Abuzuri

Ziua de 9 Mai – Cum se falsifică istoria națională și mondială!

  9 Mai – Ziua Independenței României a fost mutată de Iohannis în data de 10 mai ca să se […]

 

9 Mai – Ziua Independenței României a fost mutată de Iohannis în data de 10 mai ca să se pupe „correct politic” cu monarhia!

9 Mai – Ziua Victoriei împotriva fascismului a devenit  Ziua Europei: Nemții au transformat înfrângerea lor, ca să o facă uitată, în sărbătoare europeană!

9 Mai – Summitul UE de la Sibiu, în preambulul căruia Jean-Claude Juncker a afirmat că Transilvania a fost populată de luxemburghezi!

În 9 mai era  sărbătorită până în urmă cu câțiva ani Ziua Independenței României. Președintele Klaus Werner Iohannis  a decretat în anul 2015 ziua de 10 mai ca Zi Națională! Cică ar reprezenta începutul domniei lui Carol I (10 mai 1866) și Independența României (10 mai 1877), că-i musai să lege toate evenimentele istorice pozitive de regii nemți. Nu-i adevărat, Independența a fost proclamată oficial de către Mihail Kogălniceanu cu o zi înainte, adică pe 9 mai 1877!

Îl doare în căciulă pe Gauleiterul alogen de Independența României, care oricum nu mai există! El  serba anul trecut „Ziua Europei” la Cotroceni.

Ziua Europei” este o găselniță din trecutul bătrânului continent, care are la origine  declarația unui fost ministru de externe francez, Jean-Baptiste Nicolas Robert Schuman, născut în Luxemburg, care se pare că era cam evreu-german de felul său, la fel ca Marx sau Max Warburg, finanțatorul contelui Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, autorul celebrului „Plan Kalergi” de metisare a europenilor prin migrație masivă a altor rase de pe alte continente, experiment care tocmai se desfășoară acum.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, primind premiul european „Coudenhove-Kalergi”. La fiecare doi ani, acest premiu se oferă liderilor europeni care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Click pe imagine pentru mărire!

În cadrul unui discurs ținut la Paris, în 9 mai 1950, Robert Schuman propunea stabilirea unei noi forme de cooperare politică în Europa, rămasă în istoria modernă ca „declaraţia Schuman”. Textul prevedea crearea unei „Comunităţi a cărbunelui şi oţelului”, ai cărei membri urmau să-şi gestioneze împreună aceste două resurse. Comunitatea Europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO) a fost fondată ulterior, în anul 1951, prin Tratatul de la Paris semnat de Franţa, Germania, Italia, Ţările de Jos, Belgia şi Luxembourg, fiind astfel prima dintr-o serie de instituţii europene supranaţionale care au stat la baza Uniunii Europene de astăzi.

Germania a inventat această sărbătoarea artificială, „Ziua Europei”, sărbătorită anual în data de 9 mai pentru a se suprapune peste Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial sau Ziua Victoriei împotriva fascismului (9 mai 1945). Nemții au transformat înfrângerea lor, ca să o facă uitată, în sărbătoare europeană!

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, declara cu două zile înaintea summitului de la Sibiu din 9 mai 2019: „Am ales Sibiu, Hermannstadt, doar pentru motive strict luxemburgheze. Am vrut să pun punct acestei propagande istorice a germanilor, care spunea că saxonii au fost cei care au populat Transilvania. Este fals, a fost primul fake news din istorie. Luxemburghezii au fost primii. Când am fost în Transilvania, m-am întâlnit cu preşedintele român, Klaus Iohannis, prietenul meu care era atunci primarul Hermannstadtului, am putut vorbi în luxemburgheză. A fost un loc în Europa unde am fost înţeles imediat în luxemburgheză, la Sibiu. Aşa că am ales Sibiul.” („DIGI 24”)

                                                                                                          Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Invazia prin imigrație, Planul Kalergi pentru metisarea Europei și distrugerea rasei albe

Klaus Iohannis, la Muzeul Istoric German din Berlin – discurs presărat cu falsuri istorice, revizionism nemțesc și ideile globaliste ale lui Merkel

Impostorul și bețivul de serviciu al Uniunii Europene face propagandă secesionistă și campanie electorală pentru celălat impostor, prietenul lui din „Hermannstadt”

TVR falsifică istoria pe banii noștri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.