Lichele

„Vedete” de televiziune și „profesori” la Școala de Politruci Globaliști: Barbă Albastră și Penisul cu Ochelari

                         Intelighentzia de la Ș.N.S.P.A. La această Școală „Națională“ (Nota […]

                         Intelighentzia de la Ș.N.S.P.A.

La această Școală „Națională“ (Nota redacției „Justițiarul”: Școala Naţională de Studii Politice și Administrative – SNSPApredau „profesori“ ca Alfred Bulai[1] și nevastă-sa de-a doua, Ana Bulai[2] – căci „deontologul“ cu „șoriciul gros“[3] Bulache a abandonat-o pe Dana Deac, prima nevastă, cînd ea s-a îmbolnăvit de cancer la sîn și nici nu i-a plătit pensie alimentară copilului lor decît după ce a fost dat în judecată de trei ori![4] –, ca sociologul „național“ Marius Pieleanu-Obsedatu’[5], ca socrii lui Pieleanu, care l-au tras și pe el acolo, și alții.

Alfred Bulai

Amintiți-vă că, în prima decadă a lunii octombrie 2017, la o emisiune de la Antena 3, comentînd dezvăluirile unor ofițeri ca generalul (r.) Dumitru Iliescu și colonelul (r.) Daniel Dragomir, „profesorul“ Marius Pieleanu a dezavuat atitudinea colonelului (r.) Daniel Dragomir și, în subsidiar, a celorlalți, pe motiv că ei nu trebuiau să facă respectivele dezvăluiri, întrucît, zicea Marius Pieleanu-Curvaru’, ca un prost senin, „în S.R.I. și, în genere, în Serviciile Secrete, legea de bază e omertà!“ El n-a citit legile Siguranței Naționale, ci romanele polițiste, despre Mafia, ale lui Mario Puzo.

Marius Pieleanu

 

Adică el a substituit legile și principiile activității de spionaj și contraspionaj ale Serviciilor Secrete ale unei națiuni cu „legea“ de bază a Mafiei, omertà! Prin această enormitate, el a indus suspiciunea că, poate, se teme ca nu cumva pe lista cu persoanele indicate de colonelul (r.) Daniel Dragomir ca „acoperiți“ să nu figureze și numele său![6]
În urmă cu cîțiva ani Marius Pieleanu mai venise, cu aceeași față de prost senin, cu altă asemenea idee creață: să fie desființat gradul de general – fiind contrazis, prompt și vehement, de amfitrionul emisiunii, Radu Tudor!

Vă dați seama ce „carte“ știe „conferențiarul universitar doctor“ Marius Puleanu-Pionu’ și ce „deontologie“ aplică?! Și, în consecință, ce discipoli deștepți și „morali“ produce cohorta de „profesori“ de la Ș.N.S.P.A.?! Și cu ce efecte sociale?!

Să ne mai mirăm, atunci, că avem atîția tîmpiți sau atîtea curve, curvete, curviștine și curvuțe cu diplomă universitară și cu doctorate?! Că unele au fost promovate chiar pe post de ministru doar pentru calitățile lor viscerale, una dintre ele fiind poreclită în mediul elitei noii nomenclaturi cu măgulitorul cuvînt „salteluța“?!?

Un astfel de exemplu a fost cazul directoarei unui renumit Colegiu Național din Capitală: era o tînără văduvă, dar „buuună!“ ca „animal politic“! A fost avansată inspector școlar, dar păstrîndu-și și postul de directoare, care, în fapt, era suplinit de directoarea adjunctă a Colegiului.

Cînd ajungea ministru al Învățămîntului un bărbat, era plasată pe un post din ce în ce mai înalt în ierarhia ministerului, ajungînd pe funcția de director al Departamentului pentru Relațiile cu Străinătatea – deși nu știa nici o limbă străină, ea fiind, la bază, profesoară de matematică.

Apoi, cînd Ecaterina Andronescu-Indispensabila revenea pe postul de ministru al Învățămîntului, tînăra văduvă-mult-promovată era retrimisă pe postul de director al Colegiului de unde fusese culeasă pentru că avea „potențial“.

Cel mai înalt și mai îndelungat post ocupat de juna văduvioară fusese de ministru-adjunct pentru Învățămîntul Preuniversitar, în vremea ministeriatului lui Alexandru Athanasiu – cărturarul care, la orice emisiune TV dădea cel puțin 11,13 citate.

Cînd el a fost înlocuit de Ecaterina Andronescu-Abramburica, aceasta a trimis-o, din nou, pe omnipotenta vădană-ministreasă-adjunctă de la munca pe saltea la munca de jos – nu se știe unde, fiindcă, de atunci, a dispărut „ca măgaru-n ceață“: nu s-a mai auzit nimic de ea; postul de director al Colegiului Național respectiv fusese, deja, ocupat definitiv de aceea care-i fusese adjunctă dotatei vădane directoare!

Să ne mai amintim că, nu demult, Teodor Baconschi-Jacuzi a decis să fie mai radical în exprimare[7] și chiar se lamentase că „am ajuns să fim conduși de tîrfe!“ Dar nu le-a indicat care sunt respectivele „tîrfe“, deși unora dintre ele le pupase mîna pîn-la cot cu multă obsecviozitate!

Consider, totuși, că președintele Traian Băsescu a extrapolat ilicit atunci cînd a spus că „școala românească produce tîmpiți“ și presupun că s-a gîndit doar la Ș.N.S.P.A., unde conf. univ. dr. Marius Pieleanu[8] face slalom printre cursuri, sondaje și rețele de curve de lux pe care le frecventează sau pe care le „formează“ el, că doar e „formator de opinie“!

E curios cum reușește „profesorul“ Marius Pieleanu-Sondoru’ să frecventeze rețelele de curve de lux cînd nevastă-sa este comisar șef la Penitenciare[9]. Nu pune gaborii pe urmele sale?!

În pofida articolelor demascatoare, toți acești „deontologi” apar pe sticla televizoarelor cu un tupeu formidabil, cu o față senină de parcă „nici usturoi n-au mîncat și nici gura nu le miroase“, dar neîntrecuți în a da directive morale – „Bulaii” și Pieleanu fiind, de departe, pe primele locuri atît la apariții, cît și la tupeu!

                                                                                                                       Majadahonda
                                                                                                                      (Incorect Politic)

 

[1] Cf. http://www.wowbiz.ro/sociologul-alfred-bulai-a-scapat-de-pensia-alimentara-pe-care-i-o-achita-baiatului-pe-care-l-are-cu-dana-deac-bulai-a-fost-numit-recent-in-conducerea-_188609.html

[2] Cf. https://romanicablues.wordpress.com/2015/10/19/stiati-ca-ana-bulai-nu-este-fiica-ci-sotia-lui-alfred-bulai/

[3] Cf. http://serastttos.blogspot.ro/2011/05/bulaii.html

[4] Cf. http://www.wowbiz.ro/scandalos-copilul-danei-deac-dat-tatal-judecata-neplata-pensiei-alimentare-dupa-rupt-relatia-celebra-ziarista-sociologul-alfred-bulai-refuzat-opt-ani-i-dea-vreun-ban-cosmin-16187609; vezi și: http://www.stirilekanald.ro/sociologul-alfred-bulai-a-scapat-de-pensia-alimentara-pe-care-a-trebuit-sa-i-o-achite-baiatului-pe-care-l-are-cu-dana-deac-bulai-a-fost-numit-recent-i_64800.html

[5] Cf. https://beheader69.wordpress.com/2014/02/12/alexandreanul-marius-pieleanu-portret-de-obsedat-sexual/

[6] Cf. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Lista-lui-Dragomir.-Comisia-SRI-a-dezvaluit-cine-sunt-cele-65-de-persoane-care-ar-trebui-audiate.-11-jurnalisti-15-politiceni-si-13-oameni-de-afaceri-printre-cei-care-sunt-%E2%80%9Edeconspirati-ca-ofiteri-SRI-146220 ; http://evz.ro/lista-dragomir-dezvaluiri-manda.html

[7] Cf. http://jurnalul.ro/stiri/politica/teodor-baconschi-dat-afara-din-mae-ce-a-facut-fostul-ministru-713985.html

[8] Vezi, pe larg, http://www.badpolitics.ro/sociologul-marius-pieleanu-recidiveaza-a-fost-prins-din-nou-la-curve/#more-25121

[9] Cf. http://bn24.ro/iohannis-a-inaintat-o-in-grad-pe-sotia-facatorului-de-sondaje-al-psd-marius-pieleanu/

1 Comment

  1. madmax

    Nu am stiut ca si acest Pieleanu este de la SNSPA (Stefan Gheorghiu, de fapt). Stilul lui guresh nu mi-a placut niciodata! Acum e clar de ce e invitat super des la TVR ca “analist”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.