Atitudini

Viitorul cu coviltir al țării, „România educată” a klausului

      Generația degeneraților sau educație cu felație Un grup de absolvenți ai liceului teoretic „Miron Costin” din Iași […]

 

    Generația degeneraților sau educație cu felație

Un grup de absolvenți ai liceului teoretic „Miron Costin” din Iași a apărut într-o fotografie scandaloasă pe rețelele de socializare, expunând fără sfială același text vulgar, deja banalizat prin perseverența propagandei #rezist și pe care sasul mitocan îl aprecia ca fiind „opinie publică”. Porcăria licențioasă devenită slogan a fost postată în spațiul public cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

Click pe fotografie pentru mărire!

Mesajul țigănesc a fost pregătit cu o meticulozitate demnă de o cauză mai bună, fiecare băiat nespălat și fată crăcănată având atașată câte o litera pe toca academică, purtată aiurea de niște absolvenți de studii medii, roba și toca fiind costumația licențiaților care au terminat o facultate și a magiștrilor de la catedrele universităților, „cocoșați” de doctorate. Sfertodocții, lipsiți de o educație autentică, nici măcar nu știau cum se numește accesoriul pentru căpățânile lor seci, ei numindu-l „tichie”, așa cum se vede pe captura de pe pagina de Facebook a liceului ieșean. (https://www.facebook.com/pages/Liceul-Teoretic-Miron-Costin-Iasi/1547680438806415)

Click pe imagine pentru mărire!

Nu, băi loazelor, „tichii” purtați doar voi, ca niște jalnici bufoni care, în prostia lor, se cred haioși, fiindcă tichia face parte din costumația grotescă a măscăricilor. Epigonii bădărani au adăugat pozei regizate și cei trei trandafiri, simbolul electoral al PSD-ului, ca să obțină un efect maxim în rândul celor de aceeași teapă cu ei.

Aceștia sunt viitorii politruci indecenți, care vor scufunda definitiv România! Ele, tutele vulgare, sunt viitoarele profesoare și jurnalizde agramate, care vor spăla creierii copiilor și nepoților voștri! Ei, bufonii cu „tichii”, sunt inculții sfertodocți care și-au terminat scremut pseudo-studiile pe baza unor teste-grilă ironizate în imaginea de mai jos.

Click pe imagine pentru mărire!

Subscriu la cele spuse de domnul Albert Toma pe Facebook: „Plăvane, parcă ziceai că ai fost profesor, nu? Și din meditații și acte false ți-ai tras șase case? Și legitimai asemenea mesaje ca fiind opinii politice, nu? Asta se întâmplă când un gunoi al omenirii ajunge în vârful statului! Mizeria lui morală și intelectuală coboară și se multiplică până la baza societății! Mă doare că așa ceva s-a petrecut la Iași, la „liceul” Miron Costin. Mă durea la fel de mult, indiferent de destinatarul „mesajului”. Chioru’ Demolatoru’ spunea că școala românească produce tâmpiți, Plăvanu’ a ținut să demonstreze că așa e.

Vă spun sincer! Dacă aș fi ajuns să am un plod atât de imbecil și de prost crescut, îmi luam lumea în cap și mă duceam să trăiesc în sihăstrie, rugându-mă Domnului să mă ierte că în loc să fac ceva bun pe lumea asta, eu am adus pe lume o buruiană otrăvită. Da’ nu aș fi sperat prea mult la iertare! Pentru toți părinții și profesorii care au produs aceste buruieni, am doar un mesaj: Să vă fie rușine și vă doresc să primiți însutit și înmiit exact ce transmit rebuturile pe care le-ați produs.

Aceasta este „România educată” a infatuatului Klaus Iohannis! La fel de bădărană ca el, cel care tratează românii disprețuitor, cu aroganța ariană a antecesorilor săi sași, înregimentați în organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien). La fel de necioplită ca el, cel care jignește permanent premierul României, cu toate că mai este și femeie pe deasupra. Băi, Klausule – că doar așa mă pot adresa unuia care vorbește despre adversarii poltici cu golănescul „ăștia” –, voi aveți în germană sau „luxemburgheză”, pe care a zis bețivoiul Jean-Claude Juncker că o vorbește cu tine, un proverb similar ăstuia: „Cum e turcul, și pistolul.”? Că vorbim de „România educată” și de manierele tale, identice cu ale copiilor mojici de la Iași… Să vă fie rușine!

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

 

5 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Daca va uitati la picioarele celor cu “muia”, vedeti ca din 8 tinere vlastare ale Romaniei viitoare, 6 sint tinere pentru care “muia” este ceva firesc, dar nu intotdeauna blamabil, dimpotriva. Asta inseamna egalitatea de gen in viitoarele administratii ale Romaniei, la asta le duce mintea, la asta se pricep, prin asta vor promova. Regretam la un moment dat ca nu am am copii care sa ma ajute. Nu mai regret, fiindca ori ar fi fost educati cum trebuie si ar fi devenit niste victime ale societatii actuale, ori ar fi devenit niste degenerati imbecili ca cei din fotografie.

 2. Le place Muia la Iasi

  Le place muia elevelor si elevilor de la Miron Costin, o fi scump?. Sa ne kkm pe sistemul care v-a “educat” parintii si profesorili, amatorilor si amatoarelor de MUIE. Iasiul, care era cuib de fomisti de multa vreme, a ajuns azi un oras degenerat al Romaniei, cu muisti rezist la toate nivelurile (profesori, elevi)

 3. Jan

  Elevii de clasa a 5-a sunt specialiști în muie. Ziua întreagă striga muie…și alte obscenități. Urmează un mare pustiu in Romania….

  • gigimutu

   Jane,

   deja este mare pustiu in Romania, in viitor va fi mult mai rau.

 4. Femeile sunt viitorul tarii; cu astea ca mame….nu avem asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.