Suntem cu ochii pe voi!

Vaccinarea obligatorie, un abuz al globaliștilor!

  Din nou despre vaccinarea obligatorie     Rebeli 2.0, cu iphone-ul între dinți și cu acceptul mass–media… ok?! Orice […]

 

Din nou despre vaccinarea obligatorie

    Rebeli 2.0, cu iphone-ul între dinți și cu acceptul massmedia… ok?!

Orice om capabil să gândească…, să citească, să acceseze internetul, sau să caute  documentația de specialitate, își poate constituii o bază de date care să-i permită să pună sub semnul întrebării „consensul” generalizat în privința vaccinării obligatorie.

În schimb, ceea ce nu poate fi înțeles, este lipsa totală de interes a populației în privința oricărui subiect care, în prealabil, nu a fost ștampila conform de către mass-media? O profesoară universitară, cel mai probabil pensionară, spunea într-un comentariu:

„Studenții sunt mai conformiști decât profesorii, înțelegeți unde am ajuns? Adevărul e că am ajuns mari cretini, nepăsători și chiar nebuni.” – Revelator, nu-i așa ?… grav, foarte grav!

O întrebare: ce windows folosiți?

Iată ce ne spune acționarul șef al O.M.S: „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni și, ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistență medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!”  (Bill Gates)

Genocidul legal organizat de acesta, s-a soldat numai în India cu otrăvirea și distrugerea vieților a milioane de copii. Fundația Bill & Melinda Gates, se află actualmente pe rolul  Curții  Supreme din India.

BG1

Probele dosarului demonstrând complicitatea Organizației Mondiale de Sănătate, Path (Program for Appropriate Technology in Health) și GAVI (Alianța Mondială pentru vaccinuri și vaccinare), adică principala mașinărie de lobby și de corupere a guvernelor întru otrăvirea populaților. Toate aceste organizații genocidare, sunt finanțate cu miliarde de dolari de asasinul din Redmond  (Washington) – Bill „Îți omor copiii” Gates!

Sursele scandalurilor actuale, sunt rezultatul unor jertfe fără precedent care, contrar propagandei, au explodat prin anii ’70 atunci când, o serie de medici, cercetători, intelectuali și oameni de suflet, riscând totul, chiar și viața lor (majoritatea fiind asasinați, Dumnezeu să-i odihnească) au tras un prim semnal de alarmă în privința toxicității și manipulării conglomeratului „big pharma”.

Este de asemenea foarte interesant să observăm că, în ciuda scăderii fenomenală de încredere vizavi de consensul generalizat întreținut de binomul mediatico-politic, majoritatea oamenilor încă nu pun sub semnul întrebării susținerea necondiționată a întregului sistem în favoarea vaccinării obligatorii? Să înțelegem din asta că massmedia și sistemul ne manipulează pe orice subiect, dar când vine vorba de sănătatea bebelușilor noștri, subit sunt loviți  de sentimente umane…? Sincer, nu credem!

Vaccine 1

Fiecare om are obligația să se informeze, să caute, să afle, mai cu seama când vorbim de sănătatea copiilor noștri și a populației mai în general. Majoritatea adjuvantelor folosite pentru fabricarea vaccinelor conțin detergenți, formol (clasat cancerigen abia în 2004…) mercur, aluminiu și lista mai poate continua la infinit. Practic, sistemul nostru imunitar se află sub asediu!

Întrebați-vă dacă nu cumva portofelul unor trădători de neam și interese oculte bine disimulate în spatele instanțelor decizionale transnaționale, nu se află într-un proces eugenist de mare amploare.

Fără alte amănunte, vă prezentăm un material extrem de șocant!… să ne așteptăm la ce e mai rău!

Vaccinare în Mexic 75% dintre copiii care au primit vaccinuri într-un oraș mexican acum sunt morți sau spitalizați

depopulation-vaccines-mexico-620x350

În ciuda încercărilor insidioase ale mass-mediei americane controlate de corporație de a cenzura povestirile despre efectele secundare mortale ale vaccinurilor, adevărul continuă să apară. Cea mai recentă tragedie de vaccinare pentru lovitură a ucis doi copii în La Pimienta, Mexic și a trimis încă 37 de persoane la spital, cu reacții serioase la aditivii toxici ai vaccinurilor. „… 14 copii sunt în stare gravă, 22 sunt stabili și unul este în stare critică”, a declarat Secretariatul de Sănătate al Chiapas într-o declarație prin intermediul Latino.FoxNews.com.

Ceea ce este deosebit de alarmant este faptul că doar 52 de copii au fost vaccinați în totalitate, ceea ce înseamnă că 75% dintre cei care primesc vaccinurile sunt acum fie morți, fie spitalizați. Vaccinurile au fost administrate de Institutul mexican de Securitate Socială, cunoscut sub numele de IMSS. IMSS a confirmat reacțiile mortale care au avut loc după ce copiii au primit injecții de vaccinuri pentru tuberculoză, rotavirus și hepatită B – aceleași tulpini virale vizate de vaccinurile administrate în mod obișnuit copiilor din Statele Unite.

IMSS suspendă vaccinarea în așteptarea investigației ulterioare. Potrivit Fox News Latino, IMSS a suspendat vaccinurile în așteptarea rezultatului unei investigații în ceea ce privește motivul pentru care atât de mulți copii au fost uciși și spitalizați. Potrivit întregii mass-media din Statele Unite – care este 100% controlată de interesele corporative – vaccinurile nu dăunează nimănui și sunt perfect sigure să se injecteze în copii în cantități nelimitate.

Doar recent, de fapt, guvernul britanic a fost de acord să plătească 90 de milioane de dolari victimelor vaccinului împotriva gripei porcine. Acest vaccin a provocat leziuni cerebrale permanente la peste 800 de copii din întreaga Europă. Adevărul este că vaccinurile dăunează în mod regulat și chiar ucid copiii nevinovați, cel mai probabil datorită adjuvanților chimici toxici și a conservanților pe care ei încă mai conțin.

vacc
După cum recunoaște deschis CDC, vaccinurile sunt încă intenționat formulate cu mercur, aluminiu, MSG și formaldehidă. Unele vaccinuri utilizează chiar și ingrediente derivate din țesutul uman fetal avortat. Anul trecut, un om de știință al CDC a atras atenția asupra CDC care comite fraude științifice pentru a acoperi legăturile dintre vaccinuri și autism la tinerii bărbați afro-americani.

Globaliștii înțeleg acum pe deplin că vaccinurile sunt, de departe, cea mai bună cale de a reduce populația umană!

După cum industria vaccinurilor a ajuns să realizeze acum, este mult mai ușor să ucizi oamenii când se conformează în mod voluntar injecțiilor. Prin urmare, propaganda agresivă a mass-media împinge populația spre folosirea absolută a vaccinurilor, astfel încât nimeni să nu pună întrebări atunci când se utilizează substanțe chimice de sterilizare sau eutanasiere. Nu este nici o îndoială de ce vaccinurile au fost testate în mod obișnuit pentru programele de depopulare prin două metode primare:

1) Realizarea sterilizări ascunse ale populațiilor vizate prin combinarea substanțelor chimice de sterilizare cu vaccinurile. („Ucide lent.”)

2) A ucide direct destinatarii vaccinului prin contaminarea intenționată a vaccinurilor cu substanțe chimice de eutanasie care provoacă moartea „Ucide repede”. Metoda nr. 1 a fost folosită în mod repetat în Africa, Mexic și America de Sud pentru a determina sterilizarea grupurilor vizate prin programe de imunizare și vaccinare. Doar anul trecut, de fapt, am relatat despre descoperirea unui program de vaccinare depopulantă sub acoperire în Kenya: Vaccinurile tetanice acordate milioanelor de femei tinere în Kenya au fost confirmate de laboratoare că conțin un produs chimic de sterilizare care provoacă avorturi spontane, relatează Kenya Catholic Doctors Association, o organizație pro-vaccin.

2,3 milioane de tinere fete și femei sunt în curs de a li se administra vaccinuri, împinse de UNICEF și de Organizația Mondială a Sănătății. „Am trimis șase eșantioane din Kenya către laboratoarele din Africa de Sud. Ei au testat pozitiv antigenul HCG „, a declarat Dr. Muhame Ngare de la Centrul Medical Mercy din Nairobi pentru LifeSiteNews. „Toate erau infestate cu HCG”. Metoda nr. 2 pare a fi în curs de desfășurare în Mexic, deoarece 75% dintre acei copii injectați cu vaccinuri sunt acum morți sau internați.

Vaccinarea indusă de depopulare a fost încercată în Mexic încă din 1974. După cum sa documentat în mod exhaustiv mass-media cu adevărat, un exercițiu de depopulare a fost condus în Mexic în 1974, folosind vaccinurile ca poveste de acoperire.

Santa-Cruz-Sentinel-Wed-Dec-11-1974

Sistemul a fost visat după lansarea Memorandumului de studiu privind securitatea națională 200, care a subliniat problema populației globale și a cerut guvernelor să găsească modalități de a reduce populația globală. După cum explică TruthStreamMedia.com: Concentrarea asupra acestei „probleme” a modului de reducere a populației a fost planificată pentru 13 țări cheie, printre care India, Bangladesh, Pakistan, Nigeria, Mexic, Indonezia, Brazilia, Filipine, Thailanda, Egipt, Turcia, Etiopia și Columbia. Dintre acestea, documentul a evidențiat faptul că Mexicul are unul dintre cele mai ridicate (și, prin urmare, cele mai îngrijorătoare) rate de creștere ale tuturor.

Documentul a citat: „Probabil cea mai semnificativă tendință a populației din punctul de vedere al Statelor Unite este perspectiva ca populația Mexicului să crească de la 50 de milioane în 1970 la peste 130 de milioane până în anul 2000.”

Pentru a combate această problemă, „spiritele medicale” – care erau aproape sigur echipe de vaccinuri de depopulare finanțate de S.U.A. – au început să injecteze femei din întregul Mexic cu medicamente anti-fertilitate deghizate ca vaccinuri. Dacă vă îndoiți de acest lucru, citiți istoricul. Institutul Național de Sănătate al guvernului S.U.A. a fost surprins cu experimente medicale umane în rândul deținuților din Guatemala. Președintele Obama a fost chiar forțat să-și ceară scuze în 2011 în urma prăbușirii acoperirii! Nu există nimic pe care naziștii l-au făcut în anii 1930 și în anii 40, încât industria farmaceutică nu ar fi dispusă să se repete astăzi sub denumirea de „știință”.

Dar revenind în Mexic, întrucât programul de vaccinare depopulantă sub acoperire sa răspândit în Mexico City în 1974, localnicii au început să prindă înșelăciunea, iar rezistența publică a crescut. După cum dezvăluie aceste tăieturi din ziare, părinții au început să-și ascundă copiii în casele lor, pentru a evita ca aceștia să fie injectați cu substanțe chimice de sterilizare la școlile publice. (De asemenea, California, țintește copiii în școli pentru a evita ca părinții să aibă posibilitatea de a spune „Nu!”)

Mii de părinți au atacat marți diverse școli în zona orașului Ciudad de Mexico și au luat copiii acasă.

De asemenea, este important să rețineți că aceste vaccinuri de sterilizare au fost administrate în mod esențial sub focul de armă, deoarece poliția a însoțit echipajele de vaccinare: Apelanții au declarat ziarelor și posturilor de televiziune că echipajele de sterilizare au fost protejate de escorte de poliție și că au inclus bărbați și femei îmbrăcate în alb, care „arătau ca străini”. Același scenariu urmează să fie reprodus în California, apropo, în cazul în care SB 277 ar incrimina părinții copiilor care nu sunt vaccinați, în esență, cu arma. Ceea ce este chiar mai interesant este că exact aceleași argumente pe care le auzim astăzi cu privire la scepticii vaccinului – sunt numiți punitiv „anti-vaccinare” sau „anti-științifici” – au fost de asemenea folosiți în Mexic în 1974.

Asociația Medicală Mexicană a emis declarații care neagă că orice fel de inoculare ar putea cauza sterilitate … Oficialii au spus superstiția și ignoranța sănătății preventive [ „Anti-știință”] au fost responsabile de credința pe scară largă că zvonurile erau adevărate.

Cu alte cuvinte, chiar dacă echipele de sterilizare se desfășurau în tot Mexicul, injectând persoane cu substanțe chimice ca parte a unei agende de depopulare, orice persoană care a subliniat acest lucru a fost imediat numită „anti-știință” și a fost decretată ca „ignorantă”.

Army-Medic-Court-Martialed-For-Refusing-Experimental-Vaccine-Copy-Copy-2

Foarte puțin sa schimbat in patru decenii, se pare: aceeași tactica este folosita astăzi, chiar daca copiii sunt uciși sau răniți in fiecare zi din cauza ingredientelor toxice folosite in vaccinuri.

„Intimidarea științifică” din spatele vaccinurilor permite, de asemenea, guvernelor din lume să efectueze programe de sterilizare și depopulare, deghizate în sănătatea publică. Odată ce populația este hărțuită în acceptarea vaccinurilor fără întrebare – ascultarea orbică este cerută acum peste tot – guvernele pot adăuga orice substanțe chimice pe care le doresc acelor vaccinuri, inclusiv substanțele chimice care determină sterilizarea permanentă sau chiar moartea.

Faptul că toate rănile provocate de vaccin sunt refuzate în mod sistematic, de asemenea, înseamnă că orice persoană vătămată sau ucisă de vaccinuri este ștearsă imediat din memoria națională. Ca o mafie criminală, industria vaccinurilor lucrează din greu pentru a ascunde cadavrele și, prin urmare, pentru a-și menține racheta monopolistă pe o premisă total falsă că vaccinurile sunt 100% sigure. Pentru a conduce în continuare acasă această propagandă medicală extraordinară, CDC utilizează agenți de informații precum Nurse Hickox care se răspândesc dezinformând prin mass-media, care este întotdeauna orientată să respecte agendele distructive ale industriei (Sursa: 75% dintre copiii care au primit vaccinuri într-un oraș mexican acum sunt morţi sau spitalizaţi).

                                                                        * * *

Faptul că politicienii care au votat legea vaccinării obligatorii au refuzat vaccinul ce le-a fost oferit gratuit ar trebui sa ne dea de gândit.  https://www.incorectpolitic.com/au-votat-legea-vaccinarii-obligatorie-dar-nu-s-au-vaccinat/

Faptul că unii medici vorbesc împotriva  vaccinării  în  timp ce alții fac ce pot să evite vaccinarea copiilor înseamnă că, aceștia  știu ceva ce nouă ni se ascunde.

https://www.activenews.ro/externe/Luc-Montaigner-savant-premiat-cu-Nobel-despre-noua-lege-franceza-care-impune-11-vaccinuri-pentru-copii-E-o-GRAVA-eroare-Efectele-lor-asupra-sistemului-imunitar-al-copiilor-ridica-multe-semne-de-intrebare-la-care-Stiinta-nu-a-putut-raspunde-nici-azi-149146

Sistemul trage neîncetat cu rafale mediatice împotriva celor care se opun vaccinării obligatorii, susținând la televizor toate campaniile de vaccinare. Bombardează radioul cu presupuse cazuri de copii morți din cauza că nu au fost vaccinați, urmărindu-se învinuirea părinților „înapoiați” și  declanșarea unor emoții înșelătoare care să determine acceptul tacit al unei legi anti-democratice.

Infographic-Whats-Really-In-Vaccines

Oamenii cu discernământ care realizează că invadatorilor de azi li se spune refugiați, care recunosc Uniunea Europeană ca pe o dictatură ce impune directive împotriva suveranității statelor membre, oameni care sunt convinși că globalismul nu ne va aduce libertatea, ci robia, nu își permit să cadă în capcana mediatică din jurul vaccinării obligatorie, mai ales când există informații ușor  de accesat prin care se trag semnale de alarmă cu privire la compoziția vaccinelor și la efectele nocive ale acestora.

Este nevoie de un front comun pentru protejarea familiei, iar în cadrul acestui front să acționeze principiul solidarității și al unității de grup, protestând împotriva tuturor acțiunilor anti-familie. Vaccinul țintește cel mai vulnerabil membru al familiei, copilul. Gradul de sănătate și dezvoltare al viitorilor adulți va fi determinat de acei ani ai copilăriei, atât de cruciali pentru întreaga lor viață.

În memoria micuțului Otto Gieger. În urma vaccinării, după două săptămani de suferită, moare în brațele mamei sale. Avea numai trei luni. Dumnezeu să-l odihnească pe acest martir devenit ingeraș!

În memoria micuțului Otto Gieger. În urma vaccinării, după două săptămani de suferită, moare în brațele mamei sale. Avea numai trei luni. Dumnezeu să-l odihnească pe acest martir devenit ingeraș!

Vă vor ridiculiza, vă vor spune „înapoiați”, „retrograzi”, „superstițioși”, „fanatici religioși”, „proști”, „iresponsabili”, „inconștienți”, și multe, multe alte adjective menite să vă știrbească rezistența și la urma urmei să vă convingă prin presiune socială să vă puneți viitorul copiilor voștri în mare primejdie.

In concluzie, dacă conjugăm diferitele agresiuni la care este supusă Europa, imigrația masivă, multiculturalism legiferat, metizarea, alimentația chimică și vaccinarea obligatorie, „mare înlocuire” („Le grand remplacement”, Renault Camus) se prefigurează destul de clar, asistăm la genocidul fenotipului rasei albe, fenomen care în S.U.A. se află, deja, într-un stadiu de ireversibilitate! https://youtu.be/IQUwcYwMYVY

                                                                                                           Mihai ȘERBAN și Sterie CIUMETTI

 

 

 

2 Comments

 1. Radu

  Lipsa de interes în jurul acestui subiect dovedeste starea de boală a societății în general. Imi aduc aminte de un articol: “dupa 27 de ani de spalarea a creierilor romanilor li se fura tara si ei aplauda”. Păcat de săracii copilași care plătesc pentru nebunia de care suferă, de fapt, “părinții”…

 2. Florin

  Scriitorul Henry Makow despre satanistul Bill Gates:
  „Fundația Bill Gates a ucis zeci de mii de copii în India. Numai în 2011, campania de vaccinare împotriva poliomielitei din India a provocat 47.500 de cazuri de paralizie și deces.”
  Makow ne dezvăluie și legătura Bill Gates → Monsanto → Vaccinuri.

  https://www.henrymakow.com/2013/07/Bill-Gates-Porn-Addict-Days%20.html

  https://www.youtube.com/watch?v=pjj4Iq-rsNg

  În 2014, Monsanto era lider în România la producţia de semințe de porumb modificate genetic (cancer). În 2017 se spune că americanii au retras porumbul modificat genetic din România. Niciun fermier român nu a mai cultivat porumb modificat genetic produs de compania americană Monsanto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.