Atitudini

Mihai Tociu, patriotul care a obținut în instanță anularea Hotărârii prin care Primăria București a oferit Institutului „Elie Wiesel” palatul Dacia, revoltat de o măgărie sionistă a postului Antena 3!

  Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să aflu despre măgăria făcută de Antena 3 și modul în care pot […]

 

Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să aflu despre măgăria făcută de Antena 3 și modul în care pot să-i reclam la Consiliul Național al Audiovizualului. Aceasta este plângerea pe care am depus-o azi:

                                             Formular de sesizare

Nume Post: Antena Trei
Data difuzării emisiunii: 13/03/2019
Denumirea emisiunii: Sinteza Zilei
Conţinutul reclamaţiei: Unul dintre invitați, pe nume Radu Ioanid, și-a expus opinia cu privire la faptul că acordarea de către Primăria București a Palatului Dacia pentru amenajarea unui muzeu al holocaustului a fost anulată în instanță și a numit contestatarii cu termenul „extremist”, în două rânduri.

Sunt unul dintre cetățenii care s-au adresat Tribunalului București în respectiva cauză și cărora Tribunalul le-a dat câștig de cauză și, prin urmare, mă simt lezat de termenul „extremist” prin care am fost descris.

Consider că moderatorul emisiunii avea obligația să acționeze conform legii și deontologiei în cele două situații în care s-a făcut referire la cei care s-au folosit de dreptul constituțional de a apela la Justiție cu termenul peiorativ „extremist”.

De asemeni, în momentul în care discuția a ajuns la dezbaterea unui diferend juridic, în care invitatul reprezenta interesele uneia dintre părțile care a fost implicată în proces, moderatorul avea obligația să ceară un punct de vedere și celeilalte părți, cel puțin telefonic. Consecința directă a fost faptul că invitatul a spus un număr de minciuni și a dezinformat intenționat telespectatorii, fără ca aceștia să aibă posibilitatea să poată afla un punct de vedere al părții opuse.

Datorită modului în care moderatorul a condus emisiunea, consider că postul TV „Antena 3” se face vinovat de:

1.Defăimare/neasigurarea protecției demnității umane.

2.Neinformare corecta (dezinformare).

3.Încălcarea dreptului la replică.

Alte comentarii : Vă rog să remarcați că subiectul în dezbatere nu a fost unul marginal, ci a fost vorba de o chestiune cu implicații politice între state, România, SUA și Israel, la nivel de președinți, prim miniștri și ambasade. În consecință, faptele reclamate prezintă o gravitate extremă și solicit CNA să acționeze pe măsura gravității faptelor.

                                                                                                        Mihai Tociu

 

Citiți și:

Un nou apel al domnului Mihai Tociu, curajosul bucureștean care a solicitat în instanță anularea Hotărârii prin care Primăria a oferit Palatul Dacia Institutului „Elie Wiesel”!

Români, apărați Palatul Dacia oferit gratis de sluga Gabriela Firea în poziție de drepți și nu permiteți să fiți acuzați de acolo că aparțineți unui neam de criminali!

Un bucureștean solicită anularea Hotărârii prin care Primăria a oferit un imobil Institutului „Elie Wiesel”!

Soroșiștii au confiscat protestul, mesajele românești sunt interzise în Piața Victoriei!

3 Comments

 1. UN PATRIOT

  Felicitari lui Mihai Tociu pt daruirea patriotica cu care s-a luptat pina si-n instanta impotriva nemenicilor astora de jidani.

  • Ion Măldărescu

   Felicitări? DA! Dar acest BUN ROMÂN are nevoie de susţinere, nu doar de vorbe goale aruncate prin anonimat. Legea antiromânească şi anticonstituţională Vexler ne interzice să fim ROMÂNI la noi în ţară, iar valorile Neamului Românesc sunt recondamnate la fel ca în anii ’40-’50, când România era condusă de alogenii aduşi de Armata Roşie. Nicio lege în nicio ţară din lume nu condamnă de două ori, aceeaşi persoană pentru aceeaşi faptă. Prin această fără-de-lege, în România postdecembristă se poate! De ani buni, prin toleranţa inadmisibilă a autorităţilor din România, în Transilvania au fost şi sunt organizate tabere paramilitare cu instructori din Ungaria. Pentru că Preşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu a tras de timp, pentru a fi promovat prin „adoptare tacită”, în data de 25 martie 2019, Parlamentul României a legalizat un proiect privind legifererarea organizaţiilor paramilitare maghiare pe teritoriul României, deşi iniţiativa legislativă primise numeroase rapoarte negative de la comisiile parlamentare şi de la Consiliul Legislativ. Este vorba de organizaţii tip: Garda Maghiară (Magyar Garda), Plutonul Secuiesc şi Frontul Naţional Maghiar (Magyar Nemzeti Arcvonal – M.N.A.), H.V.I.M. – Mişcarea de Tineret 64 comitate şi altele, care se antrenează în munţii şi pădurile ţării şi exersează inclusiv tactici de luptă urbană. Noua lege a simbolurilor naționale slovace interzice intonarea imnului oricărei țări străine, dacă o delegație oficială a acelei țări nu este de față. În România transilvană, drapelele Ţării au fost înlocuite cu steaguri maghiare. „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat!” (Ion Antonescu, 1940). Pentru toate acestea şi multe altele, strigătul lui Radu Gyr este de strictă actualitate: „Ridică-te Gheorghe, Ridică-te, Ioane!” şi fă-ţi dreptate în Ţara ta!

 2. Marian

  Antena 3 e un post cu orientare pro-evreiască, doar sunt afiliați CNN. Probabil că dacă ar fi puși să aleagă între români și evrei cu siguranță că i-ar alege pe aceștia din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.