Cadran international

Viktor Orban: „UE finanțează atacurile împotriva guvernului din România!”

  Declarații explozive ale premierului ungar Viktor Orban, ieri, la congresul FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte. […]

 

Declarații explozive ale premierului ungar Viktor Orban, ieri, la congresul FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte. Conform politicianului, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze.

Şeful guvernului de la Budapesta a spus, conform Hirado.hu, că trebuie ajuns la un acord între cele două părţi ale Europei, dar pentru asta există condiţii clare: Vestul trebuie să accepte „că avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine, şi trebuie să înceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre şi guvernelor noastre”. „Nu mai suntem dispuşi să finanţăm din bani europeni puzderia de organizaţii de tip Soros, care se dau drept organizaţii neguvernamentale şi care arată ostilitate faţă de noi.”, a spus el, solicitându-le acestora să părăsească Europa Centrală.

Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel de mijloace. Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a punctate premierul Ungariei.

Ca exemplu, Orban a menţionat că, în opinia sa, aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de „problemele de guvernare” din România. Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, „trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus Orban.

                                                                                                                  inPolitics.ro

 

2 Comments

  1. alex

    Nu sunt un admirator al lui Viktor Orban, dar trebuie sa admitem ca are dreptate si coloana vertebrala dreapta, ceea ce nu sunt in stare guvernantii nostri. Viktor Orban are sange in instalatie. Cancerul fanariotismului de la noi este comun oamenilor nostri politici. Nu vad nicaieri, atitudini antiBruxelles, o dovada, o reactie impotriva politicii globalisto-imperialista a PE sau UE. O metastaza groaznica invaluie politica damboviteana. Natiunea romana ce are de spus?Am ajuns sa ne ia apararea tocmai Viktor Orban? Unde este demnitatea noastra, unde este mandria noastra de repezentanti ai unei civilizatii multimilenare? Asa de jos am ajuns?

    • Gheorghe

      Orban nu ne ia apararea, ci se apara si se promoveaza. Tot timpul finanteaza revizionismul maghiar in tarile limitrofe Ungariei. Are doua fetze ca orice politruc. Pozeaza in nationalist-creștin pe de o parte, in patriot care vrea refacerea ungariei mari pe alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.