Colimator

Victimele pandemiei: Salvați-l pe soldatul Chirilă!

  Cetățeni, să-l anunțe cineva pe Chirilă că s-au deschis frizeriile… și că se execută și coafuri tip „palmier”, tip […]

 

Cetățeni, să-l anunțe cineva pe Chirilă că s-au deschis frizeriile… și că se execută și coafuri tip „palmier”, tip „creastă de val” și tip „moț în frunte”, de-alea de-i plac lui… altfel, consecințele vor fi ireparabile.

El, ca un adevărat cetățean planetar, s-a conformat, săracuʹ, și-a stat acasă, a compus – la fel ca toată lumea bună din showbiz – și-un cântec de pandemie, foarte frumos și mobilizator cu titlul „E ȘI TREABA MEA” în care ne zice: „Prins în celula mea/ Simt că-nvăţ ceva/ E şi treaba mea/ Lumea asta a ta/ Că de la alţii fur/ Când nu mă uit în jur”… Adică și-a făcut datoria!

Dar, cu toate aceste manifestări sensibile, dacă ne uităm mai atent cum apare dânsul în intervențiile self-filmate de curând, e clar că trebuie să luăm măsuri de îndată, înainte ca în coama sa bogată să-și mute domiciliul limacși violeți și unele lepidoptere de șifonier, cu larve veșnic înfometate și foșgăitoare.

Ultima sa producție selfică și autoreflexivă, cu părul vâlvoi și barba în diluviu, este în apărarea Bacalaureatului și zău că în această privință sunt de acord cu el, mai puțin cu concluzia că renunțarea la examenul de maturitate de anul acesta ar însemna: „…domnia totală a incompetenței și, sincer, cred că marele beneficiar este PESEDEUL, pentru că ei sunt bucuroși întotdeauna ca votanții lor să fie din ce în ce mai needucați și din ce în ce mai proști.”

Videoclip Tudor Chirilă: https://www.facebook.com/427209404010070/videos/286540929410067/

Cum zisăși, Chirilă? Că toți adolescenții ăia cu coșuri pe obraz care sunt înscriși în MIȘCAREA ELEVILOR sunt viitorii votanți PESEDE? În timp ce premianții, academicienii și culții-n cap vor vota în continuare cu elevatul PENELEU, cu virginul USEREU și cu PEMEPEUL luʹ anticomunistul Petrov?

Spuneți-i voi, cetățeni, să se tundă, că poate din pricina bogaților arbuști capilari nu-și mai vede pădurea.

                                                                                                        Luminița ARHIRE

 

4 Comments

 1. IQ100

  De cand compune manele?

 2. IQ100

  „And the people bound and pray
  To the Neon God they made
  And no one there to here
  The Sounds of Silence”.
  Adica a pierdut o buna ocazie sa taca.

 3. MN

  Chirila, rila, cum ziceai tu cind fosta secretara Raluca Turcan, din pozitia de viceprim, incerca sa-ti explice , precum unuia „mai greu de cap ” cum este cu numirile in functii pe criterii de competenta. Adica pesedistii sint foarte incompetenti si de aceea trebuie inlocuiti cu penelistii care sint foarte competenti. La intrebarea ta , chiar nici un pesedist nu este competent, raspunsul ministresei a fost foarte ferm. Nu, nici unul. Chirila , dupa cum tu bine spuneai ti-ai dat seama cit de „prost ” , ai fost, cind ai atasat niste idealuri frumoase de niste derbedei.. Chirila, unii se mai trezesc, dar pina una alta te rog sa mergi sa te tunzi. Iti doresc succes.

 4. Mihai Dutescu

  Asta e ala care l-a pocnit pe unul ca l-a facut progresist! Va dati seama ce convingeri proFUNDe are individul asta?

  Persoanele care susțin progresismul din propria lor conștiința și rațiune sunt unele dintre cei mai cretine fiinte de pe Terra. (am jignit animalele – si ele, sunt TOT FIINTE!!).

  Or, asta o fi transexual ascuns. Mișcările și mimica, le are. Dac-o fi, i-as mai intelege suferinta cauzata de multitudinea de demoni inghesuiti in tartacuța aceea zvapaiata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *