Atitudini

Votați cu oricine, numai cu Iohannis NU! NU! NU!

  În numele meu, dar și în numele majorității colegilor din Asociația Foștilor Parlamentari, persoane bine informate asupra realităților din […]

 

În numele meu, dar și în numele majorității colegilor din Asociația Foștilor Parlamentari, persoane bine informate asupra realităților din România de azi, sfătuim onor electoratul român să-și drămuiască bine votul pe care îl vor depune duminică în cabina de vot!

Dorim să-i convingem pe frații noștri compatrioți să se ferească de un singur candidat care nu merită nici măcar un singur vot din partea noastră: Iohannis, actualul președinte, care, un mandat întreg de 5 ani, nu a făcut decât să sfideze legile țării.

Un om plin de păcate și lipsit de vreo calitate care să-l recomande pentru o funcție publică!

O persoană care a încălcat legea penală de mai multe ori, dar organele de justiție l-au făcut scăpat de fiecare dată, bucurându-se de o protecție suspectă din partea serviciilor secrete. Cu siguranță că face jocul unor interese străine, care nu sunt nicicum interesate în propășirea României.

Nu intru în detalii, presa și internetul v-au informat destul despre hibele individului. Mai presus de orice este un impostor, un incompetent, care 5 ani de zile nu a făcut nimic pentru buna guvernare a Țării! Dimpotrivă, a sabotat întruna guvernul instalat legitim la guvernarea Țării.

I-a acuzat mereu pe guvernanți că sunt „penali”, tocmai el, care a încălcat legile prin cele 20 de înfieri de copii pe care le-a mijlocit fără nicio grijă pentru soarta copiilor înfiați! E posibil să se facă vinovat de complicitate la comerțul criminal cu organe umane! După părerea mea este complice la crima săvârșită la Colectiv, căci a fost o crimă premeditată, iar nu un accident nefericit!

S-a dovedit în justiție că a falsficat acte pe baza cărora a devenit proprietar în fals al unor imobile! Justiția nu și-a făcut până la capăt datoria și de ani de zile îl tolerează pe penalul Johanis în libertate, ba chiar îi permite să dispună de soarta noastră, a Țării?

Până când?, oameni buni?! Până când?!

Duminică, când veți ajunge în cabina de vot, aveți posibilitatea să înfăptuiți actul de justiție care se impune: Afară cu impostorul! Votați orice alt candidat, dar numai pe infractorul Iohannis să nu-l votați!
Îi rog pe cei care mă cunosc și mă prețuiesc cât de cât să ia în serios sfatul meu, rugămintea mea: nici un vot pentru candidatul nedemn Iohannis!

Doamne, ajută-ne să scăpăm de rușinea încuibată la Cotroceni!

                                                                                               Ion COJA
                                                             Președintele Asociației Foștilor Parlamentari din România

11 Comments

 1. gelu

  Nu e discriminare, e hotie pe fata. Romanii din afara granitelor Romaniei nu-si platesc taxele si impozitele in Romania deci ei nu contribuie la functionarea si dezvoltarea economica a tarii. Dezvoltare care este data de politica partidelor de stanga sau de dreapta votate de cetateni. Deci romanii din exteriorul tarii sunt in fapt stapanii romanlor iobagi, adica a romanilor ce traiesc in tara. Adevarati iobagi care platesc din munca lor dezvoltarea si functionarea statului roman dar nu-si pot stabili singuri viitorul lor, viitor care este tabilit ca niste feudali de romanii expatriati ce traiesc in Occident. Deci romanii din tara muncesc ca prostii ca sa fie practic condusi, inselati si furati de romanii expatriati neplatitori de taxe si impozite in tara. Cu atat mai mult cu cat partidele de dreapta sunt votate masiv de expatriati iar cele de stanga de romanii din interior. Si cum partidele de dreapta aduc numai scaderea nivelului de trai al cetatenilor din interiorul Romaniei, e clar ca expatriatii practic cu bunastiinta sau nu voteaza in fapt pentru mentinerea Romaniei in nedezvoltare economica si sociala.

  • gheorghe

   Relax – romanii din tara platyesc taxe pentru jidanimea mondiala, romanii de-afara (ca mine) platim taxe pentru jidanimea mondiala.
   Daca nu stiai, toti jidanii sint proprietari peste tot iara individualizarea bogatiilor este formala, decisa de Cahal spre prostirea goyimilor si spre recompensarea celor care-i recompenseaza pe cei care exploateaza mai bine goyimii.

   • Cetățean responsabil

    Gheorghe dacă plătești taxe „pentru jidanimea mondiala”, atunci băiete votează pe cei din țara unde muncești și lasă-ne în plata Domnului. Cetățenii României au drepturi dar și obligații, așa scrie în Constituție. Au obligația să plătească taxe și impozite statului român. Nu v-ați înscris la votul prin corespondență din teama că datele obținute de statul român vor fi folosite pentru a vă impune obligația constituțională, și anume plata de taxe și impozite. Organizarea votului în străinătate mai ales pe durata a trei zile costă enorm. Aceste costuri sunt plătite din taxele și impozitele românilor din țară care nu au cum să scape de fisc. Fostul ministru de finanțe a bâzâit el un pic dar i-a fost băgat pumnul în gură de către cei interesați de votul românilor din afara țării. Înțeleg să nu plătească taxe și impozite cei din teritoriile istorice românești, care sunt în afara graniței țării fără voia lor. Când vă cereți drepturile, gândiți-vă dacă v-ați achitat de obligațiile față de țară.

 2. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  Ce poate insemna instalarea a doi straini paraziti ca presedinte si primministru, un neamt si un ungur?
   Poate insemna continuarea vanzarii la straini a tot ce a mai ramas  : privatizarea sanatatii, educatiei, a ultimelor resurse strategice din energie…totul pentru straini, totul pentru banci, multinationalele si corporatiile occidentale !
  Ceea ce inseamna taieri de salarii si pensii,  concedieri, ca deja santem intoxicati cu cliseul : “nu sant bani”, dupa jaful facut de occidentul “civilizat” in ultimii 30 de ani nefericiti de “valori” occidentale : “în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945″

  Asta inseamna pentru poporul asuprit de alogeni, austeritate, inseamna  pentru omul de rand sa plateasca taxe si impozite marite, adica cele pe care trebuia sa le plateasca corporatiile multinationalele si bancile, pentru ca…”nu sant bani” si jaful acestora trebuie protejat, strainii trebuie protejati de noi, de poporul asuprit, ca-n colonii, ne avertiza Petre Tutea inca din 1935, in plin capitalism si “valori” occidentale !!

 3. Gabriela

  Bloomberg il da castigator pe Johannis si il elogiaza..oare de ce ? Sunt total de acord, nu votati acest om care nu a facut decat sa ne dezbine..nici Basescu n-a reusit !. Sunt multi care zic “mie imi place ca nu vorbeste mult,..dar cum sa-ti placa ca nu face nimic constructiv doar distruge armonia dintre noi ? Nu stiu ce sa votez, stiu insa ce nu trebuie..As fi votat Partidului Neamului Romanesc daca dl. Chelaru era tanar..Nu vreau scandal ,as vrea cineva sa aduca iubire intre noi si in rest totul se rezolva. Johannis merge poate mai des decat noi toti la biserica..degeaba!..doar judeca si nu da solutii..a da daca are Guvernul lui ne spune ca poate sa si lucreze chiar!

  • gheorghe

   Chelaru nu candideaza asa ca ai scapat de grija – este Ninel Peia pe buletinul de vot.

  • gheorghe

   Iohanis merge – poate – la casa de rugaciune ca Biserica este “una, sfanta, soborniceasca” si este a crestinilor nu doar cu cultura ci cu credinta, doar ortodoxa.
   Aici este Hristos pastorul turmei si nu fuge de colo, colo si la papistasi si la sectanti si pe exo-planete si prin multi-universuri, nici nu spovedeste ori mantuieste animalele … cum cred ratacitii ca ar avea suflet si alte vietuitoare decsat omul.

 4. adria

  Trebuie să te prezinți la vot și să-i tai pe toți de pe listă. Dacă se face acest lucru pe scară mare, mesajul este clar: ‘NU’ sistemului. Desigur, votul tău va fi anulat, candidatul care trebuie să iasă va câștiga alegerile dar cel puțin te-ai exprimat. Este un vot de conștiință. Vezi “Eu cu cine votez?” — https://www.activenews.ro/stiri/Eu-cu-cine-votez-158740

  Dacă nu te prezinți, una că votul tău poate fi furat mai ușor dar și mesajul transmis este că îți este indiferent (nu te interesează).

  Exemplu: prezența alegătorilor la turul doi al alegerilor prezidențiale 2019 din Slovacia a fost de doar 41,79% — CEA MAI SCAZUTA pentru orice rundă în acest tip de alegeri în Slovacia.
  Numărul de voturi cu care Čaputová a fost aleasă în funcție este de asemenea CEL MAI MIC pentru orice președinte slovac ales de când votarea directă a poziției a fost introdusă în 1999, adică 24% (!) din masa alegătorilor.
  În concluzie, această creatură de care aproape nimeni nu auzise cu un an înainte a câștigat NUMAI pentru că aproape 60% din electoratul slovac NU S-A PREZENTAT LA URNE !

  Mai mult, neparticipând la votul de mâine 10 noiembrie 2019 ajutați alți candidați să atingă procentul de 3% și să încaseze, conform legii electorale, până la 10 milioane de euro din banii contribuabililor. Deși suspectez că majoritatea sunt pe listă numai pentru asta!

  Două mega-corporații, Monsanto și Bayer, au reușit să se unească … La noi, o mulțime de independenți și de partiduțe de trei membrii se declară naționaliști dar nu reușesc să treacă peste veleitățile proprii și să formeze front comun. Dacă ei nu reușesc să se unească, noi ,alegătorii, ar trebui să ne unim și să ne anulăm votul.

  Cum au strâns cei 14 candidați prezidențiali peste 200.000 de semnături și cum au încălcat legea colectării și prelucrării datelor personale numai Curtea Constituțională ne poate răspunde.

  • Cetățean responsabil

   „adria” nu te înțeleg, militezi pentru partid unic? Sunt numai 30 de ani de când era partid unic PCR-ul. Când mergi la medic, chiar și dentist, semnezi un „consimțământ informat”. Așa și la vot. Te informezi (asta presupune timp și efort) și hotărăști pe cine NU trebuie să votezi. Apoi te hotărăști pe cine susții cu votul tău. Eu dacă ar fi posibil ași pune votat pe mai mulți candidați. Acum înseamnă vot anulat. Propun modificarea legii. Votăm pe mai mulți și cine are voturi mai multe câștigă și participă la turul doi. În această campanie electorală s-a întipărit în mentalul colectiv, prin repetare, ideea că Iohannis este sigur câștigător de turul doi, având contracandidat în turul doi după unii pe Dăncilă, după alții pe Barna, iar după alții pe Diaconu. Dacă „serviciile” au făcut jocul, atunci am să votez pe un candidat din afara „favoriților”. Iar la turul doi dacă sunt „promovați” oamenii „serviciilor” atunci aplic „votat” în bot ambilor candidați.

 5. Constantin

  De acord ca idee. Dar ce partid de “dreapta” e in Romania.
  Foarte multi romani din strainatate, nu stiu daca nu chiar majoritatea, voteaza cu USR/PLUS care este stiut ca partid de extrema stanga (globalist neomarxist).
  PSD-ul poate fi considerat de stanga conservator.

 6. Marian

  Iohanis a avut si realizari, le- a enumerat rareș bogdan la o emisiune teve: s-a întâlnit cu împăratul Japoniei, s-a întâlnit cu Trump, s-a întâlnit cu macron, s-a întâlnit cu merkel. Vedeți ce de realizari!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.