Cap limpede

Vagi amintiri…

  Într-un discurs din iunie 2012, ținut în fața Camerei Lorzilor din Londra, Peter Sutherland aducea următoarele analize: „Uniunea Europeană […]

 

Într-un discurs din iunie 2012, ținut în fața Camerei Lorzilor din Londra, Peter Sutherland aducea următoarele analize: „Uniunea Europeană trebuie să facă tot ce-i stă în putință pentru a distruge omogenitatea internă a națiunilor europene“.

Haideți să ne imaginăm că într-o frumoasă dimineață de primăvară luăm metroul din Piața Universității, pentru a merge în Ghencea. Când ajungem la destinație, stupoare, avem impresia că am ajuns în Algeria sau în Somalia! În jurul nostru numai negri și arabi, devenim martorii unei lumi în care nu ne mai recunoaștem țara de origine, în doar 20 de minute de călătorie, ajungând străini în propria țară. Nu înțelegem ce scrie pe firmele magazinelor și cu atât mai puțin limbile vorbite în jurul nostru. Înaintând și căutând repere de care să ne mai agățăm, crezând, totuși, împotriva tuturor aparențelor că poate mai suntem în România noastră dragă, începem să ne simțim din ce în ce mai amenințați de privirile ascuțite din jur, care ne săgetează tot mai insistent, pentru că avem ghinionul să purtăm pe față culoarea statului care i-a îngrămădit ca pe niște șobolani, în ghetourile pe care le-au transformat demult în vagi amintiri românești!

Ce am simți dacă acest fenomen de înstrăinare a pământului strămoșesc ar fi favorizat de politici sociale impuse de la Bruxelles, care recurg legal la toate abuzurile posibile, pentru a favoriza această invazie în detrimentul identității, libertății și siguranței populației autohtone? Această mostră de adevăr reprezintă infima parte a realității pe care o trăiesc astăzi cei din Vest. Intelectualii independenți și integri care nu vor neapărat să depindă de recunoașterea doxei, fiind din această cauză extrem de marginalizați, mărturisesc următoarele: „Ceea ce se întâmplă în Europa prin această invazie islamică pilotată de la Bruxelles și secundată cu efervescență de trădătorii interni este mai gravă decât cele două războaie mondiale! Acest fenomen de înlocuire reprezintă un genocid legalizat al identității, culturii și a poporului european. Preferința musulmană instituționalizată și practicată de elite este o unealta agresivă de epurare etnică, pentru nimicirea memoriei creștine și a originilor noastre civilizate.

Pentru a nu alarma populațiile care trăiesc în zonele extraurbane, semirurale și rurale, numărul musulmanilor este trunchiat de toate recensămintele. Numărul lor fiind în general împărțit în 2/3, pentru a favoriza dezbaterile televizate unde jurnaliștii vânduți, pseudo-intelectualii și marii sociologi fără temei privilegiază mai degrabă pistele rasismului, xenofobiei și al paranoiei generalizate, care ar emana dintr-o nevroză primară a civilizaților indigene, fiind frustrate de propriul lor declin! Orașe în care cu greu mai vezi un autohton sunt cu sutele în jurul marilor aglomerații occidentale și, totuși, s-ar părea că europenii de viță (înlocuiții), îndeosebi cei patrioți, creștini și de culoare albă, suferă în colectivitate de o maladie a ochilor care împiedică deosebirea culorilor, diagnosticul dat de doxă fiind „Acromatopsia generalizată“, agravată de un complotism cronic!

                                              Mihai ȘERBAN, autorul lucrării : „Manifest. Cartea Neagră a României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.