Observator

Votul progresist în „diaspora”, curat iluzionism: Votează 1673 de persoane pentru alegerile europarlamentare și din jobenul președintelui secției de votare ies 5341 de buletine de vot!

           La oameni noi, aritmetică nouă, nu? Au intrat în secția asta din Bruxelles 1673 de […]

 

         La oameni noi, aritmetică nouă, nu?

Au intrat în secția asta din Bruxelles 1673 de români care au ștampilat 5341 de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare!  Baconschi, urmașii tăi îți fac cinste!

– poza de la Ionut Apahideanu

Click pe document pentru mărire!

Oau, câți proști sunt pe lumea asta! Postez aseară procesul acela verbal completat cu picioarele la o secție de votare din Bruxelles (PV existent pe pagina BEC). Și iau peste picior aritmetica celor de acolo.
După ce năvălesc tot felul de indignați care să-mi explice că 2×2 fac 5, preia postarea mea site-ul Știri pe surse, cu un titlul bombastic „Radu Herjeu prezintă un document care indică o FRAUDĂ majoră la europarlamentare, în Diaspora

Evident, cohortele de proști intră aici să mă bălăcărească pentru că am zis eu de fraudă și am făcut acuzații! Și că psd-ul, voiculescu, dragnea, cna, slugă etc, știți arsenalul proștilor!
Măi inteligenților, măi analfabeților funcționali, măi votanților, rugați un copil de 3 ani să vă traducă postarea mea! Și să vă arate cu degețelul unde e cu fraudă și cu acuzații!

Deci, ca să lămurim toți superinteligenții, atașez procesul verbal scris de mână (cu aritmetica de tip nou pe care am ironizat-o eu în postare), procesul verbal electronic „corectat”, dar în care apar în plus 3 votanți (se dau și niște explicații), și prezența finală la secția 32, print-screen de pe site-ul BEC.

Click pe imagine pentru mărire!

Click pe imagine pentru mărire!

După cum vedeți, nici măcar cei 1676 de votanți trecuți în PV-ul electronic nu se regăsesc pe statistica finală BEC, unde apar doar 1529. „1676” apare doar într-un document descărcabil de pe aceeași pagină, care prezintă tot datele finale. Din câte am înțeles, ce e pe site e la ora 21, ora României, după care BEC-ul nu s-a mai obosit să completeze.

Și cu asta pun punct oricărei discuții pe această temă! Eu n-am vorbit de fraudă, ci doar m-am amuzat de câtă matematică știu cei din secțiile de votare. Dar știu sigur ce s-ar fi întâmplat în spațiul public dacă ar fi câștigat alții alegerile și ar fi ieșit la iveală asemenea greșeli și neconcordanțe!

                                                                                                                        Radu Herjeu

2 Comments

  1. raducanu vasile ion

    simplu, să se aplice legea, dacă, e cazul…

    • Ion Iofciu

      nu este nevoie de CONTESTATIE ! Mergem înainte… ca proștii după mandrină (pardon Johannis) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *