Fără categorie

Viclene planuri au dușmanii noștri. Asta vrem în București?

  Cazul Nicușor Dan: Preşedinte al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) care a salvat… nimic, totuși Nicuşor a devenit în mintea […]

 

Cazul Nicușor Dan: Preşedinte al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) care a salvat… nimic, totuși Nicuşor a devenit în mintea telespectatorilor un salvator, salvatorul telespectatorilor, care uniune s-a în transformat în Uniunea Salvaţi România (USR) care nici ea nu a salvat nimic, Nicușor se retrage din funcţia de șef pentru că nu e de acord cu politica anticreştină a USR privind căsătoria și așa, iaca, a câștigat pe telespectatorii creștinii ortodocși.

Aşa cum în 2017-2018 l-au diabolizat pe „Dragnia” ca în 2018 să îl asocieze cu referendumul pentru căsătorie și să îl dea de pământ cu referendum cu tot, aşa acum l-au victimizat pe Nicușor ca să fie asociat cu lupta celor victimizaţi de PSD pentru binele românilor.

Doi ani mai târziu, în prezent, Nicușor Dan, dizidentul anti PSD și anti USR este susţinut de USR, PLUS, PNL Iohannis să ajungă primar la Bucureştiului.

Chiar nu v-ați prins de manevră?

Pe acelaşi val de viclenie, „infractoarea” Clotilde Armand, delapidator expert la bugetului Ministerului Transporturilor pentru lucrări inexistente, ajunge primar la sector 1 iar alţi antiromâni la alte sectoare.

PSD tocmai votase în masă măsurile antiromânesti, antimedicale, antiumane de încarcerare şi îmbotnițare a românilor. Ce a câştigat? Păi nu câştigul pentru partid sau popor a fost miza, dimpotrivă,  doar legătura la sursa de bani personali livrați de conducatorii clandestini ai Statului Român pentru a se lua masuri atiromânești și de cretinizare prin programele de televizor a celor care fac greșeala să se expună mass mediei. Așa că a pierdut oficial dar au câștigat personal, unii.

Click pe imagine pentru mărire!

Urmează o perioadă grea pentru români – tot ce este românesc şi creştin va fi atacat. Dar nu e pentru prima dată. Avem experiență. Priviți în trecut și găsiți soluții.

La următoarele alegeri 2024 îl vom vedea pe banditul George Simion luând locul banditului Nicuşor Dan cu aceeaşi finanțare si slogan fascinant: “Totul pentru unire! Asa cum n-am facut nimic de 12 ani încoace, tot așa voi face totul în cei 12 ani de acum încolo până ies la megapensie de securist.“. Pentru telespectatorul român va fi şi mai greu, și mai confuzant.

După George Simon, în 2028 va veni Elena Udrea pe valul de simpatie care susține: „au furat dar au și făcut” dovedit de Băsescu care a făcut, nimeni nu ştie ce, dar de furat, a furat bine și complet satisfăcător, atent conspirat de SRI şi mass media.

După Elena Udrea va veni în 2032… Sorin Oprescu căruia i-a venit mintea la cap şi s-a hotărât să se dedice total interesului Bucureştean. “Totul pentru pu…ime” un slogan irezistibil, pe atât de atractiv cu cât este de neadevarat.

După Sorin Oprescu va veni în 2036 Traian Băsescu, va mai amintiți de el? Cel mai bun primar al Bucureştiului din veci strămoși, zice televizorul! Ei bine nu vine chiar el ci Elena Băsescu, o babă botoxizată care ştie două sloganuri: „Luaţi atitudine” şi „Eu am învăţat politică de la tata şi mă ajut cu soră-mea care a făcut avere din vânzări anterioare.” Succesurile vor fi fulminante iar eșecele neobservate.

După Elena Băsescu va veni în 2040 pe mari speranţe de bine a ce a mai rămas din români adică …… Mihnea Năstase, “semito – rrrromul” fiu al lui Adrian Năstase, şcolit la şcoala talmudica din Tache Ionescu Bucureşti unde a aflat soluția finală a preeminenței asupra Poporului Român. Nici o problemă ca minoritățile și hibrizii lor să trăiască, dar noi românii, unde mai încăpem de ei?

După Mihnea Năstase urmează în 2044 indubitabil …… Mihnea Năstase care se va fi  perfecţionat excepțional în procedeele de distrugere a  Poporului Român, urmează a fi cu atât mai eficient. OY VEY!

După Mihnea Năstase va urma Ițik Armand, fiul lui Clotilda, care încă nu s-a născut prin însămânțare artificială contra naturii, dar va trebui să se nască ca să asigure continuitatea românismului la conducerea celei mai mari și singure capitale a României.

Chiar vreți să știți mai departe? După evacuarea majorităţii românilor din București, ce vă va mai interesa? Aşa cum nu a mai avut nici o relevanță care a fost primarul fostului măreț  Constantinopole  după 1453.

Urmărind propriile plăceri, presa, radioul, televiziunile, filmele, mass media antiromânească, omul ajunge în ocnă, atât psihic dar şi fizic. Iar descendenții săi vor fi, în cel mai fericit caz,  înrobiți și înjosiți de cei vicleni și brutali.

Asta vrem sau ……….  ne adunăm să oprim acest vicleșug?

                  Adrian GRIGORIU

 

 

 

7 Comments

 1. Malus dacus

  STOP ANALIZE!
  Aici este vorba de frauda!
  Domnule Grigoriu, vreti sa dati vina pe bucuresteni pentru catastrofele denumite Nicusor Dan si Clotilde Armand si sa acoperiti furtul care se vede din avion?
  Pare un articol diversionist, poate ma insel eu.. Nici un cuvintel despre serviciile secrete care au aranjat scrutinul,asa cum au facut si la europarlamentare si la prezidentiale!

  • Adrian Grigoriu

   Păi nu se vede din text ca votul e o cacealma în spatele cărei se află talmudicii și slugile lor din serviciile secrete si ele organizate talmudic de la inceputul lor?

   Telespectatorii nu știu cât sunt de intoxicați informațional. Românii conștienți trebuie sa îi salveze.

   Nicidecum nu dau vina pe români dimpotriva arat ca sunt supuși unor porceduri de acre ei nici nu sunt conștienți. Apelul este la cei conștientizați deja acre s pot apuca sa îi salveze pe telespectatori.

 2. timpul pentru actiune

  trebuie sa incepem sa punem la cale planuri si strategii urmate de actiuni, nu doar vorbe si articole.

  • Loda

   Ce mai asteptati? Daca mai sunt barbati, cu gonade,in tara asta,atunci,treceti la fapte!

 3. Domle,jigodiile au inceput sa zbengue prin Romania cu nonsalanta,cu voiosie Bibicule.Acesta este efectul resetarii tarii cu clapele sintetice ale minciuni.Inculturlizarea populatiei a stimulat proliferarea borfasilor.Escrocii imbracati cu staif,cu barbi,tatuati,si agramati fac legea in Romania cu zambetul pe buze.I se fura roamanului si aerul acum cu ocazia acestor masti zis medicale.Doamne/Solutii Doamne,solutii…/Numai patrunderea Adevarului in subconstientul individual poate sa trezeasca un om din metastaza hipnotica?Daca omului ii este frica de Adevar?Intoarcerea la natura?Renuntarea la pacaleala progresului stiintific,la comfortul molesitor ce duce la traiul unei vieti sintetice?Dar nu te lasa altii in pace.Dau peste tine putorile lumii ca sa-ti ia linistea si seninul zilelor.Doamne/

  • ursuleanu

   Reintroducerea condamnarii la moarte este vitala pentru Romania, doar astfel jigodiile USR,PNL vor dispare in frunte cu protectorul lor nazistul Klaus Iohannis.

 4. ursuleanu

  Prin huliganii securitatii ,politie politica stalinsit/nazist/iohannista, politicienii romani sunt trecuti pe linie moarta si-n locul lor sunt adusi nazistii lui Klaus Iohannis.Timisoara nu mai este oras romanesc,Timisoara este primul oras din Romania condus de un nazist iohannist, interzis in Germania ,unul numit Fritz. In capitala Gabriela Firea este data prin infractiuni electorale la o parte de securitatea stalinist nazista a USR-ului condus d epuscaribilul Barna Dan si-n locuil ei preia bugetul capitalie un individ care-si mananca mucii in direct asa cum va manca si talhari imobiliar si banesc Bucurestiul, iar infractoarea Clotilde Armand este acum stapana peste sectorul 1 al capitalei pe care il va pradui asa cum a praduit pana acum bugetul tarii prin Egis. In Romania nazist/stalinista a lui Klaus Iohannis a fost institutionalizata infractionalitatea. Toti puscariabilii sunt la osul puterii, iar PICJ le este complice. Ce urmeaza lagare de extermianre umana pentru romani, distrugerea totala a nivelului decent de trai in Romania , interzicerea drepturlui fundamental la educatie pentru copii romanilor, interzicere deja inceputa de PNL/Anisie/Iohannis/Orban.Scolile de stat romanesti au devenit inchisori umilitoare pentru copii romanilor, dar cel mai grav pensionarii romani vor fi asasinati in propria lor casa, dreptul lor la viata disparand total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.