Cadran international

Vine valul!

  Un tip obișnuit, Joe Flash, care merge cu o caravană din Florida către capitală Washington DC, explică simplu de […]

 

Un tip obișnuit, Joe Flash, care merge cu o caravană din Florida către capitală Washington DC, explică simplu de ce se agită atâta:

„Puteam să stau acasă, însă nu am făcut-o! Pentru că dacă stăm acum acasă și credem că suntem în siguranță urmând ordinele și planurile demente ale autorităților, în curând vor veni peste noi în case și ne vor forța să renunțăm la libertăți, drepturi, la tot!

Știu că ochii tuturor oamenilor din lume sunt atenți la US! Știu că europenii care au acceptat prea ușor să își cedeze libertarile, se uită la noi și dacă noi vom birui își vor aduce și ei aminte că starea de lockdown nu este ceva natural, ci ceva impus, pasul preliminar sclaviei.

Am văzut cum oamenii în Paris au fugit din oraș de teamă restricțiilor. Cum, Doamne, să să facă așa ceva? Din orașe ar trebui să fugă ei, tiranii, dictatorii, nu noi, oamenii! De aceea mergem noi, țărănoii, în DC, să le arătăm că noi americanii nu vom fugi, nu vom acceptă lockdown-ul visat de Biden, nu vom acceptă vaccinuri obligatorii, ne vom uni vocile să strigăm pentru libertate, drepturi și democrație, pentru America noastră! Țineți-ne pumnii și rugați-va pentru noi, fiindcă dacă noi reușim și voi veți reuși, va fi semnalul de eliberare și pentru europeni!

Vărul meu a murit de Covid, nu este un virus ușor, am prieteni care au tras din greu cu boală asta, dar ce este mai rău: să îmi pierd viață de la acest virus sau viitorul virus pe care demenții ăștia îl vor lansă în lume sau să trăiesc în lanțuri, într-o cușcă numită casă, ca un animal la grădina zoologică și să mă amăgesc că este spre binele meu?

PS Secretarul de stat din Arizona a spus că toți americanii care merg în DC sunt „naziști”!”

https://www.facebook.com/100050302744497/videos/192572942429463/

4 Comments

 1. Asa da.Trebuia sa apara o reactie a ticalosiei globalistilor care vor sa aresteze intreaga populatie a lumii ,incatusata in propriile case care vor devenii,nu peste mult timp,propriile cavouri.Din pacate se constata ca in aceasta lume ,printre trestiile astea ganditoare exista si o mare gramada de lasitate,indiferenta morbida si prostie.Curajul mana doar inimile asezate langa ratiune,inimi care nu pot accepta inrobirea benevola si inchinarea la diavol.Dumnezeu este in mod sigur mereu de partea luptatorilor pentru demnitatea umana.Alaturati-va cei care mai aveti vana si sange nu apa de ploaie.

 2. livia

  Asa cum “s-a raspandit virusache” asa ar trebui sa se rascoale toata omenirea, toti in toate tarile.

 3. Cristi

  Nazistii ne fac pe noi nazisti.
  Covidiotii ne fac pe noi covidioti.
  Hotii striga hotii.

 4. Daniela

  Da, da să raportăm cu toată puterea noastră! Doamne fi cu noi !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.