Cadran international

Când Michael Flynn (fost director al Agenției de Informații pentru Apărare) citează din apostolul Luca…

  „Căci nu este nimic ascuns, care să nu se dea pe faţă şi nimic tainic, care să nu se […]

 

„Căci nu este nimic ascuns, care să nu se dea pe faţă şi nimic tainic, care să nu se cunoască şi să nu vină la lumină.” Luca (8, 16-17)

Când fostul șef al Informațiilor Militare americane citează din Luca, părerea mea, se pregătește o Apocalipsă sau așa ceva. Generalul Michael Thomas Flynn a fost director al Agenției de Informații pentru Apărare și consilierul pe probleme de securitate națională al Statelor Unite al președintelui Donald Trump.

Pentru cei care tot îl beștelesc pe Trump că e așa si pe dincolo, că e miștocar și ironic deseori și că li se pare că joacă un rol, ar fi bine să afle, că puțină lume știe, că, la vârsta la care copiii de milionari se ocupă cu prosteala de milionari, Trump era dat la o școală militară privată severă, pe unde au trecut figuri de top ale sistemului militar american, se trezea la ora patru dimineața și executa program exemplar militar, nu o păzea pe Doina Cornea cu mitraliera la ordinele Secu, ca Cioloș de-un par exemplu, care din poziția de horticultor analfabet se tot screme să arunce cu zoaie în Trump, că asa i-a venit ordinu’.

Flynn este unul dintre figurile cele mai respectate ale armatei americane, asocierea sa cu Trump are mai multe înțelesuri și conexiuni, din poziția de șef al Agenției de Informații pentru Apărare, instituție cu mult mai puternică decât CIA, a avut acces la tot ce se poate imagina pe lumea asta. Tot adică tot, conexiunile clanului Clinton cu China și arabii, trecutul real al lui Husseini Obama, combinatiile cu inamicii, implicarea establishmentului bolnav în rețele de pedofilie și nu numai, că Epstein și Weinstein mai făceau și altele, toate secretele imaginabile sunt în fișetele DIA, o instituție pe cât de vastă pe atât de necunoscută, comparativ cu CIA și FBI.

Pe lângă Flynn se află alături de Trump câteva sute de cadre de rang înalt din sistemul militar, dintre care unii ce l-au acuzat pe Obama de trădare stiind foarte bine ce înseamnă asta.

Obama a înlăturat peste 370 de generali și ofițeri de top care i-au stat în gât și care au văzut prea bine că interesele americane sunt amenințate de cuplul demonic Clinton-Obama, cu Soroș în spate, iar Flynn a avut ocazia cu certitudine să vadă cum Frații Musulmani, de exemplu, pe care el i-ar fi kilărit, ajung să se învârtă prin Casa Albă in timpul lui Husseini.

Bătălia care se dă acum are semnificații mult mai vaste. Patrioții americani din Armată și servicii luptă cu o Haită infiltrată de decenii în inima SUA. Este cu mult mai mult decât o simplă confruntare electorală.

Armata SUA luptă cu o agentură a unei Rețele ce a penetrat America de mai bine de un secol, o HYDRĂ EVREIEASCĂ în cea mai mare parte, cu racorduri ideologice strânse cu Moscova și China.

Asta e povestea. Să vedem cum vine chestia cu Luca și lumina…

                                                                                                               George RONCEA

4 Comments

 1. D

  Tot aici pe sit-e am citit un articol in care se zicea ca va fi o parusie falsa atunci cand se va arata impielitatul si vor da pe fata toate dosarele cu istoricul online ale fiecaruia, cam asa ceva, care cica ar fi inregistrate din 2018, posibil mai devreme,… asta ar avea legatura cu citatul din Luca.
  Faptul ca Trump pare-se lupta impotriva Hydrei demonice este o falsitate, daca era asa de ce a mai pus biletele cu rugaciuni la zidul plangerii si de ce chipul lui apare pe o moneda evreiasca pe care apare si templul lui Solomon? (Am vazut video pe you-tube)
  Eu zic sa va lasati de indus oamenii in eroare si/sau veniti-va la realitate!

  • Cornelius

   Las- moarta ca miroși a usturoi.
   Shalom !!!

 2. D

  Mai adaug un comentariu:

  Daca cautati solutii va raspunde parintele Iustin ca “solutii omenesti nu mai exista”. Parintele spunea ca “e vremea muceniciei” a marturisirii adevarului. Mai spunea ca sa citim la Psaltire, zicea de 3-4 catisme pe zi solutia fiind rugacinea, fara ea neputand sa facem nimic.
  In Scriptura scrie ca cei ce vor chema numele Domnului in zilele din urma se vor mantui.
  Apocalipsa 21:8 “Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.”
  Apocalipsa 22:14 “Fericiţi cei ce spală veşmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieţii şi prin porţi să intre în cetate!”
  Apocalipsa 22:15 “Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna!”

 3. Ion

  Trebuie sa va linistiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.