Atitudini

Victorie! Hoții care au furat satul Nadăș au fost puși cu botul pe labe!

  VICTORIE URIAȘĂ LA NADĂȘ – CURTEA DE APEL TIMIȘOARA A RESPINS TOATE PLÂNGERILE ÎMPOTRIVA ORDONANȚEI PRIN CARE DNA TIMIȘOARA […]

 

VICTORIE URIAȘĂ LA NADĂȘ – CURTEA DE APEL TIMIȘOARA A RESPINS TOATE PLÂNGERILE ÎMPOTRIVA ORDONANȚEI PRIN CARE DNA TIMIȘOARA A CONSTATAT FALSUL CERTIFICATULUI DE MOȘTENITOR AL COLȚEILOR!!!!!!!!!

Să afle toți românii și să fie încurajați că se poate lupta CU FOLOS PENTRU ȚARĂ dacă lupta este dată cu mijloacele SOLIDARITĂȚII ROMÂNEȘTI, PERSEVERENȚEI NELIMITATE, NEÎNFRICĂRII, DAR MAI ALES CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!! Certifcatul dovedit ca find fals intelectual este actul in baza caruia s-a facut retrocedarea ilegala a satului – Dumenzeu a ascultat rugăciunile românilor! Anularea tuturor actelor de retrocedare intră în linie dreaptă – cu probabilitatea de 99,99% către 100% de reușita în cateva luni!!!! SLAVĂ DOMNULUI!!!!!!!

13.07.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: Penal – N PI4
Tip solutie: respinge plângerea
Solutia pe scurt: În baza art. 341 alin 6 lit. a C.pr.pen. respinge plângerile formulate de petenţii Vlai Adrian, Colţeu Mihai Alexandru, Colţeu Mihaela Adrian, Ilieşi Simona Maria şi Ocolul Silvic Privat Nădaş, împotriva ordonanţei de clasare din data de 17.02.2016 dispusă dosar nr. 1/P/2014, a ordonanţei din data de 12.05.2015 dispusă în dosarul nr. 9/II/2/2016 şi a ordonanţei din data de 16 mai 2016 dispusă în dosarul nr. 7/II/2/2016 de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara, ca nefondate. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă petenţii la câte 80 lei fiecare cheltuieli judiciare către de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 13 iulie 2016.
Document: Hotarâre 203/2016 13.07.2016

http://portal.just.ro/59/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=5900000000057339&id_inst=59

                                                                                                 Adrian GRIGORIU

Nota redacției: Așteptăm, ca și în cazul caselor obținute prin uz de fals de soții Iohannis, pedepsirea falsificatorilor, a instigatorilor la fals și a celor care au comis uz de fals!

11 Comments

 1. FELICITARI .

 2. David Ioan

  Există și în Bacău o eroare judiciară pe care o câștigă un cetățean pe nume Gheorghe H, la un lung proces, judecându-se timp de 20 de ani și a făcut și arest aproximativ 3 ani de detenție fiind nevinovat. Este un articol în ziarul local Deșteptarea de Bacău.

 3. cozmin

  Dumnezeu sa dea sanatate patriotilor romani!!!

  • Adrian Grigoriu

   Păi hai alături domnule Cozmin.
   Mă poți suna oricând la 0722575700
   sau facebook
   Adrian Grigoriu.
   Doamne, ajută!

   • Domnule reporter de ce nu scrieti si de retrocedarile de scoli care au avut loc in Bucuresti?
    (de ex. Scoala 94)

 4. Maria Muresan

  FELICITARI!!! La Tg.Mures au solicitat retrocedarea pentru o parte din Piata Trandafirilor ( centrul orasului ).Ma intreb ce faceau cu statuia???

 5. Monica Gabaroi

  Ma bucur din inima.

 6. Codrut

  Felicitari DNA! Felicitari satenilor care nu s-au lasat calcati in picioare si au dus lupta! Felicitari romanilor care s-au solidarizat si i-au sprijinit pe nadaseni! Dreptatea a biruit!

 7. Codrut

  O dezbatere mai veche pe SPECIAL ARAD, de prin 2014, cand DNA il calca pe notarul Vlai…. “CHEIA Nadășului e în buzunarul robei a doi magistrați arădeni….”
  http://specialarad.ro/martor-bomba-in-cazul-nadas-familia-coletu-a-incercat-sa-faca-presiuni-ca-acesta-sa-si-modifice-declaratia-data-judecatorilor/

 8. Cremenarul

  Felicitari avocatei Vasilica COROIU – o adevarata eroina. S-a atasat benovol – PRO BONO – de partea sătenilor din Nadăș. A militat cu pricepere/profesionalism si devotament pentru a asigura triumful dreptului sătenilor din Nadăș !

  Cine-i va deferi Justiției pe cei care au recurs la fals și uz de fals ?

  Impartășesc pe deplin NOTA redacției, respectiv aștept cu nerăbdare ca și în cazul caselor familiei Klaus IOHANNIS sa se pronunțe o hotărâre similară cu cea privind falsul și uzul de fals la care s-a recurs in speța NADĂȘ !

 9. ELENA

  In ROMANIA POSTDECEMBRISTA este un DEZASTRUUUUUUUUUUU NATIONAL , o DEZORDINEEEEEdi FARA PRECEDENT PE TOATE PLANURILE, create de FUCTIONARIMEAAAAAA PUBLICAAAAAA din ADMINNISTRATIE,din BANCI ,din FINANTE ,etc !!!!!! Un SINGUR FUNCTIONARRRRRRR POATE PURTA PRIN JUDECATI MIIIIIII DE FAMILIIIII !!!!!Pt CA LEGILE =FARADELEGILEEEEEE VOTATE ANTIROMANI si fost facute in acest SCOP : ROMANUL sa fie PURTAT PE DRUMURIIII CA sa-i PIARAAAAAA POFTA DE DREPTATEEEEEE !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *