Colimator

Wrestling politic

  Ludovic Orban în Parlamentul României și la televizor: „Pentru că suntem singura formațiune politică, care în vremuri de criză […]

 

Ludovic Orban în Parlamentul României și la televizor: „Pentru că suntem singura formațiune politică, care în vremuri de criză și-a asumat răspunderea de a duce țara printr-o criză fără precedent”….

Băi frate, am văzut azi la televizor un meci de wrestling politic, o caterincă din aia cu măști, personaje teatral cabotine și costume. Wrestling-ul e un sport în ring, american (cum altfel?!), unde loviturile sunt mai mult mimate, sunt spectaculoase, iar adversarii se îmbracă ridicol în costume de personaje fantastice, de basm ori caricaturale, spre amuzamentul și distracția spectatorilor. Cam așa a fost și cu marea chemare a lui Orban pentru a da explicații în parlament.

Un meci din ăsta „americănesc” unde Ciolacu a lăsat la o parte criza glicemică ori căderea de calciu ori ce face el când dă ochii peste cap, precum virgina în seara nunții și a „dat vârtos și spectaculos” într-un Orban care a lăsat șprițul pe mai târziu și a împroșcat PSD-ul, mimând nervozitatea și dragostea pentru români, pensionari și țărișoara trasă de urechi, scoasă aproape cu forța de PNL, din criza în care o aruncase PSD-ul, Covidul, soarta și cine mai vreți voi.

Restul intervențiilor au fost de coloratură, ca într-o telenovelă în care momentele de criză, când Fernandez o lasă „embarazada” pe Ignacia, care de fapt era gagica lui Gonzalez, trebuie alternate cu scene goale de conținut, pentru mărirea suspansului și a tensiunii.

„Premierul Ludovic Orban şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-au salutat prieteneşte în Camera Deputaţilor, după ce cu câteva secunde înainte se contraseră dur pe teme legate de gestionarea pandemiei de COVID.” (Foto și text Antena 3)

Mie scena de final mi s-a părut grandioasă, construită pe arhetipul ea moare și el naște dar a intervenit și Covidu’. Ciolacu s-a ridicat de la prezidiu, Orban a plecat de la tribună, cei doi s-u întâlnit pe traseu și golănește și-au dat pumn în pumn precum doi adversari care tocmai le ieșise un meci aranjat, ambii cu mișcări vivace și ochi zâmbitori, satisfăcuți.

Vă jur, cred că sub măștile de pe meclă, departe de microfoane, cei doi purtau următorul dialog: Hai că a fost bine „man”. I-am prostit pe proști și de data asta. A ieșit caterică, maxim! A fost și la televizor. Beton! Te aștept și data viitoare, că doar vin alegerile! Bă, l-am prostit până și pe Ponta, care se întrebuința serios, crezând că e pe bune.

                                                                                                            Gogu Orlando

 

1 Comment

 1. IncorectPolitic

  Poza spune totul…
  Ca şi cea de aici:
  http://dantomozei.ro/2020/07/10/psd-a-murit/
  Dar prostimea încă mai crede că există politicieni în Securistan.
  99% din aceşti politruci se încadrează în cel puţin două din aceste categorii:
  Hoţi, mincinoşi, incompetenţi, cretini, psihopaţi, criminali, securişti, trădători de ţară.
  Spor la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *