Abuzuri

Pas cu pas spre statul totalitar

  „Vom lua măsuri împotriva celor care împrăștie teorii ale conspirației în mediul on-line.” a spus Ludovic Orban aseară. Comunismul, […]

 

Vom lua măsuri împotriva celor care împrăștie teorii ale conspirației în mediul on-line.” a spus Ludovic Orban aseară. Comunismul, dragi tovarăși, care mai deunăzi strigati pe străzi „Jos, ciuma roșie” și „Muie (urât cuvânt) PSD!” Asta ați susținut: COMUNISMUL. Cel în care omul nu are voie să critice conducerea, că va fi pedepsit. DICTATURA, în care nu mai ai voie să spui altceva decât autoritățile. „Dacă nu ești cu noi, esti împotriva noastră.

Opoziție politică? O glumă. La Canal! Hai, luați-ne pe sus! Sasul, maghiarul si musulmanul ne vor lua pe sus pe ăștia de am pus, cu argumente, la îndoială măsurile lor comuniste. În timp ce, ceilalți vor aplauda. Asa a fost si după război. Exagerez, nu? Nu cred. A spus clar prim-ministrul maghiar al României ieri.

Chiar sunt curioasă în ce vor consta măsurile pe care le vor lua împotriva mea. Ce sa zic? Să mă salte, să mă amendeze pentru că am sustinut că nu luăm boli inventate din biserică și că închiderea spitalelor a omorât lume. Extrem de multă lume. Că și-au bătut efectiv joc de școală și de copiii românilor. Chiar dacă mulți nu si-au dat încă seama ce se întâmplă cu copiii lor, inclusiv ai celor care fac rapoarte despre ce scriu eu pe aici, totuși se întâmplă. Viitorul lor e compromis. Fiindcă li s-a luat dreptul la învățământ si nu li se va mai da înapoi. În 4 ore de 30 de minute, pe zi, NU ÎNVEȚI NIMIC. A, si vor rămâne materiile din care chiar nu învață nimic, ba îi mai si îndoctrinează sexual. Si-au nenorocit copiii.

Dacă vom fi luati pe sus pentru LIBERTATEA DE OPINIE, ati votat COMUNISMUL, dragi tovarăși care stricați „Jos ciuma roșie!” Ce să vezi, ați luat țeapă. Bine, oricum voi nu aveti decât opiniile pe care vi le bagă autoritățile în cap. Si „oamenii de știință”, chiar dacă se contrazic de 5 miliarde de ori pe zi. În ei aveți încredere. În preotii care v-au botezat, care v-au binecuvântat căsnicia, care o să vă citească stâlpii când oți fi pe năsălie nu aveți. „Jos ciuma roșie!”, să nu uitati. Și Dragnea la pușcărie.

                                                                                                  Cristina LEORDEANU

8 Comments

 1. satan existã

  O chestie nu înțeleg cei ce scriu cu regret despre ciuma roșie și anume:toate partidele,aceeași mizerie
  Să nu mi spuneți că PSD ul nu ar fi procedat la fel;a,poate mai rãu!
  Când măcar 70% dintre concetãțeni vor conștientiza că toți politicienii și toate partidele sunt contra poporului,atunci poate lumea se va mobiliza și își va cere drepturile în stradă;spurcãciunile astea nu știu decât de frica strãzii;de altceva ei nu țin cont;nici măcar de Justiție pentru că Justiția e a lor,dovadă cã nici alogenii de Iliescu,Constantinescu,Bãsescu,Iohannis nu sunt în pårnaie!

  • IQ100

   nu ca “nu AR FI PROCEDAT”
   Nu A pROCEDAT…PSD-ul pe stil vechi.Dragnea a incercat sa se opuna globalizarii si deep shit state-ului…Si a sfarsit la inchisoare pe modelul stal;inist “nu exista oameni nevinovati; NOI nu am cercetat suficient”
   De acea l-au si “schimbat”/deturnat/inregimentat pe PSD, ca si pe ‘PN sanki L

   • satan existã

    @@@IQ100,nu au procedat fiindcă nu au avut șansa să aibe o astfel de experiență;vã întreb:dacă chiar erau curați,cei de la PSD nu votau continuarea acestei mascarade?credeți că ei nu ai afaceri cu termoscanere,dezifectanți,mãști,alcool sanitar?eu sunt convins că există la fiecare partid mai însemnat indivizi ce fac afaceri pe chinul romånilor.

    • satan existã

     *cei de la PSD,mai votau continuarea acestei mascarade?

 2. tgg

  da!

  traim o revolutzie culturala mondiala initiata de china,de chinezi si de satanele dintre noi.

 3. gigimutu

  mue la toti politicienii de rahat!!!!!

  traiasca Vlad Tepes!!!!

 4. Gogu

  Pana atunci ne vor cipa si nimeni nu se va mai revolta, pentru ca vor fi controlati prin cip…

 5. morosan dragos

  Politia Locala tolereaza Scandaluri zilnice si gasti puse pe scandal, traficanti de tigari bautuyra droguri, eu sunt pensionar 68 de ani am nepoti o sa strang semnaturi impotriva politiei locale si nationale pentru caliatea lor de sefi ai acestor mafioti, aceeeasi politisti corupti si mafioti ca si la caracal , In toata constanta dar mai ales pe Bd. Aurel Vlaicu, Constanta, Jud.Constanta. Si mai ales in plina pandemie grupuri de golani,mafioti,traficanti,curve si ziua si noaptea, se aud scandaluri,batai,talhari,tipete de groaza, O sa ma adresez la toate ziarele si Tv din tara si strainate in plina pandemiei scandaluri traqfic droguri,tigari la minori,prostituate,gasti de talhari,jefuitori,hoti.Epidemie si politia sefa mafiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.