Atitudini

Istoria nu se face în tribunale, domnilor!

  Pledoarie pentru gândirea liberă, cu memoria nearestată de poliția gândirii, așa cum încearcă să o facă Alexandru, directorul general […]

 

Pledoarie pentru gândirea liberă, cu memoria nearestată de poliția gândirii, așa cum încearcă să o facă Alexandru, directorul general al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” și Marco Maximilian Katz, directorul Centrului pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului în România cu patrioții români din ziua de astăzi. Patrioți precum mult briliantul și curajosul domn colonel Vasile Zărnescu. ISTORIA NU SE FACE ÎN TRIBUNALE, domnilor și e absolut sigur că istoria trebuie revizuită continuu căci apar mereu date noi! Această este o lege științifică, dar care din păcate se pare că se vrea îngropată sau ocultata.

Căci nu degeaba domnul Colonel Vasile Zărnescu arată în cartea domniei sale, pentru care este prigonit, patru plăci de la Auschwitz cu patru cifre diferite care indică victimele respective. Cifre continuu ajustate în jos, nu în sus!  Adică, ni se ia chiar și dreptul la informare? Sau dreptul la informare nu este un drept de bază al omului?

Ni se impune cifră de 6 milioane victime ale Holocaustului fără să mi se arate cadavrele și o bagă la închisoare la 90 de ani pe Ursula Haverbeck pentru întrebarea unde sunt cele 6.000.000 cadavre? Unde este obiectul crimei de 6.000.000, domnilor ? În ce epocă trăim? Sau criminalistica nu cere detalii științifice?

Ni se cere să admitem existența Holocaustului pe bază mărturiilor diverselor persane dispuse să dea mărturii – dar foarte diverse studii arată că mulți dintre acești martori plini de mărturii, se contrazic între ei . Deci mărturiile sunt inexacte .

În toată istoria omenirii nu au existat despăgubiri cerute încă și la 70 de ani după un război anume, arată istoricul german Ernst Nolte care a scris „Der Faschismus în seiner Epoche”, carte de referință în trei volume voluminoase, oferită de absolut toate bibliotecile universitare de pe tot mapamondul !

Familia lui Norman Gary Finkelstein – părinții lui au fost la Auschwitz –  declară prin intermediul fiului, autorul cărții best seller „Industria Holocaustului”, că despăgubirile primite au fost rizibil de mici, caricatural de mici și că banii despăgubirilor oficiale încasate în numele lor, au dispărut furate de cei ce au făcut formalitățile. Unde se duce deci bănetul încasat drept despăgubiri în numele Holocaustului? Adică noi, românii, nici măcar dreptul să ne întrebăm acest lucru, nu-l avem? Dreptul la informație?

Cultură română e pe punctul de a fi ștearsă din instituțiile țării – cei mai importanți autori sunt declarați antisemiți, naziști, fasciști, rasisti și tot ce vrei, doar să nu-i mai pomenească românii în cultura neamului!

Cu ce drept se constituie aceste organizații gen Elie Wiesel, care poartă numele unui MEGAESCROC INTERNAȚIONAL DOVEDIT, a purtat identitatea altcuiva și care în cartea lui trântește niște enormități de felul: „erau flăcări care se înălțau până la cer în care nemții aruncau sugari evrei”. Cu astfel de „mărturii” băgați românii la închsoare, domnilor ce reprezentați și evreii cinstiți ai comunității domniilor voastre! Pe care eu îi respect profund .

 I-ați întrebat pe evreii cinstiți dacă sunt de acord ca domniile voastre, de felul lui Alexandru Florian și Marco Maximilian Katz , să băgați românii la închisoare cu legi criminale cu care terorizați oamenii din țara gazdă? Terminați cu terorizarea românilor, domnilor, căutați și ascultați evreii înțelepți din comunitatea dumneavoastră, căci ei există! Și le este rușine de congenerii lor atunci când aceștia deformează cifrele morților lor.

Îi vezi și la televizor pe evreii cinstiți, dar nu le dați voie să ia cuvântul pe cât ar tebui. De ce nu discutați deschis adevărul istoric în față ecranelor tv, domnilor, dacă sunteți cinstiți cu statisticile „Holocaustului”? Preferați tribunalele?

Adică terorizarea românilor pentru a se lasă aneantizați ca civilizație creștină ortodoxă, prin forță și persecuție legalizată? Căci asta înseamnă arestarea memoriei prin arestarea dreptului la informație științifică, dovedită prin fapte.

Îi răspunde Raoul Hilberg profesorului sorbonnard Robert Faurisson (Dumnezeu să-l odihnească!, înmormântat în mormânt secret ca să nu i-l profaneze organizațiile paramilitare sioniste ale Franței care fac ce vor ei în Franța ținută azi că o nouă Palestina sub violența lor), Raoul Hilberg fiind deci socotit drept marele superexpert în Holocaust al evreilor: „Holocaustul a fost pentru că a fost ! Această este o chestiune de «public opinion» și nu trebuie să fie dovedită științific.”!!!

La care Robert Faurisson rămâne stupefiat, ca și noi de altfel! Orice teroare nu a ținut de-a lungul istoriei decât un timp, arată istoricul german Ernst Nolte. Niciun imperiu nu a fost veșnic pe lume, o spune tot el. Cred că merită să-i acordați măcar o clipă de gândire serioasă. Și să va corectați. Dacă va respectați, domnilor!

Vă respectați doar dacă mă respectați și pe mine.”, spunea unchiul meu, Dr. Alexandru Lazarescu (prieten cu Zoe Busulenga cu care mergea regulat la biserica din cartierul Banu Manta, împreună cu familia), unchi a cărei familie a primit-o pe Regina Maria la Curtea de Argeș.

Va respectați sau nu ne respectați deloc, domnilor?

                                                                       Rodica Ștefania BRĂTULESCU-JACKSON

1 Comment

 1. Laura

  Cine îi plåteśte la noi in țarä pe cei din organizațiile astea?
  Adicä este un non sens…
  Noi cetäțeni majoritari Romånia get beget iplätim pe evrei sä ne judece śi sä ne inchidä?
  Aśa au înțeles sä facä pace?
  Aceśti oameni räniți nu vor pace dacä ncearcä sä exagerezi śi sä infunde oameni in puścärii fårä ca aceśtia sä fi vätämat fizic pe cineva.
  Exagerarea ca instigare este consideratä orice vorbä sau argument,este exagerat.
  Dacă au trecut asemenea legi în lume și la noi, asta inseamnä cä întreaga planetä le aparține evreilor śi noi ceilalți meritä sä murim de prośti ce suntem!!!!!!
  Evreii sä śtie cä planeta nu este a lor!
  Numai banii …dacă asta iśi doresc.
  Planeta este a tuturor…sä se obiśnuiascä cu această idee.
  Vis_a_vis de felul lor de a se remarcă prin aśa zisă atingere …si insinuarea ca sunt jigniți,este modul lor perfid de a obține avantaje sau de a face räu în mod gratuit celor care nu sunt evrei.
  Evident cä în aceastä categorie inträ numai evreii färă valoare.
  Alexandru Florian, o personalä obscuräde care omenirea nu a auzit pånä in prezent, se remarcä prin excesul de zel si räutatea personalä cu care śi_a legat numele de personalitatea romånului Vasile Zärnescu.
  Cat despre romånul A.F. profesor universitar în științe politice….aceastä meserie nu este o śtiință care sä ne foloseascä nouä cetäțenilor, practic politica merge prost în întreaga lume.
  Aceasta ,,meserie” îi foloseste celui care o are, pentru a obține funcții färä a trece printr_un filtru de merit.
  Aśa explica poziția de director general în Institutul Național pentru studierea Holocaustului din Romånia ,,Elie Wielse”
  Ce examen pentru ocuparea acestui post a susținut Alexandru Florian?
  Dacä śtie cineva ceva vä rog sä mă informați.
  Îndrăzneală sä întemnițați oameni care nu violenteazä ființe umane și animale…este o mäsurä total ABUZIVĂ care are o singurä explicație lovitä, śi anume,Paranoia sghizoidä a unor indivizi care doresc sa-si inventeze un institut , o bucată de påine, un avantaj fațä de ceilalți,färä sä intoarcä nimic societäții pe care o paraziteazä.
  Meseria de politician nu existä!!!
  Asta este o ciumä ,o leprä de care nu mai scäpäm.
  Facä Alexandru Florian mai are si o altä meserie mai nobilä, mai concretä, adică facä stie sä facä efectiv ceva…inginerie, medicinä,scamatorie, atunci retrag aprecierile de mai sus.
  Parerea mea despre politic, politicieni, științe politice, rämåne insä valabilä.
  Criza politicä mondialä,demonstreazä ca nu existä un sistem valid în lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.