Colimator

Andrei Caramitru – delirul merge mai departe

  Trăim într-un teatru politic al tuturor posibilităților din moment ce până și Andrei Caramitru a fost POSIBIL. Iar de […]

 

Trăim într-un teatru politic al tuturor posibilităților din moment ce până și Andrei Caramitru a fost POSIBIL. Iar de la POSIBILITATE la REALITATE, după cum știm, nu e decât un pas. Pasul s-a numit, în cazul de față, USR.

Aș vrea să nu uităm că într-un ideal „guvernul meu de dreapta” juniorul Caramitru ar fi putut fi ministru de Finanțe! Că dânsul era „pe listă”. Postările lui infantile, exprimarea lui gângavă, ideile lui fascistoide, toate ar fi putut căpăta o binemeritată răsplată într-un fotoliu ministerial adecvat ilustrului fund al celui educat la „Business Administration, MSc in Mathematical Finance”, Universitatea din Geneva. Uimirea mea însă nu este legată de faptul că Andrei al nostru a absolvit o școală de învățământ superior la Geneva ci de cum naiba a reușit să treacă de liceu, la Colegiul Național Sf. Sava? Asta e o enigmă la a cărei descifrare va trebui să mă gândesc…

De când pe deasupra chipului angelic, de copilaș fericit, al lui Dan Barna au început să se adune norii negri ai furtunii RISE PROJECT, Andrei Caramitru se luptă ca un leu cu nedreptatea și cu nenorocitul ăla de „DNA SĂ VINĂ SĂ VĂ IA” care nu mai este „mami” ci e „maștera” fără scrupule, ridicând cetățeni cinstiți de pe la sediile lor de partid și plimbându-i cu cătușe, în ciripitul vesel al reporterilor de teren, strânși ciopor în fața edificiului cu copertină de policarbonat din Știrbei Vodă. Ia uitați-vă aici:

Atacul ăsta a venit imediat după ce 50 din 53 din comitetul politic al USR au votat contra participării la guvern. Adică nu au vrut sa fie cireșica de pe tortul USL care să justifice în ochii # rezist dezastrul care va veni. Atunci au înțeles că «nu se poate negocia cu USR». Deloc. Și atunci au lansat jihadul total.
Eu mă aștept – să știți – la vizite pe la DNA, cătușe și de-astea dure rău de tot. Înainte de turul 1. Sper să nu am dreptate dar la cât de violenți sunt – nu m-ar mira. Modelul LCK.
”(Andrei Caramitru, pagina proprie de FACEBOOK, 21 octombrie 2019)

După ce toată lumea (cu excepția acelui fragment de omenire care-l iubește pe ideologul userist și care fragment nu excelează prin numărul neuroni și, mai ales, de sinapse) a înțeles că e un atac direct la Codruța, prin invocarea metodelor ei de lucru, Caramitru-mititel, speriat de porumbelul care i-a ieșit în postare, a revenit cu precizările necesare: el vorbea despre ceea ce A PĂȚIT Codruța, nu despre modul său de lucru, consacrat. Adică: „Am spus ca așa i-au făcut și lui LCK. Cu secția specială și alte aberații. Trebuie chiar să ai rea-voință sau să fii prost grămadă să înțelegi altceva din textul ăla.

Adică au plimbat-o și pe Codruța pe la DNA, cu cătușe și de-astea dure de tot, nenorociții, înainte de „turul 1” și eu n-am văzut scena? Să-i fi făcut „violenții” una ca asta fără știrea mea? Sunt mâhnită… Dar cred că am fost ori neatentă, ori doar rău-voitoare … că la proști (făcuți) grămadă nu m-am regăsit. În schimb, pe pagina lui micul Cara, era plin…

Aceste precizări fiind făcute, raționamentul fermecător al lui Andrei Caramitru, din ziua de 21 octombrie 2019, continuă neabătut: „Nebunie maximă. Le e frică de leșină. Și de ce le e frică nu o să scape. Dacă până acum nu eram deloc sigur – acum știu că vom câștiga alegerile. Veo pleacă înapoi în Teleorman. Klaus înapoi la Sibiu să scrie cărți și să schieze («Pas cu Pas înapoi Acas»)”. (Andrei Caramitru, pagina proprie de FACEBOOK, 21 octombrie 2019)

Înțelegeți, cetățeni, deranjul e mare în USR de câteva zile. Dar eu îi ofer soluția lui Caramitru-mititel: dragă, tăiați de pe listă pretenția de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Ca să aveți și voi, micuțule, unde să reclamați abuzul.

În acest fel, pe ticăloșii violenți de la DNA care vor îndrăzni să se atingă de delicatele încheieturi ale lui Dan Barna, va avea cine să-i ancheteze și să-i bage, definitiv, la zdup!

                                                                                                               Luminița ARHIRE

P.S. Nici cu Moise Guran nu mai e IN LOVE micul Cara… nici cu haștagii tradiționali… ce ne facem, soro?

 

 

2 Comments

  1. gelu

    Asta se inspira din prafuri albe,. Nu-i vorba ca si fara ele n-ar fi mai breaz doar e odrazla lui ta-su.

  2. IQ100

    Posibil,dupa privire si exprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *