiscați pentru că, de fapt, nu reprezintă o valoare reală, ci doar o capcană reală. In schimb, trebuie anihilat sistemul de “valori” pe care l-au edificat și impus bazându-se pe lipsa noastră „desăvârșită” de atitudine vizavi de “aproapele” nostru, în general!! Procesul de exterminare prezentat în aceste citate “șocante”, agendă în plină desfășurare, nu se află acolo unde ne este orientată atenția colectivă.

  „Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii“ Matei: 24, 28

  Pământul, Comterra, are destule resurse să țină de zece ori mai multă populație decât o face astăzi, dar mai are și capacitatea să se autoreguleze prin catastrofe naturale, pandemii, schimbări climatice, etc. Problema de care „suferim”, este cauzată de faptul că aceste popoare nu sunt libere și, din această cauză, nu se pot dezvolta în armonie cu resursele de care dispun sau nu!… Atunci când marele Mouammar Kadhafi a incercat să iasă din zona de influență a monedei “CFA” (una din monedele coloniale Rothschild and Co. filiala din Franța), încercând să elibereze peste 110 milioane de suflete de sub robia jidănească internațională, a fost anihilat prin bombardamentele “aliaților”, și ai noștri! Ucigașul internațional, Bernard Henry Levy (BHL) ocupându-se personal de această chestiune “democratică”… nu demografică!! Iugoslavia, Irak, Magreb, Siria, Venezuela… etc., același procedee peste tot. Ca să mergem direct la țintă, ecologia, „problemele” demografice, climaterice, spațiale, energia „verde”… Pluton, etc., nu sunt decât capcane intelectuale pentru naivi! Nu că ar fi, în principiu, total eronate, dar nu există nicio agendă politică reală în acest sens, e doar praf în ochi. România „săraca țară bogată” a cărui subsol și munți sunt garnisite cu aur, dar a cărei popor nu îi este permis exploatarea sa, de ce oare? In subsolulul African, dincolo de bogățiile aurifere, diamantele, aurul negru, cel lemnos, etc., în intregime exploatate de colonialiștii transnaționali, s-a dovedit că este plin de apă!, din nou, acest „joker” care ar putea reechilibra situația socio-economică și, mai ales, a emigranților ziși “climatici”, deci a Europei, este interzis cu desăvârșire, de ce oare? Și cam așa se întâmplă peste tot în lume!

  Revenind la ale noastre, în Europa, procesul de exterminare se află în plină desfășurare. În timp ce ne preocupăm de ce a spus Malthus, Bil Gates, Marx, Chaplin, sau Mikey Mouse, neamurile autohtone sunt înlocuite, otrăvite cu hrană chimică, vaccinate cu forța, îndobitocite tot cu forța și expropriate de propriile pământuri și națiuni! În ciuda acestei stării de urgență, culmea, majoritatea oamenilor își văd în continuare de ale lor?! La ultimule proteste împotriva vaccinării obligatorii, participarea a fost de câteva sute de oameni?! Atunci când este atacată familia, fiind numită în mod subversiv “tradițională”, câți familiști s-au mobilizat?! La ultimul protest organizat de eroii națiunii, câți?! În schimb, ne strângem cu miile să-i strigăm „geniul” lui Dan Puric, când zice: “Și, ce dacă ne fură tot ce avem, ne distrug moștenirea, ne calcă în picioare țara, tradițiile, religia, memoria neamul, nu contează dom’le!… românii, trebuie să-și apere frontierele invizibile ale sufletului! – Serios? Dar fără “frontiere” vizibile, concrete, fără sănătate, fără Armată, suveranitate și Națiune, cu toată bunăvoința acestui mare popor –, cum naiba să apărăm frontiere care mai sunt și „invizibile”?

  Vedeți, tocmai aici e problema, atenția colectivă este deturnată de la adevăratele probleme, ne preocupăm de lucruri fără noimă, fără importanță. Mai mult, în ultima vreme tot mai mulți reeducați, între două cugetări “șocante”, participă activ la bairamul generalizat unde își sărbătoresc, din păcate, propriul declin! De ce? Pentru că nu arată că le pasă! Nimeni nu-și mai asumă riscul de a “deranja”! Interesul comun a fost anihilat!

  Cum spuneau bunicii noștri, pe bună dreptate, să ne vedem de oile noastre, de gospodăria națională. “Ai grijă de aproapele tău”, de fapt, se referă la: APROAPELE TĂU!!!

  Crăciun fericit!

  La mulți ani!

 4. Charnabon

  Suprapopularea NU este o problema generata de rasa europida (alba), ci doar a celor non-europide (negroizii, mongoloizii etc). De fapt, noi, albii, sintem pe cale de disparitie, gratiei “democratiei” varate pe gat de evrei prin tradatorii bezmetici non-evrei. Referitor la alogenii asiatici din Romania, da, clar, trebuie impusa sterilizarea dupa cel mult 2 copii, indiferent daca acele familii au contributii sociale sau nu. Iar asta urgent.

 5. satan exista

  Masonii astia s bolnavi la cap;ei nu constientizeaza ca puterea tatalui lor satan este limitata si pentru o perioada nu foarte indelungata;cand vor da de Adevarata putere,cand vor da de Tatal Ceresc sa vada ei plansete,suspine si scrasnete ale dintilor;ei nu realizeaza ca puterea lor este efemera,putere ce le este lasata chiar de Creator,de Stapanul tuturor,Unicul ce detine Puterea cu adevarat;restul sunt amagiri si inselari!

 6. satan exista

  Spurcatii de masoni ar trebui sa stie ca doar Dumnezeu are drept de moarte asupra oamenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.