Observator

Viața e nedreaptă…

  De ce, Ludovic? De ce? De ce să-mi frângi inima și să-ți depui tu mandatul, când președintele Klaus a […]

 

De ce, Ludovic? De ce? De ce să-mi frângi inima și să-ți depui tu mandatul, când președintele Klaus a spus că voi, liberalii, ați fost FOARTE TARI la alegerile astea, căci spre deosebire de nenorocitul ăla de PE-SE-DEU care s-a acoperit de ridicol și s-a făcut de râs câștigând ca un nesimțit alegerile, voi ați fost minunați și le-ați pierdut, reușind, în triumf, 25 de procente din cele 35 pe care vi le-ați propus și care erau CA ȘI SIGURE… dar ce să ne mai strofocăm acum pentru 10 procente prăpădite!

Uite, președintele numai ce a ieșit și a explicat că, de fapt, situația de față e „pohta ce-a pohtit-o” dânsul. Atât de abil a fost… i-a ieșit exact, dar exact ce și-a dorit! Adică PENELEUL stă acum cu chiloții lui Rareș Bogdan în vine și simte o răsuflare caldă-n ceafă de la acel USEREU ușor isterizat de evidența că, dacă președintele „dă dreapta” nu se purta ca un idiot în ultima perioadă a campaniei electorale iar PENELEUL „dă dreapta” nu guverna magnific cu Cîțu, Anisie și Grindă-Ștefan, poate că nici susținătorii adormiți ai CIUMEI ROȘII nu ar fi apucat să se enerveze („Sunt grei bătrânii de urnit/Dar de-i urnești sunt greu de-oprit!”- George Coșbuc a zis asta, nu eu…) și nu s-ar fi deplasat până la secția de vot, să-i fleoștească o ștampilă-n freză luʹ „construcția dreapta” a președintelui!

Ficusul luminat a spus, în aceeași declarație de presă din 7 decembrie 2020, că NU EXISTĂ UN CÂȘTIGĂTOR CLAR AL ACESTOR ALEGERI. În depărtare s-a auzit un nino! nino! stins. Pe măsură ce Klaus a explicat, din ce în ce mai încrezător în capacitatea sa de a înțelege fenomenele electorale simple, că prin comparație cu scrutinul din 2016, PE-SE-DE-ul a pierdut alegerile din 2020, sunetul sirenelor începea să crească în intensitate, ca și cum s-ar fi îndreptat către Cotroceni!

                                                                                                                        Luminița ARHIRE

P.S. Ultima imagine pe care mi-o voi aminti a acestui măreț destin de prim-ministru, este cea din seara de 6 decembrie 2020, după închiderea urnelor, când Ludovic cel Minunat afirma solemn că PENELEU a câștigat alegerile și la procentaj, și din punct de vedere moral (!!! n.n.), însoțit de Siegfried Mureșan (arătând exact ca un viitor premier de coaliție de dreapta născută-n crampe prezidențiale) și de Rareș Bogdan (arătând exact ca un viitor președinte al unui partid ce tocmai a pierdut alegerile cu 24-25%!).

 

 

6 Comments

 1. George

  Intrebarea este: Rares Bogdan a mai facut si de data asta cate 120 de cruci pe minut privind ecranul cu scorul, ca la prezidentiale?

 2. Malagamba

  Luminita Arhire, ai gresit intr-un singur loc. Nu exista “PENELEU:. EXISTA doar PENELEPRA !!

 3. gigimutu

  ha ha ha!!!

  peeeeee seeeee deeeee!!!!!
  imi vine sa pling cu lacrimi de crocodil, cind il vad pe orbanache cum se da de ceasul mortii, cum isi da demisia, si cum spune ” am facut tot ce a fost omeneste posibil ”, bleah!!!! bine ca ai plecat, urmeaza iohan, statia are peronul pe partea dreapta! la JILAVA!!!!!

  • Malagamba

   Neah, nu la Jilava. CI LA ZIDUL DE LA TIRGOVISTE
   impreuna cu “consoarta” mare comercianta de copii.
   si cu un alt cuplu celebruL fameglia de subumani Basila

   • gigimutu

    da, ai dreptate, Tirgovistea il asteapta pe fuhrer.

    m-am bucurat enorm cind am aflat ca baseala e expirat si a iesit pe usa din dos a parlamentului, idem si pentru tradatorii pontache si tradiceanu!!! voi bea o sampanie pentru aceste stiri!!!

 4. Virusul asta,impins cu tavalugul peste romani ca si peste intreaga lume,a trezit din morti omenirea,pana la urma.Astfel el ajuta istoriei sa arate ca lumea nu e calcata in picioare totusi.Omenirea este coordonata de niste filoane ascunse ale divinitatii.Ceace abia se zareste acum maine,poimaine se va lumina cu totul,eliberand suspinele si temerile omenirii.Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.