Cadran international

Visul lui Bill Gates: Vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

  Bill Gates, tătucul vaccinurilor dubioase – cele care trebuie să diminueze populația mondială, a făcut zilele acestea niște declarații […]

 

Bill Gates, tătucul vaccinurilor dubioase – cele care trebuie să diminueze populația mondială, a făcut zilele acestea niște declarații ce confirmă planurile malefice globale ale acestuia, camuflate de aparența bunelor intenții umanitare. „Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume.”, a afirmat Gates la Fox News, potrivit Agerpres. (Sursa: Pro TV)

Nu întâmplător, taman o companie finanțată de Bill Gates a dezvoltat un vaccin împotriva coronavirusului! Coincidențe?

În 18 octombrie 2019, John Hopkins Center for Health Security în colaborare cu World Economic Forum și Fundația Bill & Melinda Gates au prezentat la New York un eveniment denumit Event 201 (aici e filmulețul: https://www.youtube.com/watch?time_continue=425&v=BfRWJN1aSpY ) în care s-a simulat o pandemie de coronavirus pornită din China și apoi răspândită în toată lumea pentru a demonstra care sunt costurile economice și de vieți umane legate de infecția cu acest tip de virus. La summit au participat 15 lideri de multinaționale, de guverne și sănătate publică. După trei luni exploda pandemia coronavirus la Wuhan! Coincidențe?

Iată ce ne spunea acționarul șef al O.M.S. în urmă cu zece ani, în 2010: „Astăzi lumea are 6,8 miliarde de oameni și, ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistență medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta!” (Bill Gates)

Genocidul legal organizat de acesta, s-a soldat numai în India cu distrugerea vieților a aproximativ 47.500 de copii, rămași paralizați ca urmare a campaniei de vaccinare anti-poliomielită orală desfășurată de „bunul samaritean” Bill Gattes.

Celebritățile studiourilor cinematografice Bollywood au fost angajate pe bani mulți de  Fundația Gates, fiind folosite pentru a îndemna publicul să accepte vaccinările anti-poliomielită, cele care au provocat tragedia zecilor de mii de copii nenorociți pentru tot restul vieții.

Fundația Bill și Melinda Gates s-a aflat, în al doilea deceniu al mileniului trei, cu un proces penal pe rolul Curții  Supreme din India. Probabil s-a ales praful de el, India fiind printe cele mai corupte țări din lume.

Probele dosarului respectiv demonstrau complicitatea Program for Appropriate Technology in Health (PATH) și GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), adică principala mașinărie de lobby și de corupere a guvernelor întru otrăvirea populațiilor. GAVI reunește guvernele țărilor în curs de dezvoltare și donatorii: Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF, Banca Mondială, industria farmaceutică a vaccinurilor, agenții de cercetare, societatea civilă cu falangele Soros, Fundația Bill & Melinda Gates și alți „filantropi”. Toate aceste organizații, cu activități suspectate ca fiind genocidare în numele „salvării vieții” și pentru stoparea bolilor, sunt finanțate cu miliarde de dolari de Bill, asasinul instalat în conacul Xanadu 2.0 cu vedere la lacul Washington din Medina.

Bill Gates, directorul NIH (Institutele Naționale de Sănătate), dr. Francis Collins, directorul NIAID (Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase), dr. Anthony Fauci și directorul FIC (Fogarty International Center) dr. Roger Glass ascultă prezentările la atelierul consultativ de sănătate globală din 30 iunie 2017.

Lumea este mică, mai ales lumea lor, a celor care dictează la nivel global, așa că nu mai surprinde pe nimeni legătura strânsă dintre Bill Gates și Anthony Fauci, medicul apropiat Casei Albe care coordonează măsurile împotriva epidemiei coronavirus în Statele Unite și de la care iau lumină și unii idioți americanofili de pe la noi, semidocți plini de ifose nejustificate, da’ foarte deștepți în ochii turmei ce-și belește ochii non-stop la ecranul televizorului.

Bill Gates, Anthony Fauci și staff-ul Vaccine Research Center (Centrul de Cercetare a Vaccinurilor). Click pe fotografie pentru mărire!

Vă mai mirați acum de ce sunt raportați toți decedații ca fiind morți din cauza coronavirusului? Trebuie să fie cât mai multe victime pentru ca oamenii de pe tot globul să accepte vacinarea obligatorie fără să se revolte. A apărut un soi de „concurs” sinistru european al numărului de morți, câștigat cu brio de Italia, care a raportat toate decesele bolnavilor cronici în ultimul stadiu ca fiind cauzate de coronavirus.

Este clar că se execută o comandă dată la vârful piramidei globale, edificatoare în acest sens fiind și declarația celui botezat de părinți cu diminutivul Nelu, domnul Nelu Tătaru, nenea ăla cu un moț tapat vâlvoi în frunte care, cică, e ministrul Sănătății: „Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă.” Cum, băi, toți decedații îi transformați în victime ale coronavirusului? Îi băgați la bilanțul vostru macabru și pe morții rezultați din accidente rutiere, sinucideri sau crime?

                                                                                              Marius Albin Marinescu

   Bill Gates în propriile cuvinte: Depopulare, vaccinare, monitorizare prin cipare

Totul despre Bill Gates, folosind propriile declarații, despre depopulare, vaccinare, eugenie și monitorizare prin cipare:

Interviu Sanjay Gupta- BIll Gates:

Dr. Sanjay Gupta: Zece miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a face „anul vaccinurilor”. Ce înseamnă asta exact?

Bill Gates: În acest deceniu, credem că se pot realiza progrese incredibile, atât în ​​inventarea de noi vaccinuri, cât și în asigurarea asigurării lor catre toti copiii care au nevoie de ele. Nu mai avem nevoie decât de vreo șase sau șapte – și atunci ai avea toate instrumentele pentru a reduce moartea copilăriei, a reduce creșterea populației și orice altceva – stabilitatea, mediul – beneficiază de asta.

Bill Gates: Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Se va ajunge la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună in crearea de noi vaccinuri, asistență medicală, servicii de sănătate reproductivă, am putea scădea asta cu, poate, cu 10 sau 15 la sută.

În trecut, Donald Trump a avut în vedere crearea unei comisii de siguranță condusă de Robert Kennedy Jr pentru a analiza efectele mortale ale vaccinurilor Bill Gates, în această declarație, îl avertizează pe Trump: „Nu, aceasta este o fundătură, te vei împotmoli. Asta ar fi un lucru rău. Nu face asta.”

La scurt timp după această afirmație, Robert Kennedy JR. a murit într-un „accident aviatic”

Bill Gates a declarat că fundația sa finanțează construcția de fabrici care vor produce șapte vaccinuri impotriva coronavirus. Fundatia a declarat că alocă miliarde de dolari pentru asta.

Anthony Fauci, Bill Gates, Clinton, Nancy Pelosi

Tot în acest articol trebuie să-l menționăm pe doctorul Anthony Fauci (apare în fundația Bill Gates), care gestionează criza COVID-19 în SUA, despre care, inițial, spunea că este un fleac. Tot el a prezis această pandemie, exact că Bill Gates, în 2017.

Click pe fotografie pentru mărire!

În 2017, la forumul privind pregătirea impotriva pandemiei, la Universitatea Georgetown, medicul care conduce echipa de reacție la covid-19 in SUA, Anthony Fauci, a făcut o declarație cum că administrația Trump nu va avea probleme doar cu amenințările mondiale în materie de sănătate, ci ca se va confrunta si cu o epidemie de boală surpriză. Acest om poate fi văzut în compania (precum și în parteneriatele de afaceri) ale lui Clinton, Obamas și, desigur, Bill Gates.

                                                                                                        Iosefina Pascal

Sursa:  expresnational.ro

Citiți și:

Criza Coronavirus: Vom ajunge, oare, la adevărul „adevărat”? 

Coronavirusul din China și Bill Gates

Vaccinarea obligatorie, un abuz al globaliștilor!

Pandemia coronavirus COVID-19: Pericolul real este „Agenda ID2020”

Coronavirusul și legea vaccinării „cu forța”

Vaccinarea obligatorie și Convenția de la Oviedo

Vaccinarea obligatorie, una dintre metodele globaliștilor pentru rărirea omenirii

Decese puse pe seama coronavirusului în Italia: Și minciuna e vorbă…

Italia: 99% dintre cei care au decedat din cauza coronavirusului aveau alte boli – studiu

 

2 Comments

  1. un mizantrop

    Mie mi se pare ca pandemia asta e asemanatoare Colectivului – nu stim cine a provocat-o (si nici nu vrem sa stim, ca “se sparie gandul”), dar e stoarsa politic si folosita in interese oculte de oportunistii vremii. In decembrie, la nivel mondial, “sezoniera” facea ravagii, oamenii spunand ca n-au mai avut astfel de gripa niciodata…in ianuarie, pana si securistii nostri testau pe capete, pana nu le-a mai cerut nimeni (poate ati uitat, SRI e un SRL, cerere/oferta si daca n-are solicitari, n-are profit), fara finalizare, ca nu le-a spus nimeni ca se subordoneaza Parlamentului, nu sunt privatizati pe persoana fizica cotrocenista… Eu cred ca virusul “gripal” alocat anul asta trebuia lasat sa-si faca treaba de imunizare de turma, numarul deceselor, asa cum am vazut, e usor de manipulat…ceva s-a defectat in masinaria asta, ori chinezii paranoici la SARS au trecut la masuri dure, ori virusul si-a schimbat tintele si a intors armele…oricum, vreo trei luni nimeni (in afara chinezilor) nu l-a luat in seama…ceea ce se intampla acum era planificat, dar, pentru mai tarziu, cand se puteau tine lucrurile sub control, isteria populara, alimentata de slaba pregatire a guvernelor si de distrugerea sistemelor de sanatate a facut sa se treaca direct la etapa a doua – prabusirea economiei mondiale (adevaratul razboi aici se duce, pe resurse si pe preluarea puterii economice). Este ceva foarte artificial in toata tampenia asta cu vaccinul…daca ar fi “pe bune”, un virus gripal, chiar cu SARS, n-ar fi o problema sa se insereze o tulpina din el in noul vaccin gripal (care, are, deja, tulpini din cele anterioare), un vaccin antigripal are eficienta max 60%, tocmai ca nu are impotriva gripei de actualitate decat caracteristici asemanatoare, fiind alcatuit din gripele de mai an…Cum, naiba, si cu ce vaccinezi intreaga populatie a globului impotriva unui virus, recunoscut ca “noul”?! Pana incepe vaccinarea vom avea alt “nou”, stie cineva cum evolueaza si ce-l mana-n lupta?! Din doua una: ori e vorba de cu totul altceva, mult mai periculos (cu consecinte grave care vor urma) si toti vaccinofilii astia stiu si ascund, ori, se foloseste ocazia, inducand o paranoia la nivel mondial, ca, dupa ce, deja, supravegheaza majoritatea populatiei, sa obtina control total, prin injectare (si cipul catzeilor e injectat!), in scopuri, deja, transparente…Oricum, e paradoxal ca exact stapanul netului sa ne vorbeasca despre antivirusul (vaccinul) care ne va salva (de ce?!)
    P.S. Niste tzigani, la vama, obligati sa stea in carantina, strigau disperati:” Care, virus, bre?! Virus are calculatoarele, telefoanele, oamenii n-are virusi!” Daca mai aveati vreo indoiala ca Bill Gates e stapanul lumii, revedeti amenintarea lui de ultima ora – nu veti scapa de carantina, pana nu va veti vaccina! Deci, carantina e pedeapsa, e puscaria la care ne-au condamnat fara judecata…daca n-ati inteles ca sunteti ostatici si ca rascumpararea “libertatii” sta in vaccinareacuceofi…

  2. Avocatul

    Organizația Mondială a Revoluționarilor trebuie să intervină imediat si să facă o amintire din imperiul criminalului. Unde ești Rusia??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.