Cadran international

Vaccinuri și „vaccinuri”

  Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere […]

 

Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere injectabile nu sunt medicamente. Cardurile de credit injectabile nu sunt medicamente. O interfață injectabilă creier-mașină nu este un medicament. Imunitatea juridică și financiară pentru companiile de asigurări nu creează imunitatea umană împotriva bolilor. De ce numim aceste formulări „vaccinuri”?

               Frauda prin injecție – NU ESTE UN VACCIN

Nu sunt om de știință. Nu sunt medic. Nu sunt inginer biotehnist. Nu sunt avocat. Cu toate acestea, citesc, ascult, apreciez și încerc să-i înțeleg pe cei care sunt.

Am fost bancher de investiții până când politica a făcut imposibilă continuarea practicării profesiei mele. Am fost instruit ca strateg de portofoliu – așa că scrutez lumea urmărind fluxurile financiare și alocarea resurselor. Am fost, de asemenea, instruit ca generator de conspirație – conspirațiile fiind principiul fundamental de organizare a modului în care lucrurile se fac în lumea noastră. Abia după ce am părăsit instituția, am aflat că cei care nu erau în club au fost instruiți să disprețuiască și să evite conspirațiile – un truc inteligent care le sabotează eforturile de a aduna puterea.

Răspunsul meu la a trăi în război cu agențiile guvernului SUA pentru o vreme a fost să răspund la întrebările oamenilor care erau suficient de curajoși și curioși pentru a-mi cere părerea. De-a lungul multor ani, acel răspuns s-a transformat în două afaceri. Unul a fost Raportul Solari, care continuă să crească ca rețea globală de informații – căutăm să ne ajutăm reciproc să înțelegem și să navigăm ce se întâmplă și să contribuim la rezultate pozitive. Celălalt servea ca consilier de investiții pentru persoane fizice și familii prin intermediul serviciilor de consultanță pentru investiții Solari. După zece ani, am transformat acea afacere în realizarea unui ecran ESG. Ceea ce își doresc cei care îl folosesc – altfel nu este ușor disponibil pe piața cu amănuntul – este un ecran care reflectă cunoștințele despre corupția financiară și politică. Urmărirea corupției metastazante este o artă, nu o știință.

Mulți dintre clienții mei și copiii lor au fost devastați și epuizați de eșecurile din domeniul sănătății și corupție – iar cel mai comun catalizator al acestei devastări a fost moartea și rănirea vaccinului.

Când ajutați o familie cu finanțele sale, este imperativ să înțelegeți toate problemele lor de risc. Succesul lor financiar depinde de atenuarea cu succes a tuturor riscurilor – fie financiare, fie nefinanciare – pe care le întâmpină în viața lor de zi cu zi. Riscurile nefinanciare pot avea un impact major asupra alocării resurselor familiale, inclusiv atenția, timpul, activele și banii.

Mulți dintre clienții mei și copiii lor au fost devastați și epuizați de eșecurile din domeniul sănătății și corupție – iar cel mai comun catalizator al acestei devastări a fost moartea și rănirea vaccinului. După experiențele lor îndelungate și oribile cu instituția medicală, ei ar întreba invariabil: „Dacă corupția este atât de rea în medicină, alimente și sănătate, ce se întâmplă în lumea financiară? Înghețați de gând, vor căuta un profesionist financiar care era școlarizat în guvernul SUA și corupție financiară. Și m-ar găsi.

Rezultatul acestui flux de oameni strălucitori, educați, binecuvântați cu resursele pentru a-mi plăti timpul, a fost că, timp de zece ani, am primit o educație destul de mare despre dizabilitățile și moartea cauzată copiilor noștri de ceea ce eu numesc acum „marea otrăvire. ” Am avut ocazia să prețuiesc în mod repetat daunele cauzate de oameni tuturor celor interesați – nu doar copiilor afectați, ci părinților lor, fraților și generațiilor viitoare – cartografierea costurilor financiare ale rănirii vaccinului din nou și din nou și din nou. Aceste cazuri nu au fost atât de neobișnuite pe cât te-ai putea aștepta. Studiile indică faptul că 54% dintre copiii americani au una sau mai multe boli cronice. Medicii în care am încredere îmi spun că numărul este de fapt mult mai mare, deoarece mulți copii și familiile lor nu își pot permite îngrijirea și testele necesare pentru a diagnostica în mod corespunzător ceea ce îi suferă.

Una dintre mamele prezentate în VAXXED – un documentar care trebuie vizionat pentru orice cetățean treaz, la fel ca și continuarea sa VAXXED II: The People’s Truth – a estimat că un copil puternic autist ar costa 5.000 dolari pentru creșterea și îngrijirea de-a lungul vieții. Când clienții mei care erau bunicii au insistat că nu vor interfera cu alegerile de vaccinare ale copiilor lor pentru că „nu era treaba lor”, aș spune: „Chiar? Cine are 5MM USD? Tu sau copiii tăi? Când copiii tăi au nevoie de 5 milioane de dolari pentru a-și crește copilul rănit prin vaccin, o să-i refuzi? Sunteți bancherul, iar banii dvs. sunt în pericol aici, deci este afacerea dvs. Vreți să cheltuiți 5MM USD pentru creșterea unei familii puternice de-a lungul generațiilor sau pentru gestionarea unui copil cu dizabilități care nu trebuia să fie handicapat? ” Adesea, cheltuielile de 5 milioane USD se traduc și în divorț,depresie și oportunități pierdute pentru frați.

Clienții mei m-au ajutat să găsesc cele mai bune resurse – cărți, documentare, articole – despre vaccinuri. Veți găsi multe dintre ele legate sau revizuite la Raportul Solari , inclusiv în Biblioteca noastră .

                                        De ce…

Dintre toate întrebările pe care le-am avut, cea la care am petrecut cel mai mult timp cercetând și gândindu-mă a fost de ce. De ce unitatea medicală a otrăvit intenționat generații de copii? Mulți dintre scriitorii care au cercetat și au scris despre vătămarea și moartea vaccinului au presupus că este o aberație – rezultată din ortodoxia unei instituții medicale care nu putea să facă față greșelilor și răspunderilor sale. Asta nu a avut niciodată sens pentru mine. Scrierile lui Forrest Maready, Jon Rappoport, Dr. Suzanne Humphries și Arthur Firstenberg m-au ajutat să înțeleg rolul vaccinurilor în trucul personal al economisirii de bani pentru companiile de asigurări și pentru persoanele cu răspundere legală.

Iată un exemplu al modului în care trucul se poate juca. O toxină creează o boală. Toxina ar putea fi pesticide sau poluare industrială sau radiații tehnologice fără fir. Toxina dăunează milioane de oameni și comunităților lor. Companiile sau furnizorul lor de asigurări pot fi răspunzători pentru încălcări civile sau penale. Apoi, un virus este blamat. Un „remediu” se găsește într-un „vaccin”. Expunerea la pesticide sau alte substanțe toxice este oprită la momentul introducerii vaccinului și, presto, boala dispare. Vaccinul este declarat un succes, iar inventatorul este declarat erou. O potențială catastrofă financiară a fost transformată în profit, inclusiv pentru investitori și fonduri de pensii. Ca strateg de portofoliu,Recunosc că a fost un truc strălucit și probabil a protejat industria asigurărilor de pierderile falimentare pe care le-ar experimenta dacă ar trebui să compenseze în mod echitabil oamenii și familiile distruse.

Mulțumită muncii lui Robert Kennedy și Mary Holland de la apărarea sănătății copiilor, înțeleg acum profiturile enorme generate de așa-numitele „vaccinuri” ulterioare adoptării Legii naționale privind accidentarea vaccinului în copilărie din 1986 și crearea Legii naționale a vaccinului Program de compensare – un mecanism federal fără culpă pentru compensarea leziunilor sau deceselor legate de vaccin prin stabilirea unei proceduri de reclamație care implică Curtea Statelor Unite pentru Reclamații Federale și maeștrii speciali. Numiți un „medicament” sau un cocktail de biotehnologie „vaccin”, iar companiile farmaceutice și biotehnologice sunt libere de orice răspundere – contribuabilul plătește. Din păcate, acest sistem a devenit o invitație deschisă de a face miliarde din „produse injectabile”, în special acolo unde reglementările și legile guvernamentale pot fi utilizate pentru a crea o piață garantată prin mandate.Pe măsură ce agențiile guvernamentale și legiuitorii, precum și mass-media corporativă au dezvoltat diferite scheme pentru a participa la miliarde de profituri, au rezultat conflicte de interese semnificative.

Legea privind pregătirea publică și pregătirea pentru situații de urgență (PREPA sau PREP Act) a devenit lege în 2005, adăugând libertăților corporative de răspundere. Legea „este un scut controversat de răspundere civilă, care are drept scop protejarea producătorilor de vaccinuri împotriva riscurilor financiare în cazul unei urgențe declarate de sănătate publică. Actul conferă în mod special producătorilor de medicamente imunitatea de la răspunderea financiară potențială pentru studiile clinice de. . . vaccin la discreția puterii executive a guvernului. PREPA întărește și consolidează supravegherea litigiilor împotriva companiilor farmaceutice sub controlul secretarului pentru sănătate și servicii umane.” (Wikipedia)

                                Ingineria epidemiilor

De-a lungul timpului, aceasta a evoluat către ingineria epidemiilor – versiunea medicală a steagurilor false. În teorie, acestea pot fi „psyops” sau evenimente concepute cu război chimic, biowarfare sau tehnologie fără fir. Dacă sună ciudat, scufundați-vă în toate scrierile „indivizilor vizați”.

Am aflat despre această mână de primă mână când litigam cu Departamentul de Justiție și mă confruntam cu hărțuire fizică semnificativă. Am încercat să angajez mai multe firme de securitate; îmi verificau referințele și apoi refuzau lucrarea, spunând că este prea periculos. Ultimul i-a fost milă și m-a avertizat să nu-mi fac griji cu privire la armamentele electronice, făcându-mi să știu că principala mea problemă ar fi războiul biologic de calitate inferioară. Acest expert în luptă biologică a prezis că echipa adversă va face găuri în peretele casei mele și va injecta „dușmanul invizibil”. Destul de sigur, exact asta s-a întâmplat. Mi-am vândut casa și am plecat din oraș. Această călătorie a început un proces îndelungat de învățare a modului în care se folosesc armele otrăvitoare și neletale – fie pentru a muta oamenii din apartamentele cu chirie, pentru a îmbolnăvi persoanele în vârstă pentru a le muta în locuințe mai scumpe subvenționate de guvern,combate ținte politice sau de afaceri sau slăbește sau ucide justițiabilii – și lista continuă. Intoxicația s-a dovedit a fi o tactică mult mai obișnuită în jocul războiului politic și economic din America decât am înțeles anterior.

Americanii arătau din ce în ce mai mult ca un popor care se luptă cu o mare cantitate de toxicitate a metalelor grele.

După ce am terminat litigiul, am petrecut câțiva ani detoxifiant de toxicitatea metalelor grele – inclusiv de plumb, arsen și aluminiu. În timp ce conduceam prin America, mi-am dat seama că nu eram doar eu. Americanii arătau din ce în ce mai mult ca un popor care se luptă cu o mare cantitate de toxicitate a metalelor grele. În procesul de scădere semnificativă a nivelurilor mele neobișnuit de ridicate de metale grele, am aflat ce diferență făcuse încărcătura toxică în perspectiva mea, energia mea și abilitatea mea de a gestiona informații complexe.

Acest lucru mă aduce la întrebarea ce este exact un vaccin și ce anume se află în preparatele injectate în oameni astăzi, precum și în preparatele vrăjitoarelor în curs de dezvoltare.

Țesut fetal abandonat, țesut animal, aluminiu, mercur, materiale modificate genetic și ce altceva?

                            Ce este, exact, un vaccin?

În 2017, cercetătorii italieni au analizat ingredientele a 44 de tipuri de așa-numite „vaccinuri”. Au descoperit resturi de metale grele și contaminare biologică în fiecare vaccin uman testat. Cercetătorii au declarat: „Cantitatea de corpuri străine detectate și, în unele cazuri, compozițiile lor chimice neobișnuite ne-au nedumerit”. Apoi au tras concluzia evidentă, și anume că, deoarece micro- și nanocontaminanții nu erau „ nici biocompatibili, nici biodegradabili ”, erau „biopersistenți” și puteau provoca efecte inflamatorii imediat – sau mai târziu.

Țesut fetal abandonat, țesut animal, aluminiu, mercur, materiale modificate genetic și ce altceva?

Oricare ar fi fost ingredientele vaccinurilor până în prezent, nimic nu este mai bizar și deranjant decât propunerile a ceea ce ar putea fi inclus în ele în viitor. Strategiile – deja bine finanțate și în curs de desfășurare – includ nanotehnologia interfeței creier-mașină, dispozitive digitale de urmărire a identității și tehnologie cu o dată de expirare care poate fi gestionată și oprită de la distanță. Un raport indică faptul că guvernul danez și Marina SUA plătiseră o companie de tehnologie din Danemarca pentru a produce un cip injectabil care să fie compatibil cu una dintre criptomonedele de top.

Am citit recent recenzia excelentă a lui Mary Holland din 2012 asupra deciziilor instanțelor americane privind vaccinul („Vaccinarea obligatorie, Constituția și mandatul hepatitei B pentru sugari și copii mici”, Jurnalul Yale de politici, drept și etică în domeniul sănătății) și am înghețat și m-am gândit „De ce numim produsele injectabile pe care Bill Gates și colegii săi le promovează„ vaccinuri ”? Chiar sunt vaccinuri? ”

               Capitalismul de supraveghere este în curs

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu modul în care Bill Gates și-a făcut și și-a păstrat averea. El a achiziționat un sistem de operare care a fost încărcat în computer. Se zvonea că agențiile de informații americane aveau o ușă din spate. Explozia simultană și bruscă a virușilor computerizați a făcut atunci necesară actualizarea regulată a sistemului de operare, permițându-i lui Gates și asociaților săi să adauge în mod regulat ceea ce doreau în software-ul dvs. Unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de software ai mei mi-a spus odată în anii ’90 – când Microsoft a decolat cu adevărat – „Microsoft face cu adevărat un software foarte rau”. Dar, desigur, software-ul nu era chiar afacerea lor. Compania lor a fost accesarea și agregarea tuturor datelor dvs. Capitalismul de supraveghere era în curs.

Departamentul de Justiție a lansat un caz antitrust împotriva Microsoft în 1998, exact când cele 21 de miliarde de dolari au început să dispară din guvernul SUA – fără îndoială, cu ajutorul unor software și sisteme IT special concepute. În timpul negocierilor de soluționare care i-au permis lui Gates să-și păstreze averea, a început Fundația Gates și noua sa carieră de filantropie. Am râs zilele trecute, când tweet-ul meu despre unul dintre articolele lui Robert Kennedy Jr. din Children’s Health Defense – care descrie tehnologia groaznică pe care Gates speră să o lanseze prin „injectabile” – a inspirat un răspuns: „Ei bine, cred că este în sfârșit îndeplinindu-și partea de reglementare antitrust. ”

Dacă te uiți la ceea ce se creează și se propune în modul injectabilelor, mi se pare că aceste evoluții tehnologice sunt organizate în jurul mai multor obiective potențiale.

Primul și cel mai important obiectiv este înlocuirea sistemului valutar existent în dolari SUA utilizat de populația generală cu un sistem de tranzacții digitale care poate fi combinat cu identificarea și urmărirea digitală. Scopul este de a termina monedele așa cum le cunoaștem și de a le înlocui cu un sistem de card de credit încorporat care poate fi integrat cu diferite forme de control, inclusiv cu controlul minții. „De-dolarizarea” amenință sistemul global de rezerve în dolari. Oferta de bani M1 și M2 a crescut cu două cifre în ultimul an, ca urmare a unei noi runde de relaxare cantitativă a Fed.Motivul pentru care nu am intrat în hiperinflație se datorează scăderii dramatice a vitezei banilor ocazionată de transformarea Covid-19 într-o închidere tehnică a activității economice semnificative și falimentul a milioane de întreprinderi mici și mijlocii. Managerii sistemului dolarului se află sub presiune urgentă pentru a utiliza noi tehnologii pentru a centraliza fluxurile economice și a-și păstra controlul asupra sistemului financiar.

La fel cum Gates a instalat un sistem de operare în computerele noastre, acum viziunea este de a instala un sistem de operare în corpurile noastre și de a folosi „viruși” pentru a solicita o instalare inițială urmată de actualizări regulate.

Un coleg mi-a spus odată cum a apărut Dicționarul Webster. Webster a spus că modul în care răufăcătorii vor schimba Constituția nu a fost modificând-o, ci schimbând definițiile.

                                        Un atac legal furtunos

Acum apreciez de ce Gates și colegii săi vor să numească aceste tehnologii „vaccinuri”. Dacă pot convinge politicile corpului că cardurile de credit injectabile sau urmăritoarele de supraveghere injectabile sau nanotehnologiile de interfață creier-mașină injectabile sunt „vaccinuri”, atunci se pot bucura de protecția a un secol sau mai mult de decizii legale și legi care susțin eforturile lor de a mandata ce vor să facă. De asemenea, pot insista ca contribuabilii americani să finanțeze, prin intermediul Programului Național de Compensare a Vătămărilor, daunele pentru care altfel ar fi răspunzători ca urmare a experimentelor lor – și a încălcărilor Codului de la Nürnberg și a numeroaselor legi civile și penale – cu privire la populatie generala. Schema este destul de inteligentă. Convingeți populația generală să definească noile preparate injectabile de înaltă tehnologie drept „vaccinuri,”Și le pot strecura direct în conducta de vaccinare. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la boala și moartea care vor rezulta din ceva ce acest lucru nefiresc a dat atât de repede. Libertatea de răspundere garantată prin legea PREP prin declararea unei situații de urgență – și capacitatea de a menține situația de urgență prin urmărirea contactelor – îi poate proteja de răspunderea pentru mii, dacă nu chiar pentru milioane de decese și dizabilități care ar putea urma o astfel de experimentare umană. În mod ideal, ei pot da vina pe moarte asupra unui virus.Libertatea de răspundere garantată de legea PREP prin declararea unei situații de urgență – și capacitatea de a menține situația de urgență prin urmărirea contactelor – îi pot proteja de răspunderea pentru mii, dacă nu chiar pentru milioane de decese și dizabilități care ar putea urma o astfel de experimentare umană. În mod ideal, ei pot da vina pe moarte asupra unui virus.Libertatea de răspundere garantată de legea PREP prin declararea unei situații de urgență – și capacitatea de a menține situația de urgență prin urmărirea contactelor – îi pot proteja de răspunderea pentru mii, dacă nu milioane de decese și dizabilități care ar putea urma astfel de experimente umane. În mod ideal, ei pot da vina pe moarte asupra unui virus.

Un coleg mi-a spus odată cum a apărut Dicționarul Webster. Webster a spus că modul în care răufăcătorii ar schimba Constituția nu a fost modificând-o, ci schimbând definițiile – un atac legal furtunos.

Cred că Gates și industriile farmaceutice și biotehnologice ajung literalmente la crearea unei rețele globale de control prin instalarea componentelor interfeței digitale și conectarea la noul cloud JEDI de 10 miliarde de dolari al Microsoft la Departamentul Apărării, precum și la contractul cloud Amazon de mai multe miliarde pentru CIA care este împărtășit cu toate agențiile de informații americane. De ce credeți că președintele Trump organizează armata pentru a stoca seringi pentru vaccinuri? Este probabil pentru că armata instalează sistemul de operare în roaming pentru integrare în cloud-ul lor. Amintiți-vă – câștigătorul în cursa superputerii AI este sistemul AI cu acces la cele mai multe date. Accesarea corpului tău și a corpului meu 24/7 generează o mulțime de date. Dacă chinezii o fac, americanii vor dori să o facă și ei. De fapt,lansarea „sistemelor de operare” umane poate fi unul dintre motivele pentru care concurența în jurul telecomunicațiilor Huawei și 5G a devenit atât de frământată. După cum ne-a avertizat Frank Clegg, fostul președinte al Microsoft Canada, 5G a fost dezvoltat de israelieni pentru controlul mulțimii.

În fața „de-dolarizării” la nivel mondial, acesta este modul în care sindicatul dolarului poate afirma controlul central de care are nevoie pentru a-și menține și extinde puterea financiară în moneda globală de rezervă. Aceasta include protejarea conducerii sale de răspunderea civilă și penală legată de nivelurile explozive de fraudă financiară și medicală din ultimele decenii.

Trebuie să nu mai permitem ca aceste preparate să fie menționate printr-un cuvânt pe care instanțele și populația generală îl definește și îl tratează ca medicament și să le protejeze de răspunderea juridică și financiară.

Ceea ce mă aduce înapoi la tine și la mine. De ce numim aceste formulări „vaccinuri”? Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere injectabile nu sunt medicamente. Cardurile de credit injectabile nu sunt medicamente. O interfață injectabilă creier-mașină nu este un medicament. Imunitatea juridică și financiară pentru companiile de asigurări nu creează imunitatea umană împotriva bolilor.

Trebuie să nu mai permitem ca aceste preparate să fie menționate printr-un cuvânt pe care instanțele și populația generală îl definește și îl tratează ca medicament și să le protejeze de răspunderea juridică și financiară.

Autorii acestei fraude încearcă un truc foarte elegant – unul care îi va ajuta să meargă mult mai repede și să anuleze mult risc – pe cheltuiala noastră. Înțeleg de ce o fac.

Ceea ce nu înțeleg este de ce îi ajutăm. De ce acceptăm să numim aceste vaccinări bizare și profund periculoase „vaccinuri”? Oricare ar fi ele, nu sunt medicamente.

Deci, care va fi convenția noastră de numire? Ce nume le vom da otrăvurilor relevante, metalelor dăunătoare neurologic și cătușelor digitale?

Oricum le-am numi, știu un lucru. NU SUNT MEDICAMENTE, ceea ce înseamnă că sunt siguri că nu sunt vaccinuri.

                                                                Catherine Austin Fitts, Raportul Solari

Citiți și Cercetător român din SUA: Noile „vaccinuri” nu sunt vaccinuri

1 Comment

  1. Gheorghe

    Foarte bun articolul pe fond, dar: 1. Traducerea sufera, parca e pe automat, 2. E cam lunguiet, e in stil american. Trebuie esentializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.