Pamflet

Boul Apis de la ora 14 și „justițea”

  Făceam ceva şi m-a prins momentul departe de telecomandă, așa că n-am avut încotro şi a trebuit să ascult […]

 

Făceam ceva şi m-a prins momentul departe de telecomandă, așa că n-am avut încotro şi a trebuit să ascult tembelismele de la ora 14 ale pămpălăului.

În prima fază n-am înțeles mare lucru. Că cică tocmai ce-a vorbit el cu Orban şi că o să facă Şică autostrăzi și căi ferate, numa’ noi să fim cuminți şi să păstrăm distanța legală şi botnița la gură. Uşor nu ne-a fost nici pân’ acuma, mai ales că a fost o PEROADĂ grea când Peee-See-Deee dădea asaltul asupra la JUSTIȚE. Doar că „românii lui”, deși n-au priceput întrebările, au răspuns afirmativ la referendumul pentru JUSTIȚE şi că acum este o mare dezbatere în media pe tema asta. Şi dăi şi dăi cu Peee-See-Deee şi iarăși Peee-See-Deee, doar că eu nu pricepeam nimic, nu vedeam legătura între subiecte, ce vrea să spună autorul, eram în ceață totală.

N-aveam absolut nici o idee despre ce bălmăjea dezlânat Retardis, iar despre o mare dezbatere publica referitor la „asaltul PSD-ului asupra la JUSTIȚE”, chiar că n-aveam habar. Aşa că l-am dat dracului de Retardat şi i-am catalogat şi acest discurs, ca pe majoritatea celor silabisite de el, discursuri ale unui CRETIN pentru alți CRETINI.

M-a dumirit pe seară Cristoiu, că de fapt a fost un interviu cu nea Tudorel, unde ăsta rememorează o discuție cu Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă şi explică de ce nu s-a dat prin OUG amnistia şi grațierea. Şi că marea dezbatere publică s-a rezumat la un punct de vedere cerut de Adevărul lui Dăncilă şi la o postare pe Facebook a Ancăi Alexandrescu.

Atât şi nimic mai mult. Nici o dezbatere, nici măcar televiziunile securiste ale propagandei n-au dat vreo importanță subiectului. Şi-atunci care-i şpilul, ce vrea de fapt Boul Bălții? Păi e simplu! El își cunoaște publicul. Ştie că cei ce se uită în gura lui sunt analfabeții funcțional şi cretini #rezist care se excită doar să le spui de #CiumaRoşie#Justițe#FărăPenali#Drakniiia şi tot acel nutreț format din lozinci bune doar de prostit proştii.

Trebuia ceva care să abată atenția de la golănia de la Guvern, o temă care să facă uitată sfidarea şi nesimțirea cu care Orban şi ai lui au tratat un întreg popor. Același popor pe care l-au arestat și amendat în baza unor reguli aberante pe care ei înșiși nu dau doi bani. Şi ce altă temă mai bună decât Peee-See-Deee, Peee-See-Deee, Peee-See-Deee…!

Şi desigur, să ne spălăm pe mâini, să păstrăm distanța legală, să avem grijă de noi și de cei dragi şi că virusul e printre noi. Fără mişto, chiar așa a încheiat: virusul e printre noi! La cine o fi făcut aluzie? La Orban oare?!

                                                                                                           Dorel BĂLAȘA

2 Comments

  1. justinianus

    Sav vedeti acum cum o sa modifice camarila lui Klaunus Magnus Invictus Stupidus codurile alea pe care le invoca sasul nazi ca le-a modificat PSD! Va fi jale, mai rau ca-n “reforma” Macovei!

  2. gigimutu

    bai wuhanis,

    mai mare virus ca tine, si ca lepra galben liberala cred ca nu va fi niciodata in Romanica, asa ca hai, fa pasi si lasa-ne, lasa-ne!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.