Atitudini

Fiecare cu sfinții și icoanele lui!

  Motto: „Dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; să nu pui peste tine rege de alt neam, că […]

 

Motto: „Dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; să nu pui peste tine rege de alt neam, că acela nu este fratele tău.” (Deuteronom 17, 15)

Ca și socialistul Ceaușescu, nici socialistul Saddam Hussein nu lăsa prostimea să voteze! Bă copii, v-am dat case, școli, spitale și asistență socială GRATIS, dar votul nu-i de voi, sunteți prea proști! V-am scos de sub pământ, de unde va lăsaseră regii!

Astăzi 85% dintre prostovanii români îl regretă pe Ceaușescu cel Mare! Așa și irakienii îl regretă pe Saddam, 90%! Si România si Irak au pierdut TOT. Prin „vot”. Șmecherii de imperialiști corporați au pus mâna pe avuțiile naționale. La asta se rezuma TOT. Mai țineți minte cum era Saddam Hussein demonizat la televiziunea PROștilor? Dar eu sunt om de teren, alături de tovarășii mei!

Poza lui Saddam nu e în casa unui arab, să zici ca are el un fetiș, ci in magazinul său, alături de poza tatălui său, la 15 metri de un avanpost israelian! Arabii au „cojones”, bă!

„Fiecare cu Sfinții și icoanele lui!”, spunea un prieten!

Iar pe proprii pereți, fiecare își pune ce vrea, căci asta înseamnă a pune o reprezentare grafica, și nu nădejdea! Dar când ți-ai pus nădejdea in om, se cheamă erezie! Cam așa, ca si papismului, monarhia sau votul!

Iată, mai „gios”, nădejdile pulimii, pentru care gloata se sfâșie și se scindează în campanii…Ce s-au ales de tot?! Ce s-a ales și de țara, și de poporul ei: Praf de bășină!

Chiriași nenorociți, pe aiurea, prostituție și genocid! Dacă nu era Ceaușescu, și astăzi erau sub pământ, ascultând Europa Liberă și așteptând să vina americanii! Spuma intelighenției s-a coagulat în gruparea spurcata ce – cu excepțiile de rigoare! – formează Diaspora (proastă dar urâta, ca Andreea Pora) – care si-a trimis voturile pentru ultima conflagrație genetica împotriva Poporului Român: Porcul Sas.

Toți adunăm păcate. Dar ca să votezi EXCLUSIV alogeni – pe lângă păcatul votului! – îți trebuie ceva special! Trebuie să fii deosebit de alterat genetic ca să te ridici împotriva neamului tău prin vot pentru alogeni! Doar zice limpede Leviticul: „Să nu te ridici împotriva poporului tău!”. Pe cei care încalcă Leviticul, Domnul îi avertizează, printre altele : „Vă voi risipi prin lume, copiii voștri vor fi slugi la străini, iar in casele voastre vor sta alții!”. Adică Diaspora lui Sugus. Apoi, tot ei se căineaza ca Hrușcă pe bani , ce români mari sunt ei și că nu mai pot de dor! Păi bă, un om întreg la cap se află unde-i e inima si dorul! Căci altfel, curvă se cheamă!

„Cum trebuie să înţelegem cuvântul din Sfânta Scriptură, care zice: «Blestemat este cel ce-şi pune nădejdea în om.» (Ier. 17, 5)?

În vederea mântuirii, a dobândirii vieţii veşnice, nădejdea noastră trebuie s-o punem numai în Dumnezeu (Ps. 2, 12; 5, 11; 117, 8-9). Nădejdea nu trebuie pusă în om (Ps. 145, 3; Is. 2, 22). Nădejdea celui credincios nu trebuie pusă în trup (Filip. 3, 4); nici în noi înşine (II Cor. 1, 9). Nu trebuie să nădăjduim în dreptatea noastră (Luca 18,19). Omul se aseamănă cu iarba (Ps. 102, 15), cu floarea câmpului, cu umbra, cu trestia cea frântă de vânt, cu pânza păianjenului (Is. 36, 6; Iov 18, 14).

Deci este blestemat omul care nădăjduieşte în om, căci unul ca acela nădăjduieşte în zidirea lui Dumnezeu cea prea mică şi slabă şi nu în Dumnezeul puterilor. Cine nădăjduieşte în Dumnezeu este iubit de Dumnezeu (Ps. 146, 11), iar cine nădăjduieşte în om, nădăjduieşte în deşertăciune, deoarece omul deşertăciunii s-a asemănat şi zilele lui ca umbra trec (Ps. 101,12,143,4; Eccl. 6,12; 8,13).

Blestemat este omul care lasă pe Ziditorul său şi nădăjduieşte în cele deşarte şi stricăcioase şi în om, care este rob al păcatelor (Ioan 8,34; Rom. 1,24; 3, 9; 7, 5; 14; 23; Efes. 2, 3).” („Ne vorbește Părintele Cleopa”, vol.  4)

                                                                                                                  Gabriel LUPAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.