Colimator

După ce a făcut cuvântul, Dumnezeu a lăsat teoriile conspirației lu’ Antena 3

  De când a intrat în „parteneriat” cu ospiciul extremei stângi americane numit CNN (anunțat în 12 mai a.c.), Antena […]

 

De când a intrat în „parteneriat” cu ospiciul extremei stângi americane numit CNN (anunțat în 12 mai a.c.), Antena 3 are acum expertiză pe spitale. De psihiatrie. Și-a înnăsprit tonul, tinde să adere la „spiritual” DIGI tv, acolo unde-și duc CeTePeii golurile-din-cap ca să înjure orice „ratat” ieșit la proteste, dacă „ratatul” respectiv nu-i arondat cuiburilor „haștag resist”.  Și eventual, la sfârșitul înjurăturilor, CeTePeul să-l întrebe pe gigi de la DIGI unde se află el acuma, cum se numește locul unde stă el acum pe un scaun, a, da!, e un studio la tembeleziune, scuze, crezuse că-i adresă greșită.

Când e de Divizie Presă, însă, nicio adresă nu-i greșită și nicio adresare nu-i întâmplătoare. Acu, e adresarea pe „tehnologia” 5G: în România, țara unde haștagiștii înjură popii pe Facebook crezându-i spioni ninja, a crescut numărul celor care se uită crunt spre turnurile 5G: nu le doresc. Pe litera Constituției, oamenii ăștia au dreptul să își pună întrebări și să ceară liber răspunsuri prim-ministrului Klaus Iohannis sau oricărui scrib de website, fără să-i interzică asta vreun Big Brother din guvern, cu șapte clase primare făcute la seral, într-un ONG de globaliști.

Nu știi ce știe trompeta serviciilor Radu Tudor? Foarte rău, perfecționează-te, ar trebui să-ți placă „tehnologia 5G” – niște snopuri de electroni care-ți sar în spinare și te masează voioși, într-o saună de radiații: nota de plată e la ieșire, prima la dreapta.

Eventual, prima la dreapta asta poate fi prima sau ultima, nu știe nimeni precis, oamenii de știință încă sunt împărțiți. Doar Radu Tudor nu e împărțit. O să afli de la el că „făcătura” 5G e dintre „manipulări” și că „din valul Estic de mizerii conspiraționiste, manipulări și fake news lansate în spațiul occidental” ar rezulta și „idiotic” care atacă turnuri G5 la Birmingham sau Liverpool, în Marea Britanie.  Poți citi de două ori ce „analizează” el acolo, îți rezultă mereu același lucru.

Click pe imagine pentru mărire!

Îi pute Estul lu Radu Tudor, fiindcă Estul „lansează” conspirații, iată în sfârșit un domeniu unde civilizația Vestului împrumută „cultural” de la barbarii din Balcani: îi pute Estul lui Radu Tudor, exceptând desigur aerul de la palatul prezidențial din Cotroceni pe care micul analist rezistent îl găsește „respirabil”, după sosirea acolo a domnului Klaus Iohannis. Treaba asta cu „făcătura” 5G, cu unii care „au ajuns să se lupte cu o antenă montată pe stâlp”, cu spitalele și cu „idioții”, a dat-o Antena 3 în mai 2020, fix la 30 de ani după Duminica Orbului: evident, treabă însoțită cu conspecte din Divizia Presă: ziarul „Adevarul”.

Mai mult, chestia cu „făcătura” 5G de la Antena 3, a fost publicată la vr’un an după ce presa internațională (în aprilie 2019) anunțase că Bruxelles a interzis „tehnologia” 5G. Bă, ești dus? Bruxelles? Capitala Uniunii Europene?

S-a făcut Radu Tudor eurosceptic, tocma când șeful nevestei, roboțelul „multilateralist” Aurescu a sosit la ministerul de Externe, în locul lui ruginescu Meleșcanu? În 2019, un oficial al Guvernului regional Bruxelles anunțase și motivul interzicerii testării 5G în capitala Belgiei: cică existau „îngrijorări pentru sănătatea populației”.

Click pe imagine pentru mărire!

Mai există azi Bruxelles, fără zona asta G pe care-o explorează Radu Tudor, în articolele lui de „tehnologie”?

                                                                                                          Traian HORIA

 

2 Comments

  1. un mizantrop

    La inceput au fost basistii, niste reporterasi ca niste virusi, care alterau spiritul justitiar al politicii postului….dar, ca orice post deontolog, neam de departe cu CNN-ul, a tolerat „independenta” si opinia ereticilor…apoi, a venit „Piata” si postul, saracit si vlaguit de statul de drept, a hotarat sa aiba o pozitie „echidistanta”, adica sa nu pomeneasca nimic despre adevar, doar ceva aluzii, niste iesiri nervoase ale invitatilor, oricum, contra erau exteriorii…si a venit „parteneriatul”, adica oficializarea statutului de sluga internationala…cine mai e la nivelul asta din media?! Toti sunt doar atarnatori pe banul public, „colaboratori” cu plata ai SRI si „avertizori de (ne)integritatea” dusmanilor personali ori tintelor indicate…acum, avem si noi „falitii” nostri, un post de televiziune, partener CNN, acum vom vedea lucrurile din perspectiva si spre folosul atlantic…cu o escala de alimentare la guwerner…Cea mai scarboasa contorsionare politica a unui post TV! despre Radu Tudor…sa tragem apa!

  2. fred

    Radu Tudor,un limbist Iohannis. Mai are mult pînă să ajungă ziarist

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *