Observator

Vox populi: George Floyd – infractorul transformat „corect politic” în sfânt și erou național

  În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun” de la unul dintre cei […]

 

În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua „rămas bun” de la unul dintre cei mai „buni” fii ai săi , în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului.

Sicriu aurit, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi.

Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort. Așa ceva?

Soția eroului național, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul, că a rămas fără pâine, deși timp de 6 ani nu a primit nici o firimitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. Și uite cum americanii, rușinați si complexați de „sindromul omului alb”, s-au mobilizat și au făcut donații de 20 000 000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național. Ce, nu este tare?

Și mai este: Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu?

Urmează premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeți?

Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerându-i bani), iar după ce și-a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.

Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi…

Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York, Los Angeles: unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți, o fată de 17 ar fi fost violată, sute de polițiști incendiați în mașinile de poliție, străzi în flăcări, magazine distruse, parcuri … până și lebede omorâte, sărăcele victime colaterale ale unui război al oamenilor.

Jon Biden, candidatul democrat la președinția marii puteri mondiale, SUA , cu o formă gravă de demență senilă, a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit, cerându-și, în lacrimi, iertare de la eroul de culoare.

SUPERB! Mai este ceva de comentat? Nu .

Aaaaa, ba da: „Pe aripile vântului”, interzis. Minunat! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri? WTF (what the fuck)? cum zice americanul.

                                                                                                                          Amalia Elena

12 Comments

 1. satan exista

  Cand omenirea nu mai are nici o legatura cu Creatorul,cand lumea face din pacate virtuti,cand oamenii se amagesc,se mint ca orice religie,orice organizatie,orice secta sau cum se mai numesc ele,te pot mantui,cand vrajitoria este promovata ca fiind ceva ce iti poate transforma dorintele in realitate,cand yoga este prezentata ca un sport,ca ceva inofensiv,cand perversiunile sexuale ca felatia,cunilingusul,anilingusul multora li se par lucruri normale,este normal ca populatiile lumii sa inebuneasca,sa numai distinga binele de rau,albul de negru; ,,distractia”mare va incepe cand vor incepe cu vaccinarea obligatorie si cipuirea,cipuire pe care cel care nu o va accepta,nu va mai putea trai in societate.

  • abc

   Exista doar viata si atat . Asta cu “viata sexuala“ e tot o manipulare la care puneti “viata botului“(mai bine zis puneti botul o viata intreaga). Imi cer “viata scuzelor“ daca v-am creat vreo “viata a supararilor`´.Va doresc o viata cu mult…a s…anatate.

 2. ryzen

  asa se falsifica istoria, din pedofili si traficanti ajung eroi ai boborului

 3. fanae

  Sunt total de acord cu prima parte din replica lui Rică Venturiano: „BOX POPULI”!… Ce se întâmplă în „cea mai democrată democrație” a lumii – Statele Unite ale Americii – nu are nimic de a face cu „Vocea Poporului”!… Și când mă gândesc că la 4 Iulie se vor împlini 250 de ani de „American Democracy”…

  • Titlul „Vox populi” se referă la opinia culeasă de pe Facebook și publicată sub formă de articol!

   • IQ100

    pe vremea Impuscatului era un banc ;”vox populi, vox derbedei!”

 4. eminescu mihai

  Fiecare societate isi are eroii pe care ii merita.Si la noi a fost preluat trendul rapid:interlopii care agita pistoale si ameninta oamenii si politia au devenit vedete de televiziune.Bineinteles ca nu li se intampla nimic..Doar un amarat dintr-un oras mic a fost amendat ca a criticat primarul si politia a fost promt amendat.

 5. Marian75

  Sus nu degeaba se spune ‘țara tuturor posibilităților ‘numai acolo se putea un infractor să ajungă erou,cu largul concurs al mass-mediei care au manipulat încontinuu,apoi sau trezit și negroteii din Europa…Poliția americană sa văzut că-i slab pregătită,ar trebui să ia lecții de la Ruși….

 6. satan existã

  @@@xyz,din ce sectã faceți parte?

  • abc

   sexta???

 7. satan exista

  @@@xyz,dumneata te eschivezi a raspunde intrebarilor si afirmatiilor ce ti au fost adresate de a lungul timpului pe acest site?mi se pare mie,sau faci parte din masonerie?

 8. IQ100

  “cerându-și, în lacrimi, iertare de la eroul de culoare’
  AUTOCRITICA din comunism
  Spovedania, (confesional la catolici, discurs public, la neo-protestanti), din crestinism geniala inventie up data-tă la fiecare 500 de ani
  Mind kontrol , din nazism si sia-ism
  Nimic nou sub soare, nici macar faptul ca manipulatorii sunt de acaeasi obarsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.