Atitudini

Vodă Mălai Mare

  Nea Mălai Mare, mă țin de o vreme să nu mă mai enervez la fiecare ieșire publică a ta. […]

 

Nea Mălai Mare, mă țin de o vreme să nu mă mai enervez la fiecare ieșire publică a ta. Da’ de data asta hai să-ți zic vreo două vorbe. Ia rezolvă tălică vreo câteva restanțe de pe ordinea de zi și după aia ocupă-te de împărțit vinovății.

Poți începe cu returnarea către stat a banilor încasați ilegal pe casa luată cu japca. Sau cu explicatul pe înțelesul tuturor al miracolului prin care doi profesori bugetari cumpără șase case. Sau cu lămurirea moștenirii imobiliare a organizației naziste. Sau cu zecile de retrocedări semnate și cu mormanul dosarelor închise de Lazăr și de acoliții săi. Sau cu rolul jucat în adopțiile internaționale din fragezii ani 90. Sau cu trimiterea ilustrei tale soții la procuratura care nu mai știe cum să o acopere. Sau cu propunerea de modificare a Constituției în sensul renunțării la imunitatea prezidențială.

Te țin curelele să rezolvi oricare dintre aceste necesități? Evident, nu, că o arzi gen vodă fără de răspundere și de obligații. Galeria râșilor de lideri politici din care faci parte, președinți și șefi de stat nevolnici, al căror unic merit e că sunt marionetele serviciilor, au generat sentimentul ăsta puternic împotriva UE.

Bucură-te, nu ești singur la afacerea asta, au umplut securiștii de toate semințiile palatele europene cu voi. Uitați-vă, toți, un pic în oglindă și, după aia, priviți portretele fondatorilor Europei Unite sau ale șefilor de state și de guverne de până la începutul anilor 2000. Vă veți putea astfel răspunde de ce nu mai dă nimeni două parale pe voi și pe proiectele voastre politice și economice de vasali răsuflați

                                                                                                               Victor CIUTACU

Citiți și SOS! Europa este condusă de oameni care nu au copii, după ei potopul!

 

 

 

1 Comment

  1. gelu

    Romania nu este o tara cu o economie de piata functionala si o Democratie in adevaratul sens al cuvantului. Romania este o Dictatura Securista. 1. Deoarece Securitatea vopsita in SRI dupa Dec. 89 desfasoara activitati economico-finaciare deci nu mai putem vorbi de o viata economica liberalizata ci de o piata controlata in toate domeniile ei de catre SRI. Cu atat mai mult cu cat firmele SRI sunt prin interpusi, ascunse si necotrolabile de nimeni. 2. Securitatea=SRI este militarizata cu un numar de angajati de 7 ori mai mare fata de media de ofiteri activi la 100.000 de locuitori din tarile UE. Numarul imens de angajati dandu-i posibilitatea SRI sa penetreze toate institutiile alese democratic de popor, anuland astfel votul cetatenilor. La acest numar se mai adauga si numarul informatorilor care se ridica si el al cateva sute de mii. Deci viata politica si societatea civila sunt controlote in totalitate de catre SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.