Abuzuri

Ziua României fără România

  Nu-i nimic de făcut… Klaus a uitat să o invite pe România la ziua ei iar ea s-a gândit […]

 

Nu-i nimic de făcut… Klaus a uitat să o invite pe România la ziua ei iar ea s-a gândit să nu vină neinvitată, ca să nu-l încurce… Apoi, când dânsa, trăgându-și broboada pe ochi, a încercat să se apropie, erau garduri metalice peste tot și n-au lăsat-o să treacă… prea era bătrână, rău îmbrăcată și stângace…

Dincolo de discursul epocal al președintelui (care a înfiorat atât de puternic poporul încât acesta, sensibilizat, a simțit un imbold difuz de a pune mâna pe furci și topoare), în cadrul ceremoniei la care a participat Klaus de unul singur, s-a ținut și un moment de reculegere în amintirea eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc dar și în memoria victimelor virusului SARS COV 2.

Morții de la Piatra Neamț iar au avut ghinion(!!!) și n-au mai avut loc în momentul de reculegere prezidențial, că doar ei au murit, în chip ignobil, într-un accident.

                                                                                          Luminița ARHIRE

Un klaus tembel a confiscat România! Ce caută sub Arcul de Triumf al nostru unul a cărui moși și strămoși au luptat împotriva românilor în două războaie mondile? Nemernicul ăsta, care urăște românii, are acum guvernul lui, cu un alt alogen în frunte, SRI-ul lui, condus și ăla tot de un alogen numit de klaus, va avea și parlamentul lui care să-i facă o Constituție numai a lui pentru a fi președinte pe viață! Acum are și Ziua Națională numai pentru el și Arcul de Triumf al lui. Rușine, bă mămăligilor!

                                                                                        Marius Albin MARINESCU

2 Comments

  1. ana

    Ciuma galbena sa se ia de mana cu Klaus si mars afara, javre de pripas! Cand votati, nu uitati!

  2. adria

    Citiți comentariile românilor la discursul lui Johanus de 1 Decembrie 2020 ca să vă mai descrețiți fruntea. În urmă cu 12 ore erau 132 de comentarii dintre care doar 2-3 îi erau favorabile: https://www.youtube.com/watch?v=b7dd7Ap1Bpk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.