Fără categorie

Cine conduce lumea? Piramida puterii

    Cine conduce lumea? Această întrebare este întâlnită din ce în ce mai des pe buzele pasionaţilor de mistere. […]

 

 

Cine conduce lumea? Această întrebare este întâlnită din ce în ce mai des pe buzele pasionaţilor de mistere. Se presupune că există o grupare mondială, Oculta Mondială sau Illuminati, care dorește controlul omenirii, iar ţările si guvernele sunt doar simple piese dintr-un mare puzzle. Cei care conduc cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogaţi, foarte bine organizaţi şi care nu apar niciodată în văzul tuturor. Acesta grupare, chiar dacă stă în umbră, guvernează lumea în cel mai perfid mod. Ei se ghidează după regulă celor 3 acţiuni: Problema, Reacţie, Soluţie. Această ecuaţie, simplă la prima vedere, este de fapt o metodă inovatoare de manipulare a maselor şi care presupune următorii paşi:

1. Problema – Se creează o problemă, conflicte, războaie, revoluţii în care oamenii sunt puşi să se lupte cu oamenii, în tot acest timp ei privesc o piesă de teatru pe care o controlează după bunul plac.

2. Reactia –  Prin intermediul mass-media şi a manipulării determina o REACŢIE în rândul populaţiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI apărute.

3. Solutia – Este cea care este propusă tot de Oculta Mondială şi lasă răni grave asupra populaţiei: foamete, sărăcie, criză economică.

                                          Scopul Illuminati

Ţinând cont că cei care fac parte din această organizaţie ocultă deţin o forţă financiară impresionantă, ei deţin maşinile de făcut bani controlând economia la nivel mondial. Şi atunci ce urmăresc aceşti Illuminati? Singurul lor scop este să pună mâna pe sceptrul cu care să domine întreaga planetă prin întemeierea unui Guvern Unic Mondial.
Pentru a deţine puterea absolută şi controlul întregii planete ei intenţionează să realizeze următoarele obiective:

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic şi a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identităţii naţionale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (în special a creştinismului) şi înlocuirea lor cu o religie unică de tip New Age.
4. Controlul total al populaţiei globului şi a fiecărui individ în parte precum şi transformarea lor în „sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masivă a populaţiei globului până la o limită uşor de susţinut de către mediul şi resursele planetei.
6. Promovarea depravării şi a obiceiurilor rele pentru îndepărtarea moralei creştine.
7. Distrugerea modelului actual de societate şi a celulei ei de bază, familia.
8. Distrugerea libertăţii de exprimare şi restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Atenţie! Toate acestea se întâmplă chiar acum şi cu o intensitate ieşită din comun. Ei trebuie să-şi atingă scopurile indiferent de mijloacele pe care le folosesc.

piramidaputerii

                                                         Organizare

Illuminati este organizat pe mai multe niveluri, într-un sistem piramidal, unde fiecare îşi cunoaşte şi îşi îndeplineşte de minune rolul. Aceste niveluri sunt după cum urmează:

                                                        Nivelul 0 – vârful piramidei

În vârful piramidei se afla „Ochiul care vede tot”. Acest ochi este o adevărată forţa care ghidează întreg mecanismul şi vrea cu disperare să pună mâna pe controlul lumii. Această forţa este necunoscută, nevăzută şi greu de identificat, dar numai atunci când echilibrul dintre minte şi inima se optimizează, începi să-ţi dai seama cine este această forţă.

Omul obişnuit a uitat cine este, de unde vine şi pentru ce se afla aici. Lumea materială în care trăieşte iluzia vieţii îi ocupa întreaga gândire, uitând că în esenţă este doar o formă de energie materializată. Din această cauză raţiunea nu trebuie niciodată despărţită de inimă. Un om care gândeşte raţional poate să fie foarte uşor înşelat, iar unul care gândeşte doar emoţional va fi manipulat prin sentimente. Forţa din vârful piramidei există şi pentru a distruge această grupare ocultă, Illuminati, este nevoie ca să înţelegem foarte bine „ochiul care vede tot”.

                                                       Nivelul 1 – Familiile regale

Pe acest nivel de află familiile regale din Europa care sunt înrudite între ele într-un fel sau altul şi care se trag din familia Winsor. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt toţi rude de sânge. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.

Un alt fapt ciudat este situaţia majorităţii preşedinţilor aleşi de-a lungul vremii în SUA. Marele lor secret este cei mai mulţi dintre preşedinţii aleşi democratic în SUA au fost înrudiţi. Acest aspect arată foarte bine că există o familie regală şi în Statele Unite ale Americii.

                                                         Nivelul 2 – Cele 13 familii

Pe nivelul 2 se afla aşa numita Aristocraţie Neagră compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceste familii sunt după cum urmează:

 1. Dinastia Astor
 2. Dinastia Bundy
 3. Dinastia Collins
 4. Dinastia DuPont
 5. Dinastia Freeman
 6. Dinastia Kennedy
 7. Dinastia Li
 8. Dinastia Onassis
 9. Dinastia Reynolds
 10. Dinastia Rockefeller
 11. Dinastia Rothschild
 12. Dinastia Russell
 13. Dinastia Van Duyn

Aceste familii deţin aproape toţi banii din lume. De exemplu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) deţine o avere estimată la 500 de trilioane de dolari. Cu aceşti bani se pot hrăni şi îmbrăcă toţi oamenii de pe glob.

piramida

                                                Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiţi şi Olimpienii) a fost fondat în 1727 de către aristocraţia britanică şi este compus din cele mai puternice “sub-familii”. Acest comitet coordonează direct o mulţime de instituţii şi organizaţii majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internaţională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă şi Justiţie, MIT, NATO, Crucea Roşie Internaţională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.

                                            Nivelul 4 – Centrul de comandă

Pe acest nivel se întâlnesc următoarele centre de comandă:

– Comisia Trilaterală
– Consiliul Relaţiilor Externe (CFR)
– Grupul Bilderberg
– Clubul de la Roma
– Organizaţia Naţiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale

                                         Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internaţionale, Băncile Centrale precum şi mecanismele de impozitare a populaţiei se regăsesc pe acest nivel. Prin aceste instrumente Illuminati controlează populaţia cu ajutorul banilor. Nu contează cine face legile într-o tara atâta timp cât depinde economic de o instituţie sau chiar de o altă ţară. Exact la fel cum se întâmplă şi la noi în acest momente unde adevărata putere este deţinută de FMI, prim măsurile pe care le impune indiferent de cine este prim-ministru.

                                  Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporaţii internaţionale care urmăresc controlul populaţiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pământ sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) făcut tuturor oamenilor care trăiesc pe faţa pământului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto, care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea şi comercializarea produselor.

                                    Nivelul 7 – Controlul populaţiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populaţia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populaţiei prin aceste 4 componente: Religie, Învăţământ, Guverne şi Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-şi îndeplini planurile.

                               Nivelul 8 – Populaţia globului sau unităţile de muncă

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflăm noi populaţia globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinaţi că trebuie să facem: ne naştem, facem scoală, muncim pentru stăpânii noștri, le plătim taxe şi impozite şi apoi ieşim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea să dispară din acest ciclu, căci nu-i ajută cu nimic pe cei de sus.

Interesant este că din turmă, unii dintre noi pot să se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituţiile guvernului, să ajungă pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI sau chiar pe nivelul 4 în Clubul de la Roma. Dar, când ei devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncaţi din nou în turma de jos.

Aceasta este forma pe care Noua Ordine Mondială începe s-o capete din dorinţa de a controla lumea din toate încheieturile sale. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, şi dacă întreaga lume se îndreaptă într-o direcţie, noi nu avem cum să mergem în direcţie opusă. Poziţia pe care o vom avea în acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

Mijloacele de propagandă ale globalizatorilor. Click pe imagine pentru mărire!

cfr-media-network-hdv-spr

                                                                                   Materialul circulă anonim pe internet

 

4 Comments

 1. Suntem condusi de mult mai multe organizatii secrete!

 2. teofil

  Dintotdeauna, oriunde si oricand:
  Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

 3. Ana

  Illuminati, la fel ca oricare altă organizație (sau țară) depinde doar de cel care este în vârf pentru a fi de bun sau de rău augur. Ca să poată face ceva, orice, acolo sus trebuie să existe o minte dumnezeiască sau una diabolică. Deocamdată nu există decât mediocritate . Dacă ar fi una din cele două, ne-ar fi „rezolvat” pe toți pământenii. Fie în bine, fie în rău. Când va apărea, vom simți și vom vedea, Lumea îl va urma sau îl va distruge. Azi se vede doar micimea celui din vârf, o caricatură a ceea ce s-ar presupune a fi.

 4. New Order World este idiotenia ce se vrea inoculata in randul marii gloate de sclavi, insa, nu poate detine intreaga putere deoarece sunt si oameni destepti (cu mult mai destepti decat acesti “Illuminati”) si, ca atare, le dejoaca acestora planurile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.