Colimator

Ziua drapelului: Natură moartă cu mascați și ambasador american

          Ziua drapelului cu pandemie și fără mândrie Motto: „Ziua Drapelului Naţional a fost instituită prin […]

 

        Ziua drapelului cu pandemie și fără mândrie

Motto: „Ziua Drapelului Naţional a fost instituită prin Legea 96/1998 și este marcată, în fiecare an, la 26 iunie.”

Notă redacția „Justițiarul”: Luovic Orban își sărută propria mască spurcând drapelul României! Uitați-vă la khazarul fariseu Orban cum își ține grațios degetul mic în sus atunci când își face cruce, ca tutele când beau șampanie! Merită vizionat și asta: https://www.facebook.com/coldeadavid/videos/2693840380853687/

Și uite-așa, într-o bună dimineață, când s-a uitat România mai atentă pe platoul cu lucruri de care se poate dispensa, a găsit acolo, mototolită ca vai de ea, MÂNDRIA NAȚIONALĂ. Numai bună… adică bună de aruncat. Ce să mai faci cu gloaba asta de mândrie, fără dinți și mergând pe stradă șontâc-șontâc? La tomberon cu ea! Lângă slăbănogul ăla de PATRIOTISM și sfrijita aia de SUVERANITATE, căreia i se văd ciolanele prin pielea îngălbenită de-atâta democrație! Și, de când a scăpat România de astea trei belele, MARELE LICURICI îi poate pune olița de noapte-n cap, iar ea râde cu subînțeles și se fudulește privind de sus la celelalte popoare din estul Europei care au primit viză-de-la-Marele-Licurici în toamna anului trecut: „Ei, vize… cui îi trebuie? Mai bine uitați-vă cu ce șepcuță șic m-am ales eu de la Partenerul Strategic!” Că doar a zis și marele analist militar Radu Tudor că anul ăsta se poartă țucalul cu cozoroc cu condiția, desigur, să provină de la cine trebuie!

PATRIOTISMUL a fost cel mai ușor de azvârlit, că părea, așa… o reminiscență comunistă. L-am și uitat.

Cu amărâta aia de SUVERANITATE rezolvase deja președintele Băse-Petrov, un mare bărbat de stat, așa cum ne-a zis Rareș Bogdan că sunt, de obicei, oamenii mici de statură. Întâi Băse ne-a spus în 2011, pe când nu se știa că e Petrov, să ne-o scoatem din cap: „Numai prin cedarea masivă de SUVERANITATE Europa mai poate rămâne o putere economică și militară. (…) Altfel, Europa va rămâne o carte de istorie a lumii, în care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi.” (declarație Băsescu Traian, 18 august 2011, la Sulina)

După doi ani, președintele Băsescu, crezând că, poate, am uitat ce-a zis în 2011, a revenit asupra ideii: „E necesară realizarea cât mai curând posibil a uniunii politice (la nivelul Uniunii Europene, n.n.) chiar dacă acest lucru presupune un transfer suplimentar de SUVERANITATE națională.“ (Băsescu Traian, declarație cu prilejul Zilei Europei, 9 mai 2013)

În 2017, știind el ceva despre memoria colectivă deficitară a cetățenilor, căci de multe ori, cu maximă nesimțire, se folosise de ea ca de-o trambulină, Băsescu Traian iar le-a amintit: „Când am intrat în UE am cedat din SUVERANITATE. Avem capitolul trei din Tratat care dă o listă întreagă de domenii în care Bruxelles-ul este suveran şi nu statul naţional. Încurajarea naţionalismului este distrugerea Uniunii Europene. NU MAI SUNTEM SUVERANI în sensul clasic al cuvântului de când am intrat în UE. Asta vreau să vă fie clar la toţi!” (AGERPRES, reluând declarațiile din Parlamentul României, ale lui Băsescu Traian, senator și fost președinte ales de două ori de o Românie care credea și ea că nu ne trebuie suveranitate, 21 decembrie 2017)

Și poporul a fost de acord. Doar, vorba lui Mihai Răzvan Ungureanu, îmbrăcat în cămășuță albă și pufnind pe scena de la Iași, în campania de suspendare a lui Băse, din 2012: „Traian Băsescu a spus întotdeauna adevărul ( oooo!!! n.n.), și atunci când a fost dureros. V-a mințit vreodată Traian Băsescu??” Nuuuu… niciodată, a fost răspunsul unui mare număr de cetățeni, care erau convinși că România n-are nevoie de autostrăzi, nici de flotă, nici de medici, nici de parlament, că doar Băse-al lor a spus întotdeauna adevărul!

De aceea nu-i nici o mirare pentru nimeni că a venit și rândul MÂNDRIEI NAȚIONALE… În acest context istoric, mult-așteptatul ambasador al Licuriciului Dolofan, Adrian Zuckerman, obișnuiește să o certe, pe la diferite întâlniri oficiale, pe România-cea-ușurată de mândrii, suveranități și patriotisme, pe unde-o prinde… Ultima oară a certat-o, chiar de ziua Drapelului Național, pentru „traficul de persoane”:

Din păcate, România rămâne pe lista de supraveghere de nivelul doi pentru al doilea an consecutiv, ceea ce înseamnă că Guvernul nu şi-a intensificat suficient eforturile de combatere a traficului de persoane. Raportul a constatat că anul trecut, sub FOSTUL GUVERN, eforturile de combatere a traficului de persoane s-au diminuat, numărul de urmăriri penale şi condamnări pentru trafic de persoane a scăzut, iar îngrijirea victimelor a fost deficitară… dar am încredere în angajamentul ACESTUI GUVERN de a eradica acest flagel. (…) Bandele de crimă organizată au traficat oameni, ȘTIIND PROBABIL CĂ VOR RĂMÂNE NEPEDEPSIȚI, aşa cum s-a întâmplat de multe ori ÎN TRECUT.” (ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, 26 iunie 2020, în conferință de presă comună susținută vineri alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și procurorul general Gabriela Scutea)

Vă gândeați, cetățeni, că PESEDEII s-or fi deșteptat, ieșind la declarații, cel puțin la fel de inflamate ca acelea ale Predoiului, cel care a glorificat Raportul Departamentului de Stat, cu același prilej? Aș, nici gând… titanul Marcel Ciolacu a dat o replică moale ca o cârpă de bucătărie, pe FACEBOOK, apoi a bifat răspunsul în agenda de partid și s-a dus să se culce. Căci la vârful PESEDEULUI, cu o asemenea conducere, somnicul pufos pare să fie aspirația către absolut!

Și iată-ne aici… adică, vreau să spun că acum chiar că nu mai avem alternativă. Și că, încet-încet, va trebui să ne obișnuim cu asta. Căci o parte din popor deja poartă oala de noapte îndesată până la urechi, ca pe-un semn de noblețe, în timp ce guvernanții, în care Adrian Zuckerman are ATÂT DE MULTĂ ÎNCREDERE, frumos aliniați, pupă cu evlavie drapelul național, purtând măștile pe mufe și protejându-și astfel, cu botnițe verzui, prețioasele făpturi de COVIZII 19, adormiți la căldură, pe steag…

                                                                                                       Luminița ARHIRE

3 Comments

 1. ryzen

  „Referindu-ne la cazul Țăndărei, termen rezonabil înseamnă totuși mai puțin decât perioada 2006-2019. DIICOT a fost sesizat cu 2006 cu cazul acesta. În 2010 a fost finalizat cu rechizitoriu de procuror. În 2011, dosarul a fost restituit de către instanță pentru înlăturarea unor deficiențe în actul de sesizare. În 2012 a fost retrimisă cauza și a fost întocmit un alt act de sesizare de către un alt procuror. Din 2012 până în 2019 – decembrie, cred, dosarul a fost pe rolul instanței de judecată”
  Bre zuckerman, tu vrei să ne duci cu zăhărelul?

 2. IQ100

  Corect.Dl ambuscador si echipa ne luau cu „Somnoroase păsărele „, adica isi si bateau joc de noi.
  Nu stiu daca nu era si o aluzie deplasata la Caracal si la ce ne considera la propriu si la figurat.
  Am constientizat potemkiniada cand am fost la Pomenirea de 100 de ani din 1 decembrie 2018.

 3. IQ100

  Povestesti de trafic de persoane cand ai o musca pe caciula la Caracal si cand ai intervenit la varf, INCLUSIV la Dl ministru PSD adevarat Fifor si la genunchista psd mascata, asta o fi diplomatie sau tupeu?
  Romanica schimband conduceri, e in poziția din bancul cu rusoaica si doi rusi dupa o izolare pe o insula pustie.
  La intoarcere in civilizatie, rusoaica declara reporterilor: ” a fost un cosmar! Luni ma culcam cu Vania, marti ,cu Anatol, iar miercuri tineau sedinta de Partid si ma criticau cs sunt c*rva”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *