Puncte de vedere

Secvențe antologice ale „holocaustului” din România

  Am publicat pe site-ul R.F.I., unde a fost preluat interviul cu cioflingarul Cioflâncă – „Mișcarea Legionară a fost și […]

 

Am publicat pe site-ul R.F.I., unde a fost preluat interviul cu cioflingarul Cioflâncă – Mișcarea Legionară a fost și teroristă și fascistă” – Adrian Cioflâncă – mai multe comentarii, dar cel mai extins a fost șters și a fost marcat în acest mod, pe care-l redau ad litteram: „Postarea ta încalcă Standardele comunității noastre privind limbajul care incită la ură și insultele [sic]. Nimeni altcineva nu poate vedea postarea. Am creat aceste standarde pentru a proteja anumite grupuri de persoane împotriva limbajului jignitor.

Cazul rabinului Herș Gutman seamănă leit cu al impostorului Elie Wiesel. Și acesta fabulează la fel: cum a ajuns de mai multe ori pe marginea gropii în care cădeau jidanii împușcați, cum se dădea ordinul de încetare a focului și de întoarcere la baracă. Apoi, cînd porcul de Elie Wiesel a avut o bubă la picior, sadicii nemți l-au tratat să se vindece. Cînd tac-su a fost și el bolnav, Elie i-a ținut de urît la spital, iar criminalii urmași ai teutonilor le-au dat și cafele. Cînd sovieticii s-au apropiat de lagăr, sîngeroșii nemți le-au zis: rămîneți pe loc să vă elibereze sovietici, sau veniți cu noi, ca să vă continuați captivitatea?! Și Wiesel-senior și Wiesel-junior au plecat cu nemții! Ce mai criminali binevoitori erau nemții ăștia! După care porcul de Elie Wiesel i-a înjurat copios pe nemți! Ce tragedie romantică a trăit acest impostor! Un roman nu alta!

De ce, cîtă vreme a dominat scena politică Ana Pauker (alias Hannah Robinsohn) – supranumită „Stalin cu fustă“! – musiu Herș Gutman nu a deschis pliscul? Și nu numai el, ci toți jidanii care au avut victime din cauza legionarilor? Și, din 1944 pînă în 1989, de ce nici un jidan nu a deschis procese pe tema victimelor făcute de legionari?!

Profesorul Ion Coja dezvăluie dedesubturile textului lui Matatias Carp, care arată că așa-zisa „rebeliune legionară” a fost o înscenare pusă la care de jidanii din România ca să-l compromită pe generalul Ion Antonescu: cf., printre altele, aici: Cartea Neagră nu conține numai minciuni. Nimeni nu-i perfectul ticălos! Nici măcar Matatias Carp… 

Vedeți ce bulangii sunt ăștia de la R.F.I.?! Cum am insultat pe careva și cum incit eu la ură?! Ăsta e clișeul standard folosit de jidani ca să-ți pună căluș –, pe care l-au folosit ticăloșii Alexandru Florian, Maximilian Marco Katz, Aurel Vainer, Liviu Borîș, în sesizările penale pe care mi le-au intentat [vedeți, de ex., aici https://www.justitiarul.ro/conflicte-paralele/ ; https://mazarini.wordpress.com/2017/07/19/note-scrise-si-foarte-importante/ – n. red.], precum și panarama Michael Shafir în cartea cu titlul idiot „Trecutul prezent”! Spusele atribuite impostorului Elie Wiesel sunt chiar din maculatura lui, „Toate fluviile curg în mare…”, iar faptul că a fost un mare mincinos este, deja, de notorietate internațională.

Dar cînd acești ticăloși ne insultă pe noi, românii, în țara noastră, asta nu mai e incitare la ură, ci „libertatea de exprimare”, autentificată de legile antiromânești și anticonsituționale – O.U.G. 31/2002, legea 107/2006, legea 217/2015, legea 157/2018 – aprobate de C.C.R. care ar fi, chipurile, „constituționale”!

Măi lichelelor de la R.F.I., dacă tot ați publicat interviului idiotului de Petru Clej cu cioflingarul Adrian Cioflâncă, publicați și articolul d-lui Ion Coja  „Liviu Beriș, președintele nu mai știu cărei asociații de mincinoși, alt evreu dement/abject”?

Veți citi acolo un text din broșura „Holocaust sub guvernul Antonescu”, editura Hasefer, 2014, a medicului veterinar Liviu Beliș, care a corcit „porcul marca Beriș”, broșură în care reproduce „memoriile” unei hoaște, „doamna Liebe Havas Burihovici”, despre cum a asistat ea la un meci de fotbal în care soldații români, în Transnistria, jucau fotbal cu capetele unor nou-născuți ai unor membri ai „poporului ales”: „Au început să depisteze copiii nou născuți. Ne puneau în cerc (în toți anii deportării mele a început să-mi fie cunoscută semnificația punerii noastre în cerc), iar ei în mijloc jucau fotbal cu micuța victimă. Porțiuni din ce a fost obiectul lor de distracție erau împrăștiate pe ei, pe noi, nu-i deranjau stropii de sânge de pe față, de pe mâinile, de pe uniforma lor.” (p.19-20)!

Și prof. Ion Coja redă alte pasaje ale „amintirilor” hoaștei: „Mărturia continuă cu scene și mai cumplite: «Aveam tifos exantematic, ca hrană aveam din belșug fecale înghețate (relatarea nu-i ficțiune)» (paranteza și sublinierea aparțin textului mărturiei) (p. 20)!“

Vedeți ce denigrare a românilor tipic jidănească comit membrii „poporului ales” – ales bules! („s-a ales praful!”, pe țigănește) – , iar noi nu-i putem da în judecată pentru calomnie, pentru „incitare la ură” și nici vreun membru al autorităților, precum procurorul general interimar Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, sau vreun avocat-mârlanmentar ca Șerban Nicolae, nu „se sesizează din oficiu” pentru a apăra demnitatea României!

Mîine-poimîine ne trezim pe ecrane cu un film făcut de hartiștii nemeriți de la Hollywood avînd ca scenariu asemenea fabulații patologice!

                                                                                                             Vasile ZĂRNESCU

Sursa: ioncoja.ro

Addenda: Legat de tema fecalelor, în cîteva articole publicate acum vreo șapte ani, d-l prof. Ion Coja semnala alte aspecte patologice difuzate de către apologeții propagandei holocau$tic€, analizînd CARTEA NEAGRĂ a lui Matatias Carp.

Aceasta a fost tradusă în limba franceză în 2009, spre a denigra România pe plan internațional.  „…să ne bucurăm că traducând Cartea Neagră, Federația Comunităților Evreiești din România va asigura o carieră internațională strălucită faptului unic în istorie că evreii din Transnistria au fost haliţi, cu fecale cu tot, de ceilalţi evrei din Transnistria, mai supraviețuitori… Evreii s-au mâncat astfel unii pe alţii, între ei, fără nicio imixtiune străină, ba și-au mâncat și fecalele, în cea mai pură tradiţie autarhică a ghettoului, vie şi azi… Drept care așa s-a produs alt miracol transnistrean: nici un evreu în zonă nu a murit de foame! Ba chiar la întoarcere – câţi s-au mai întors, cam 95% – toţi supraponderali!

…Limitat la puterea de circulaţie, infimă, a limbii române,  acest adevăr – evreii mâncători de fecale, corect: EVREII MÂNCĂTORI DE CĂCAT, va irumpe de mâine pe mass media mondiale prin traducerea în limba lui Céline, să i se bucure toţi urmaşii! Ce victorie postumă, niciodată imaginată sau măcar visată de vestitul antisemit!” (vedeți, pe larg, aici: https://ioncoja.ro/liviu-beris-ofera-argumente-negationistilor-n-a-fost-niciun-holocaust/).

Articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele altora, dacă chiar au existat:

Muzeul național al holocaustului din România și holoKLAUSUL lui Iohannis

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Citiți și:

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

Acţiuni coroborate împotriva românilor

Un Gestapo evreiesc

Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!

Anti-românism și anti-semitism

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

 

 

 

3 Comments

 1. gheorghe

  Cum scapam de ei???

  • mototol

   Probabil că fiind creștini și nu trebuie să scăpăm de ei, ci să trecem de ei, ca și cum am da perdeaua la o parte să intre lumina, nu trebuie să ne supărăm pe porci, ba mai mult să intrăm peste ei in cocină și să ne luptăm de la egal la egal, din câte știam câteva milioane de evrei?, de care evrei nu se știe, sefarzi, ortodocși, hazari șamd, au plecat din romania și rusia să înființeze is ra el, păi cum plm au fost și omorâți da au mai rămas milioane să plece? Altă chestie interesantă este și că pe vremea cazării in lagăr le-a făcut Antonescu și teatru și biblioteci șamd, păi dacă epurarea era scopu de ce le mai îmbunătățea condițiile de trai? Cât despre eli nevastuica, poveștile cu moș craciun sunt mai reale decât ce a scos el pe gură

 2. Vasile Zărnescu

  Ca să scăpăm, să recurgem la proverbul „Cui pe cui se scoate!“, adică propun folosirea metodei regelui David:
  „29. Atunci a adunat David tot poporul și s-a dus asupra cetății Raba, s-a luptat împotriva ei și a luat-o. 30. Și a luat David de pe capul regelui ei coroana, care era de un talant de aur și cu pietre scumpe, și a pus-o pe capul său; a luat și foarte multă pradă din cetate. 31. Iar pe poporul care se afla în ea l-a scos și l-a pus sub ferăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier și l-a aruncat în cuptoarele de ars cărămidă. Așa a făcut el cu toate cetățile Amoniților. După aceea David s-a întors la Ierusalim cu tot poporul“ (2, Regi, 12, 29-31). Am folosit traducerea Cornilescu, în ediția din 1968 a Patriarhului Justinian, din 1988 a Patriarhului Teoctist și din 2015 a Patriarhului Daniel. În edițiile altor culte, vezi: 2 Samuel, 12, 29-31.
  În aceste versete este descris unul dintre nenumăratele masacrele comise de iudeii „biblici“, mai clar spus este primul holocaust din lume, consemnat de textul biblic: regele David și armata lui i-au hăcuit pe locuitorii orașului, i-au tranșat și, apoi, i-au ars „în cuptoarele de ars cărămidă“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.