Puncte de vedere

UE – noul URSS condus de RDG

  Pentru a cunoaște mai bine ce se întâmplă cu Uniunea Europeană și mai ales cine a pus mâna pe […]

 

Pentru a cunoaște mai bine ce se întâmplă cu Uniunea Europeană și mai ales cine a pus mâna pe UE, trebuie să ne uităm un pic în urmă la RDG.

Ăștia mai mici nu știu ce este RDG-ul? Ei bine, a fost Republica Democrată Germană, sau Germania Comunistă, aia din partea zidului cu vedere la sovietici și capitală la Berlin. Homelandul șefei actuale a UE, al Merkeliței-Diavoliței.

Clar până aici, hai să ne distrăm de acum încolo, bine?

Sistemul RDG-ist a fost mult mai dur față de ce-am avut noi. Nici nu se compară! Partea cu Ceaușescu a fost pistol cu apa, prin comparație cu Nemția Comunistă.

Păi Securitatea noastră de pe vremea lui Ceaușescu se purta cu opozanții cu mânuși de puf (întrebați-i pe lichelele de Pleșu și Liiceanu, dizidenții pedepsiți cu exilatul la conacul de la Păltiniș despre asta, dar nu vor recunoaște nimic din viața de belferi pe care au avut-o atunci) comparativ cu STASI, căreia dacă-i încăpea un suspect în gheare, ăla nu mai era om nici fizic, nici psihic, după ce terminau ăia cu el.

Nemții vestului au fost naivi. Proști și prostiți de prosperitatea și viața bună de care se bucurau prin mila americanilor care le-au refăcut țara. Cei din est i-au preluat și călărit din mers și poți observa acum ce se întâmplă, asta dacă știi să te uiți, pentru că altfel vezi doar pozele pe care ți le arată ei.

Merkel a fost șefa la „propagandă si agitație” în organizația tineretului RDG-ist și a studiat în URSS unde a păpat marxism pe pâine. Cred ca se știe bine ce și cum despre chestia asta cu studiul la sovietici, nu ruși, pentru că este altceva.

O sa vedeți în viitorii câțiva ani ceea ce va veni, precum și că v-au înșelat în mare măsură, datorită lipsei cunoștințelor și naivității extreme.

În vremea lui Ceaușescu, față de RDG, a fost anarhie de-a dreptul, nu doar libertate, România fiind un loc unde orice regulă si lege ținea trei zile: ieri, azi si mâine.

Românii înșiră numai tâmpenii despre orice, pentru că majoritatea nu au nicio treaba cu realitatea și vedem minunatele rezultate care ne-au transformat in râsul unui continent.

Împărțeala lumii de după al Doilea Răzbel Mondial a fost una provizorie, cu termen redus de garanție, împărțeală care a fost menținută atât timp cât și-a demonstrat utilitatea. După 90, venise vremea URSS-ului de vest, numit E.U., care nu va aduce mult speratele ploi cu salam și obiecte din Nekermane, alea pe care le așteaptau românii.

Click pe imagine pentru mărire!

Pentru nevorbitorii de germană, în poză este schema structurilor de conducere ale URSS, respectiv UE. Sunt identice

                                                                                                                                   N.P.

2 Comments

  1. bitchute

    Cine are curiozitatea să caute pe net o să vadă că tocmai cei din estul Germaniei sunt cei care se opun noii Uniuni Sovietice, acolo AfD are cele mai multe voturi.

  2. satan exista

    @@@Popescu,cui va adresati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.